10 Cele mai bune rase de câine pentru copii

10 cele mai bune rase de câine pentru copii

Obținerea unui nou câine este întotdeauna interesant, dar introducerea unui nou prieten cu patru picioare copilului dumneavoastră? Experiența poate fi mai terifiantă decât interesantă. Deși există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare înainte de a aduce o nouă puști în familia ta, fiți siguri, există o mulțime de rase de câine prietenos pentru copii acolo - trebuie doar să alegeți cea potrivită pentru dvs. și familia ta.

Deci, ce rase de câine nu numai că va tolera copilul dvs., ci vor deveni cei mai buni prieteni și să-i protejeze? Am pus împreună o listă de 10 cei mai buni câini prietenosi, deci faceți cercetările dvs., alegeți-vă preferatul și ajutați-vă copilul să facă amintiri minunate din copilărie.

Labrador Retriever

Puternic, calm, loial și dornic să vă rog, Labrador Retriever este un câine de familie perfect. Sunt minunați cu copiii, deoarece sunt foarte răbdători și activi - o trăsătură deosebit de pozitivă când copilul dvs. crește puțin și are nevoie de un exercițiu și un prieten robust, dar blând să-și petreacă timpul cu.

pentru că Labs sunteți tovarășii loiali care urmăresc întotdeauna să-i placă proprietarii lor, învățându-i cum să acționeze în jurul valorii de copii este o sarcină ușoară. Ei caută atenție și aprobare, așa că vor fi mai mult decât fericiți să asculte și să-și învețe Dosul și nu-i în jurul copiilor. Și dacă aveți deja alte animale? Fără îngrijorări, laboratorul este prietenos cu Alți câini și chiar pisicile dacă sunt instruite devreme și în mod corespunzător.

Ele sunt destul de active, așa că trebuie să fie a mers și exercitat în mod regulat, Și dacă le puteți lua pentru a înota din când în când, vor fi foarte recunoscători pe măsură ce iubesc apa. În ceea ce privește îngrijirea, ei au straturi scurte care au vărsat întotdeauna, dar nu foarte mult, cu excepția cazului în care este "sezonul de vărsare" (primăvara și cădere), care este atunci când vor arunca cel mai mult. Pentru a păstra un laborator frumos și neted, trebuie să-l spălați din când în când (o dată sau de două ori pe săptămână).

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie de câine pentru vărsare

Idei sumare:

  • Prietenos și afectuos
  • Loial și dornic să vă rog
  • Puternic și energic
  • Calm și pacient
  • Aruncă destul de puțin, ar trebui să fie periat din când în când

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru laboratoare

Retriverii labrador pentru copii

Labrador

Labrador este similar cu vărul său labrador din asta este a câine prietenos pentru copii care este absolut minunat cu copiii de toate vârstele. Inteligent, dar goofy, energic, dar calm, aurul este un câine de familie iubitoare, afectuos. Ca și laboratoarele, aurul sunt, de asemenea, dornici de a vă rog și Ușor de antrenat să se comporte în mod corespunzător în jurul copiilor și a copiilor. Și din moment ce sunt cu adevărat câini activi, vor fi minunați atunci când copilul dvs. crește puțin și are nevoie de un amic de canin pentru a alerga.

Deși majoritatea oamenilor care doresc ca câini de familie nu vă deranjează să cheltuiască o mulțime de timp de legare cu animalele de companie, ar trebui să se spună că auritul absolut iubindu-le petrecerea timp cu proprietarii lor, atât de frecvente pettings și plimbările sunt o necesitate dacă vă gândiți să obțineți Această rasă.

Cu hainele lor glorioase, retrieverii de aur au vărsat mult - ca în, destul de mult tot timpul. De aceea este esențial s-au îngrijit în mod regulat - periaj de aproximativ trei ori pe săptămână sau mai mult, și scăldat la fiecare două până la trei luni. Vestea bună este că iubesc apa, atât de scăldat nu va fi o problemă.

