Mare amestecuri de aur de aur: distracție de aur blană!

Aur Retriever Labrador Mix

Retrieverii de aur sunt câini fantastici, care sunt iubiți pentru loialitatea și comportamentul prietenos.

Ei nu numai că fac animale de companie bune, ci și furnizorii de servicii naturale, Cine "adesea însărcinat cu lucruri cum ar fi ghidul orbului și oferind sprijin emoțional celor care au nevoie de ea. Sunt, de asemenea, incredibil Câștigători inteligenți, cu inimi gigantice. .

De fapt, retrieverii de aur au devenit atât de populari oamenii le-au combinat cu diverse alte rase, care vizează HypoallerGenic & # 8221; Ajutoare și Câini de familie mari deopotrivă.

Citiți mai departe pentru a descoperi 19 dintre cele mai drăguțe amestecuri de aur de mai jos!

1. Laboratorul de Aur (Retriever de Aur / Labrador Retriever)

https: // instagram.COM / P / BTDE6_AH7W8

O cruce sportivă care este făcută pentru distracție în soare (și apă), laboratorul de aur este un câine de familie. Atât retrieverul de aur cât și Labrador retriever rases sunt iubiți pentru natura lor ușoară, deci nu este o surpriză Laboratorul de Aur este o mulțime-plăcută.

Tipii ăștia au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, ceea ce înseamnă că acestea sunt cele mai potrivite pentru pasagerii care nu vă deranjează să ofere o mulțime de plimbări și o mulțime de timp de joc.

2. Goldendoodle (Aur Retriever / Poodle)

https: // instagram.COM / P / B3NAY2MB3EZ

Un ursuleț de pluș, Goldendoodle este o cutie cu părul cu părul înconjurător, care este prea adorabil pentru cuvinte.

Acest pui jucăuș vine într-o varietate de tipuri de straturi de la buclele strânse până la valuri lungi și libere, așa că asigurați-vă că aveți un groomer pe apelare rapidă!

3. Gollie (Aur Retriever / Collie)

https: // instagram.COM / P / B3KQ2TSAAWG

Gollie bun! Ce scumpete!

Gollie este un suflet dulce, cu încuietori lungi și drăgățești și un spirit blând. Rădăcinile sale de aur fac pentru jocuri feroce de preluare, în timp ce el Collie Mix laterale promite un instinct puternic de herding și o mulțime de rezistență.

4. Golden Cocker (Golden Retriever / Cocker Spaniel)

https: // instagram.COM / P / BNCNTV9L8AH

Două lideri cu părul lung amestecate împreună sunt egale cu un doggo adorabil! Jucăuș și energic, cockul de aur este partenerul perfect pentru cei care iubesc să exploreze.

Doar rețineți că haina lui va necesita îngrijire regulată. Care a spus, o mai scurtă "poate păstra încurcările la Bay între periaj.

5. Setter de Aur (Aur Retriever / Setter irlandez)

https: // instagram.COM / P / BZNCARGFPAT

Un pui frumos care este întotdeauna pregătit pentru aproape, setul de aur este un amestec regal cu origini de vânătoare. Când nu înflorește prietenii cu pene de pe perie, puteți găsi această fantezie cu patru subsol jucând cu familia sa.

Haina lui sigur că arata frumos, dar proprietarii trebuie să o perie în mod regulat pentru a preveni covorașul.

6. Goberian (Aur Retriever / Husky Siberian)

https: // instagram.com / p / bumxo_hgict

O cutie de mare energie cu blană groasă, luxoasă, Goberian (Golden Retriever și Mix Husky) este un amic pentru distracție meteo de iarnă. El este un Câinele de vis al lui Hiker, Sunteți gata să luați fiecare traseu cu gusto.

Doar rețineți că, deoarece el este plin de energie, el are nevoie de un proprietar care să-l păstreze în mod regulat ocupat cu plimbări și joc.

7. Golden Shepherd (Aur Retriever / Păstor german)

https: // instagram.COM / P / BMUVQSLHUU6

Un pui inteligent care are o mulțime de drăguț să meargă în jur, păstorul de aur este un muncitor greu, cu o inimă mare.

El învață cu ușurință trucuri și comenzi, ceea ce înseamnă că poate deveni un maestru de concurs de ascultare, având în vedere instruirea corectă (și în curs).

8. Golden Chow (Aur Retriever / Chow Chow)

https: // instagram.COM / P / B1KJVWVBM89

Un doggo distins cu blană de zile, chowul de aur este un pui mare, care este la fel de distractiv ca el este blana. El este un Excelent ceas de supraveghere care este sigur de a proteja casa de veverițe și poștăli.

Haina lui are nevoie de periaj regulat, iar proprietarii trebuie să ofere socializarea timpurie cu oamenii și cu alți dogguri pentru a împiedica să devină o grămadă de aur.

9. Golden Saint (Aur Retriever / Saint Bernard)

https: // instagram.COM / P / BYS6SUEGDO6

Un jumbo plorează cu blană densă și un temperament fericit, Sfântul Golden se potrivește cu numele său. El este un Mixt Saint Bernard Iubito, al cărui spirit blând îl face un câine de familie excelent.

