7 Cele mai grave rase de câine pentru copii

Adult siberian husky caută camera

Un câine poate fi un plus minunat pentru familia ta, mai ales când ai copii. Câinii predau responsabilitatea în timp ce oferă o iubire nelimitată, fără judecată în schimb, și pot ajuta, de asemenea, copiii să învețe unele dintre abilitățile care le vor ajuta să se transforme în adulți tineri mari. Și, în timp ce toți câinii sunt indivizi cu propriile lor personalități unice, unii câini sunt cunoscuți că sunt mai independenți și mai buni cu adulții decât copiii, făcându-i să nu fie atât de ideali pentru familiile cu copii mici.

Când vine vorba de a găsi un prieten blană pentru a adăuga familia ta, vă recomandăm întotdeauna îndreptându-se spre adăpost și văzând cine vă conectați în loc de căutare exclusiv de rasă. De asemenea, alegerea unei rase că nu este Cunoscut pentru a fi mai bun cu îngrijitorii mai în vârstă nu înseamnă că puteți sări peste sarcina de a vă învăța copiii cum să îngrijească și să interacționeze cu un câine. Dar aducerea unui câine în casa voastră, care este cunoscută pentru a prefera mai mulți însoțitori maturi ar putea să nu ajungă să lucreze pentru nici tu sau pentru puii tăi. Menținerea acestei liste de rasă vă poate ajuta să evitați această greșeală, chiar dacă putem recunoaște că rasa nu este singurul factor determinant al comportamentului și preferințelor unui câine.

Deci, ce rase preferă să trăiască în rândul adulților și copiii mai mari decât copiii mici? Iată câteva dintre ele.

Bacsis

Amintiți-vă: Toți câinii pot fi câini mari, dar trebuie să le dați instrumentele potrivite pentru a fi cele mai bune. Aceasta include că nu aduceți câini în situații care nu sunt dreptate pentru ei și, de asemenea, fără a pune copiii într-o situație în care se joacă cu puii lor - sau doar în jurul lor - va provoca probleme potențiale. Există un câine perfect pentru casa ta și copiii tăi și, fiind inteligent, poți să-i găsești.

01 din 07

Weimaraner este o rasă strălucitoare și frumoasă, dar nu sunt deosebit de minunați cu copiii. Au fost crescuți să vâneze un joc mare - o clasă de pradă că, dimensiunea, poate arăta destul de asemănătoare cu un copil sub vârsta de 13 ani. Și în timp ce această trăsătură nu înseamnă că un Weimaraner va fi în mod constant pe vânătoare atunci când sunt acasă, înseamnă că sunt cunoscuți să joace dur cu oamenii lor, mai ales dacă nu primesc suficient exerciții și atenție in caz contrar. Pentru a fi pe cel mai bun comportament al lor, rasa necesită o rutină setată și o mulțime de timp pentru a alerga, plimbare și a juca. Acest lucru poate fi dificil de a menține dacă sunteți părinte în mișcare și poate însemna că sunteți mai bine cu o altă rasă de câine.

  • 02 din 07

    Din cauza dimensiunilor lor mici, mulți oameni presupun că Chihuahuas sunt o mare potrivire pentru familiile cu copii mici, dar de fapt, este opusul care tinde să fie adevărat. Acești băieți mici se bazează pe gura lor pentru a le proteja unde nu poate statura lor, reacționând în scoarțe - și uneori mușcă - când simt nevoia de a se apăra. Multe Chihuahuas ca spațiul lor personal când vine vorba de oricine din afara îngrijitorului lor primar și va da o mulțime de indicii sociale pentru a face acest lucru cunoscut. Problema? Copiii nu sunt minunați la citirea acestor indicii. Acest lucru ar putea duce la un chi care le face preferințele cunoscute un pic mai agresiv decât este sigur pentru oricine, care evident nu este ceva ce doriți să riscați în casa dvs.

  • 03 din 07

    Akitas poate fi incredibil de dulce și loial, dar au fost, de asemenea, crescuți de ani de zile pentru a fi câini de protecție. Instinctele naturale născute din acest tip de reproducere pot fi dificil de a ieși și pot reprezenta o problemă atunci când vine vorba de playdates și alte ocazii în care copiii nefamilari vor vizita casa ta. Akitas doresc să-și protejeze familiile, ceea ce include copiii dvs. Asta înseamnă că, dacă alți copii vin și există un nivel de zgomot sau nivele de zgomot puternic, acele instincte naturale cu gardă ar putea să se perceapă. De asemenea, un Akița adoptat în casă ca adolescent sau adult ar putea să nu fie tolerant la comportamentele copiilor în general și ar putea reacționa în moduri care prezintă o problemă pentru siguranța tuturor.