Idei sumare:

  • Inteligent și dornic să vă rog
  • Prietenos și loial
  • Pacientul și calmul
  • Energic și jucăuș
  • Aruncă o mulțime, necesită îngrijire regulată

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru retrieveri de aur

Retrieveri pentru copii

Buldog

Dacă sunteți în căutarea unui adevărat loial, răbdător și ușor de luat în grija de câine, obțineți un buldog. Aceste animale de companie irezistibil de goofy iubesc proprietarii și membrii familiei și se obligă cu ușurință cu copiii și copiii. Ele sunt robuste, puternice și jucătoare, ceea ce le face perfecte pentru familiile cu copii care iubesc să joace afară. Dar nu greșiți jucăușul Bulldog cu o mare energie - acești câini sunt de fapt destul de docile și au pus creaturi din spate. Îi place să se pui și să doarmă în jurul casei și să vă deranjeze rar pentru plimbări.

Ele sunt afectuoase cu membrii familiei și plăcute chiar și spre străini. Ei sunt, totuși, tovarăși de protecție destul de protecați, mai ales când vine vorba de copii.

Deoarece au fălci comprimate, buldogii necesită o atenție deosebită când vine vorba de ei sănătatea orală, în special, Curățarea dinților. Și pentru că sunt Câini mici mici, Trebuie să le curățați din când în când pentru a preveni acumularea de murdărie. Pe de altă parte, au vărsat foarte puțin, așa că sunt o întreținere destul de scăzută.

Idei sumare:

  • Prietenos și afectuos
  • Robustă și jucăușă
  • Calm si energie slaba
  • Protectoare și loiali
  • Acoperă foarte puțin, dar are nevoie de ajutor cu sănătatea și curățarea orală

Buldog pentru copii

Newfoundland

Newfoundland, Un gigant blând al unui câine, este atât de mare cu copiii, este poreclit "Babysitterul Naturii."Supremă inteligentă, loială, răbdătoare și protecția copiilor, Newfoundland este probabil câinele să aibă dacă aveți nevoie de ajutor pentru babysitting. Serios, acești câini sunt atât de inteligenți și capabili, sunt ușor de învățat cum să ajute cu copiii. Cu un pic de antrenament, Newfoundland poate fi învățat cum să vizioneze copiii în timp ce nimeni nu este în jur, să-i tragă într-o sanie pe zăpadă și chiar să salveze vieți în situații de urgență, așa cum sunt înotători uimitori.

Cu toate acestea, ele sunt creaturi murdare - nu numai că s-au vărsat excesiv, ei și ei drool ca nu există mâine. De asemenea, au nevoie de un spațiu destul de mare, deoarece sunt atât de mari și, de preferință, ar trebui să aibă acces la apă pe măsură ce îi place să înoate. Totuși, aceștia sunt primii și câini de familie drăguți, care preferă să trăiască ori de câte ori trăiește familia lor.

Idei sumare:

  • Mare și puternic
  • Foarte inteligent și ușor de antrenat
  • Loial și protector (în special al copiilor)
  • Calm și pacient
  • Acoperite și droolii foarte mult

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru vărsare

Newfoundland pentru bebeluși

Pudel

Persoanele minunate cu un aspect distinctiv, Pudele sunt animale inteligente, elegante, blânde și receptive. Acești câini trăiesc pentru a-și impresiona proprietarii, motiv pentru care sunt una dintre cele mai bune rase pentru antrenament - de când sunt Smart și ascultător, Sunt incredibil de ușor să înveți cum să se comporte în jurul valorii de copii, copii și străini.

Vorbind despre străini, majoritatea afoosi sunt timizi în jurul oamenilor nefamiliari, dar cu prietenii și familia? Sunt prietenoși, afectuosi și aventuroși. Acest lucru este valabil mai ales pentru rasa standard, care, deși este minunată cu copiii, este destul de indiferentă față de străini. Rasa miniaturală, pe de altă parte, are de obicei unul și singurul proprietar - de multe ori, acesta este copilul familiei, așa cum sunt minunate cu mici oameni. Totuși, ambele rase sunt una dintre Cea mai prietenoasă câini de familie care nu te deranjează să petreacă orele în jurul copiilor.