Haina lui de lux are nevoie de periaj regulat pentru a-și menține frumusețea și părinții prospectivi ar trebui să se pregătească pentru un pic de drool.

10. Câine de munte de aur (de aur retriever / câine de munte Bernese)

https: // instagram.COM / P / B1NDSYRBCB6

Cu un nume ca câinele de munte de aur, nu este de mirare că aceste pliori mari, blănuri sunt regele traseului! Acest amestec este un doggo prietenos de familie, cu o construcție puternică și haina glorioasă.

El este, de asemenea, un păpăreț ușor, care este la fel de fericit drumeții cu părinții lui pupuri sau relaxând pe canapea cu copiii.

11. Aussie de Aur (Aur Retriever / Shepherd australian)

https: // instagram.COM / P / BWZPI4YBFBD

Un herder hardcore și un retriever într-o singură garantează un suportor cu suficientă energie pentru a merge în jur!

Aussie de Aur este un pui jucăuș care are nevoie de o priză pozitivă pentru a evita să devină distructivă, făcându-l excelent Buddy jogging sau Competiția de agilitate regulată.

12. Groapă de aur (retriever de aur / pitbull)

https: // instagram.COM / P / B3NJBRMAT1Y

Pitra de aur este un puști puternic, cu o inimă ca auriu ca blana lui.

Energia sa mare și partea jucăușă îl fac un câine de familie excelent. De fapt, joggers și excursioniștii îl vor găsi să fie un partener deosebit de excelent, ca acest lucru Pittie MIX este mai mult decât fericit să pună în kilometri de partea ta.

13. Golden Pei (Aur Retriever / Shar Pei)

https: // instagram.COM / P / B3HZTDSPIBZ

Indiferent dacă moștenește un strat de aur matasos sau riduri Galore (sau ambele), Pei de Aur este un amestec one-de-unic care transformă capetele. Un goofball cu instincte de câine de gardă, el este un mare tovarăș care vă va ține râsul.

Socializarea timpurie este esențială cu ei pentru a asigura un doggo fericit și bine rotunjit. Deci, asigurați-vă că PEI de aur întâlnește o mulțime de oameni și animale de companie în timp ce tinerii.

14. Akita de Aur (Aur Retriever / Akita)

https: // instagram.COM / P / B2EGZHMHSFS

Akita de aur este un Doggo puternic, sigur cu aspectul regal. În mod puternic construit și în mod natural, Akita de aur este un ceas de supraveghere excelent, care nu se va împrăștia să sperie o veveriță plictisitoare sau două.

Ca mulți Akita se amestecă, el are nevoie de o socializare suplimentară de la o vârstă fragedă pentru a asigura un partener de încredere canine.

15. Newfie de aur (Aur Retriever / Newfoundland)

https: // instagram.COM / P / B3XV1ZJDIBZ

Acum eo plutură!

Newfie de aur este un gigant blând care ar putea părea intimidant, dar nu promite nimic decât lovin "(și poate puțin drool.) Haina lui groasă este Mare pentru iarna, Deși este nevoie de periaj frecvente pentru ao menține proaspătă.

16. Golden Boxer (Aur Retriever / Boxer)

https: // instagram.com / p / b3iyexyhxrx

Lovibil și Goofy, Boxerul de Aur este o alegere excelentă pentru cei care conduc un stil de viață activ. El este un doggo cu octară de înaltă parte, care este întotdeauna în mișcare, astfel încât plimbări zilnice sunt o necesitate de a-l păstra fericit.

După cum vă puteți aștepta, având în vedere rasele din copacul de familie al acestui pui, are o personalitate super-dulce care îl face excelent Câine pentru Kiddos.

17. Golden Doxie (Aur Retriever / Dachshund)

https: // instagram.COM / P / BZ_OKS8IWPR

O cutie cu picioare cu picioare scurte, cu încuietori lungi, frumoase, Doxie de Aur are partea dulce a unui auriu cu tenacitatea unui a DAHSHUND MIX. El este un clovn natural care este întotdeauna în jos pentru cuddles, care este egal cu un prieten ideal de blană de familie.

El poate fi un pic mai puternic, dar sesiuni de formare regulate ajută la menținerea unui prieten câine fericit și angajat.

18. Goldendale (Golden Retriever / Airedale Terrier)

https: // instagram.COM / P / BDRBWH9HLVP

Acest puști adorabil este asemănător cu Goldendoodle cu stratul său gros, dar are flerul feisty de terrier care poate face o antrenament puțin complicat.

Dar în timp ce el poate fi în mod uneori, inima lui de aur se face pentru el!

19. Pirineii de Aur (retriever de aur / Pyrenees Mare)

https: // instagram.COM / P / B0GWXMAHGSW

Un tutore pe care nu-l poți ajuta decât iubirea, Pirineii de Aur este un câine mare, cu o haină groasă, de iarnă care are nevoie de periaj greu. Acest Marele mix de pirenei este un pui dulce, care are dreptate acasă în camera de zi sau în curtea protejând turma.

***

Wow! Acum, aceștia sunt niște critters drăguți! Și acestea sunt doar câteva dintre multele mixte de aur de aur de aur!

Aveți unul dintre acești doggo adorabili sau o altă cruce de aur acasă? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mare amestecuri de aur de aur: distracție de aur blană!