  • 04 din 07

    La fel ca Chihuahuas, Pekingese sunt un câine de rasă mică, care trebuie să se bazeze pe alte metode pentru a apărea mari și înfricoșătoare atunci când se simt amenințate - inclusiv mușcătura și ștergătorul. Și s-ar putea să nu ia prea mult pentru a scoate aceste comportamente. Pekingese nu răspunde bine la nici un fel de comportamente fizice nedorite, cum ar fi trageți, împingerea și tragerea coada, și au tendința de a fi destul de posesive asupra hranei și jucăriilor lor, precum și îngrijitorii lor primari. Asta poate însemna o competiție pentru atenția dvs. că Pekingese nu este fericit să piardă și o situație în care copilul tău poate fi rănit doar prin a face lucrurile pe care copiii tind să le facă cu câinii. Asta este o mulțime de stres asupra tuturor dvs. și poate un motiv suficient de bun pentru a căuta o rasă diferită.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Huskies siberiană sunt câini foarte activi cu o afinitate pentru jocul dur, și chiar cei care spun bine ar putea afecta în mod neadevăr un copil. Această rasă este, de asemenea, una dură tren Deoarece sunt independenți cu un pic de o grămadă încăpățânată și pot fi declanșate de copii care acționează ca "pradă" (de exemplu, plângând cu voce tare sau darting în jurul). De asemenea, ei au menținut unele calități asemănătoare lupilor în mai mult decât apariția, cu o protecție naturală și o claritate în reacția la amenințările percepute. Ești mai bine să aștepți până când copiii tăi sunt mai în vârstă și au mai mult control asupra propriului comportament înainte de a aduce o casă husky.

  • 06 din 07

    Această rasă arată foarte asemănătoare cu Huskies Siberiană și se comportă destul de asemănătoare. La fel ca mulți dintre ceilalți câini de pe această listă, Alaskan Malamutes sunt cunoscuți pentru a vă bucura de jocul dur - și pentru a fi chiar mai dur dacă lor Nevoi de exerciții nu sunt îndeplinite în mod corespunzător. Și ca Huskies, pot fi incredibil de încăpățânați și greu de antrenat. Alte lucruri care le face mai puțin decât ideale pentru familiile cu copii mici este că nu sunt de obicei câini de leșie mare și pot trage, sari și se întinde pe plimbări. Aceasta înseamnă că cu siguranță nu ar fi în siguranță ca copilul tău să dețină lesa și există chiar un pericol dacă doar mergând lângă ei.

  • 07 din 07

    Mulți crescători de renume din Shih Tzus refuză să-și vândă puii familiei cu copii mici. Asta pentru că rasa iubește să zip și să se afle sub picioarele tale, să-ți împiedice adulții, ca și copii, dacă nu plătesc destulă atenție. Acest lucru poate face rău atât uman, cât și câine, și înseamnă că atunci când joci cu un catelus Shih Tzu trebuie să fii extrem de atent (experții recomandă adesea ca copiii să se joace în special cu rasa în timp ce stau pe podea). Care se spune, Shih Tzus mai vechi ar putea fi o potrivire bună, deoarece au tendința de a răci după puppyhood.

  • Este responsabilitatea dvs. ca adult să ofere o situație care va fi în siguranță și ideală atât pentru copiii dvs și Pentru câinele pe care îl adoptați. Aceasta înseamnă să faci due diligența pentru a vă asigura că nu obțineți un câine care este inerent neîncrezător de copii sau care ar putea fi predispuși la reacții rapide și agresive. Lăsați întotdeauna oricine adăpost sau crescătorul cu care lucrați cu știți că aveți copii mici la domiciliu și aduceți copiii să se întâlnească și să interacționeze cu câinele înainte de a face decizia dvs., cu condiția ca adăpostul sau crescătorul să considere că această interacțiune să fie în siguranță.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Cele mai grave rase de câine pentru copii