În ceea ce privește vărsarea, veți fi încântați să auziți că pudelei sunt unul dintre cei mai ușor caini pentru a avea grijă de faptul că au vărsat foarte puțin. Ei, totuși, trebuie să fie periat în mod regulat - în jur de trei ori pe săptămână.

Idei sumare:

  • Inteligent și dornic să învețe
  • Blând și timid (față de străini)
  • Prietenos și loial
  • Energic și jucăuș
  • Nu scade, dar trebuie să fie periat în mod regulat

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru pude

Poodle pentru copii

Beagle

Drăguț, mic, prietenos și energic, Beagle este un mare câine de familie care se dezvoltă pe însoțitor. Deși Beagles sunt aventurieri care iubesc explorarea în jur, sunt, de asemenea, destul de calm și răbdători cu copii și copii. Sunt destul de inteligenți și ușor de antrenat pentru a se comporta în mod responsabil în jurul copiilor, ceea ce le face nu numai una dintre cele mai drăguțe, ci cele mai multe Câini prietenos cu copiii Out aici.

Pentru că sunt atât de energici, beaglele sunt cele mai potrivite pentru familiile cu copii mici care iubesc în jurul valorii de - acești câini fac parteneri excelenți de exerciții care nu sunt niciodată prea obosiți să joace jocuri. Este important, de asemenea, sunt prietenoși cu străinii și alte animale de companie, deci nu vă faceți griji dacă dețineți deja un alt câine sau o pisică - atâta timp cât sunt în jos pentru a juca, Beagles nu vor discrimina.

Ar trebui să fie menționată, totuși, că această rasă aruncă destul de puțin și necesită scăldarea și periajul regulat. Ei sunt, de asemenea, câini, ceea ce le face "minunați" la urlă și lătrat ori de câte ori ceva sau cineva interesant este în jur.

Idei sumare:

  • Mici și fericite
  • Jucăuș și energic
  • Prietenos și blând
  • Smart și relativ ușor de antrenat
  • Accelerează și are nevoie de baie regulată și periaj

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru beagles

Beagles pentru copii

Terrier de taur

Deoarece istoria lor provine din Bull-momeală, Târrierii de taur sunt adesea asociați agresivitate, Dar acești câini nu sunt nimic de tipul prietenos, blând și jucăuș, terieri de tauri sunt unele dintre cele mai bune animale de companie de familie pe care le-ar putea spera. Cu un mic corp robust, o atitudine protectoare și o natură foarte activă, sunt tovarăși perfecți pentru copiii energetici și copii care încă învață cum să trateze în mod corespunzător canini.

Terrier Bull este un câine devotat și afectuos care preferă să-și petreacă timpul cu membrii familiei. De fapt, această rasă este atât de loială și iubitoare de om, nu-i place să fie lăsată singură pentru perioade lungi de timp. Acest lucru este minunat pentru părinții noi, deoarece, în general, nu au tendința de a călători atât de mult odată ce copilul se naște, dar poate fi un pic problematic pentru familiile care iubesc să călătorească adesea și să nu ia animalele de companie cu ei.

Această rasă este destul de ușor de a avea grijă, deoarece nu aruncă mult, dar din moment ce sunt foarte energici și rău, probabil că vor avea nevoie de scăldat regulat.

Idei sumare:

  • Mic și robust
  • Energic și jucăuș
  • Prietenos și protector
  • Devotați și loiali
  • Nu aruncă mult

taur terrier pentru copii

Setter irlandez

Active, prietenoase și inteligente, Setter irlandez este un mare animal de companie pentru familia cu copii care iubesc să joace afară. Această rasă este un câine real de familie - loial și devotat, preferă să petreacă timpul cu membrii familiei asupra altceva. De aceea sunt atât de minunați cu copiii, în special copiii energici, deoarece nu sunt prea obosiți să joace și să alerge cu membrii familiei.

