Cum să obțineți o pisică într-un transportator de pisici

Cum să obțineți o pisică într-un transportator

Spre deosebire de câini, pisicile sunt rareori înlănțuite și sunt considerate ca fiind sinonime cu cuvinte precum "independente" și "libertate". Nimic nu urmărește mai mult o pisică mai mult ca să-i urmărească în mod independent împrejurimile și chiar să aducă înapoi o insectă sau două pe care ar fi putut să le supună. Având în vedere dragostea naturală a pisicii de mișcare, este ușor de înțeles de ce pisicile urăsc că sunt puse într-un transportator. Și cu acea fiind spus, este chiar mai ușor să înțelegeți de ce este greu de învățat cum să obțineți o pisică într-un transportator de pisici.

Transportatorii pentru pisici

Probabil că pisicile detest au fost puse într-un transportator deoarece își restrânge mișcarea și le limitează într-un spațiu limitat. Cu toate acestea, unele ocazii necesită să vă transportați pisica într-un transportator, cum ar fi să vă luați pisica în veterinar sau să mergeți pe un sindrom de cumpărături. Astfel de situații sunt, de obicei, o luptă mare atât pentru proprietar ca și felina, dar există modalități de difuzare a tensiunii.

Dificil, deși ar putea fi să obțineți pisica dvs. într-un transportator, faptă nu este cu siguranță imposibilă, mai ales dacă observați pașii următori.

Alegeți un transportator de pisici corespunzător

Proprietarii de pisici fac adesea greșeala de a-și purta pisicile într-un coș de spălare, un coș de legume sau mai rău, o pernă, care nu realizează că acest lucru traumează în continuare pisica. O opțiune mai bună ar fi să investești într-un purtător de pisici adecvați, care a fost conceput ținând cont de faptul că este menit să transporte pisici în timp ce provoacă traume minime.

Purtatorii de pisici ar putea fi hardilidere sau moale, și indiferent de oricare dintre voi alegeți, trebuie să vă asigurați că are două deschideri - una pe partea de sus și una pe o parte. În mod ideal, un transportator ar trebui să fie un ansamblu de mai multe părți, astfel încât să poată fi dezmembrat ușor și ar trebui să fie suficient de rezistent pentru a rezista ataculului felinei.

Aclimatizați pisica dvs. la transportator

Acest pas este probabil cel mai lung din punct de vedere al duratei, dar este, de asemenea, cel mai important. Aclimatizarea pisicii dvs. la purtător este imperativă dacă doriți să evitați o baie de sânge într-o etapă ulterioară și puteți fi realizată prin următorii pași:

  • Lăsați transportatorul afară și pe podea cu ușa deschisă, astfel încât tovarășul dvs. de feline să intre și să iasă fără să se simtă amenințată.
  • Plasarea transportatorului în fața preferată a pisicii este, de asemenea, o modalitate bună de atenuare a fricii.
  • Hrănirea pisicii dvs. în purtător ar putea diminua o parte din animozitatea pisicii și puteți lua lucrurile cu pas mai departe prin plasarea tratatelor de pisică în compartimentul transportatorului.
  • Ștergeți purtătorul cu un spray liniștitor, astfel încât să exuda un efect calmant.
  • Numai atunci când pisica ta alege să folosească transportatorul ca loc de ascundere, ar trebui să încercați închiderea ușii. Dar inițial, închiderea ar trebui să fie pentru o perioadă scurtă de timp care poate fi prelungită în funcție de nivelul de confort al felinei.

Condiționarea ar putea dura oriunde de la câteva săptămâni până la luni și de aceea acest proces ar trebui să fie pornit cât mai curând posibil.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici umede

Puneți pisica dvs. în transportator

Presupunând că pisica dvs. nu a dus încă la transportatorul său și trebuie să vizitați veterinarul, următoarele sunt pașii pe care trebuie să le luați pentru a vă asigura că rămâne în siguranță și confortabil în cadrul:

  • Răspândiți un prosop în partea de jos, astfel încât, dacă pisica dvs. urinează din frică sau furie, ar fi absorbită și va cruța pisica un sentiment umed.
  • În timp ce coborâți pisica în purtător, asigurați-le mai întâi la picioarele de jos și posterioare, astfel încât acestea să nu se simtă ca și cum ar fi încorporate.
  • După ce ați asigurat zăvorul, trebuie să vă asigurați că transportatorul este echilibrat cu fundul său care se sprijină ferm pe podeaua vehiculului sau pe poala dvs.

pisica în transportatorul de pisici

Ultimul cuvânt

Răbdarea și calmul sunt rechizite esențiale atunci când vine vorba de a-ți obține pisica într-un transportator. Este într-adevăr o luptă eternă, dar una care poate fi depășită timp, un temperament răcoros și o mulțime de gusturi gustoase.

În legătură cu o postare: Cea mai bună pisică tratează

Surse:

  1. Un ghid pentru obținerea pisicii dvs. într-un transportator de animale de companie - Spitalul de Pet Banfield
  2. Cum să obțineți o pisică într-un transportator de animale de companie? -
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți o pisică într-un transportator de pisici