Setterul irlandez este inteligent și iubește învățarea unor lucruri noi (mai ales pentru că înseamnă să petreceți timpul cu proprietarul!), deci este ușor să-l antrenezi să se comporte în mod responsabil în jurul copiilor. Rețineți că acesta este un câine curios cu un nivel ridicat de energie, deci chiar dacă sunteți bine cu lăsați-l, setul dvs. irlandez va prefera să fie învățat din când în când.

Cu o haină magnifică, de mahon, acești câini necesită periaj și pieptănat regulat - aproximativ două până la trei ori pe săptămână. Un preț mic pentru a plăti pentru a avea un câine atât de frumos, dacă ne întrebați.

Idei sumare:

  • Energic și jucăuș
  • Prietenos și devotat
  • Inchisiuni și dornici să învețe
  • Aruncă o mulțime, necesită periaj și pieptănat regulat

irlandez pentru copii

Collie

Colletele frumoase, loiale și blânde sunt în primul rând iubitorii de oameni. Sunt foarte îngrijorați față de membrii familiei lor, în special pentru copii și copii, și sunt cunoscuți că sunt protejați de ei. Foarte important, Collies sunt foarte inteligenți, capabili să învețe tot felul de trucuri utile, inclusiv - credeți sau nu - cum să vă învățați copiii. În realitate, acest lucru ar trebui să nu vină ca nici o surpriză, deoarece acest tip de rasă a fost inițial crescat ca câini de vânătoare. Evident, indiferent cât de amuzant ar putea fi copilul, este mai bine să descurajați comportamentul din motive de siguranță (nu doriți să vă sperie copiii).

Această rasă este, în general, bine pregătită și foarte prietenoasă, ceea ce înseamnă că rareori se depușesc și sunt plăcute chiar și străinilor, inclusiv alți câini. O collie este, prin urmare, o alegere perfectă dacă nu aveți nici o experiență de câine.

Collies poate avea haina lungă și dură sau scurtă și netedă, dar indiferent de rasa pe care o alegeți, știți că acești câini au vărsat moderat și, prin urmare, necesită îngrijire regulată, inclusiv periajul și pieptarea.

Idei sumare:

  • Inteligent și ușor de antrenat
  • Dornici să învețe lucruri noi
  • Prietenos și calm
  • Loial și protector
  • Accelerează moderat, necesită îngrijire regulată

Front Collie pentru copii

Mops

Mici și ușor de îngrijorat, un Pug este o rasă de spate așezată care iubește agățat în jurul copiilor și alți membri ai familiei. Cu o personalitate fermecătoare și natură jucăușă, acest câine se bucură de sesiuni de joc lungi cu copii, și din moment ce este atât de mic, o curte mare nu este o cerință. De fapt, un Pug este o alegere perfectă dacă tu și familia ta trăiești într-un apartament.

Așa cum am menționat, această rasă este destul de ușoară, deci chiar dacă aveți un copil calm serios care iubește să-i pui în cea mai mare parte a zilei, acest câine nu va deranja - el se va strânge chiar lângă copil și de somn.

Care necesită exerciții minime, acesta este un animal de companie cu întreținere redusă, care nu vă va face viața complicată. Dar datorită aspectului lor adorabil, Pugs trebuie să fie curățați în mod regulat, în special în jurul feței, astfel încât acestea nu dezvoltă infecții ale pielii. De asemenea, ar trebui să se spună că au vărsat destul de mult.

Idei sumare:

  • Mici și laidback
  • Prietenos și calm
  • Jucăuș și afectuos
  • Aruncă o mulțime și are nevoie de curățenie regulată

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru pugs

pugs pentru copii

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Costume de câine pentru Halloween
Dog Crăciun costume de Crăciun
Costume dragon de câine
Pokemon Costume
Star Wars Costume de câine
Cizme de câine
Șosete pentru câini
Coat de iarnă pentru câini
Câini hoodies
Pulovere de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune rase de câine pentru copii