Setters english: show & # 038; tipuri de lucru

Setters English: Show & # 038; Tipuri de lucru

În articolele mele anterioare, am încercat să aduc la cunoștință, cum schimbăm forma rasei originale laverack, care a fost atât de apreciată și căutată după.

Laverack`s English Setter a fost morphed

Domnul. Llewellyn și-a cumpărat stocul original de la Edward Laverack și și-a început propria linie, dar a revenit în mod consecvent la stocul de lavanck când planurile sale de reproducere au eșuat. Aproape toate stocurile llewellyn de astăzi este de peste 40% lavanck, sau astfel cartea importantă a lui Margaret Barnes pe rasa ne informează.

Domnul. Llewellyn nu a reușit să-și înregistreze câinii cu clubul de kennel cu numele lor adevărat, dar numele de companie substituite sau chiar i-au înregistrat din nou cu propriul prefix de crescător.

Cu toate acestea, el a produs în cele din urmă o linie de lucru recunoscută care a excelat în domeniu și a păstrat Belton Coloring. Mai multe bune au fost exportate și crescute cu Rase de lucru indigene a zilei și, prin urmare, avem acum un amestec de satuturi care funcționează, dar în mintea mea nu justifică numele lui English Setter Deoarece asemănarea este atât de diferită de standardul original de rasă Laverack.

Suntem plimbăm glamour sau setters bine construit?

Am fost criticat că nu-mi ilustru articolele cu cei mai plini de câini sau campioni ai rasei, dar asta nu a fost punctul meu de vedere. Am folosit fotografii de câini care ilustrează construcția și conformația în speranța că cititorul va învăța și critica și va câștiga un ochi pentru îmbunătățirea stocului propriu.

Care este cel mai bun câine din inel, cel mai plin de farmec sau cel mai bine construit? Care ar fi potrivit scopului?

Niciun câine nu este perfect, dar cât de departe ar trebui ca câinii să devieze de la standardul Clubului Kennel și să fie încă acceptate ca fiind reprezentanți ai rasei?

Este un judecător care nu reușește în datoria sa față de rasă dacă acceptă el sau îi dă onoruri înalte unui câine de construire nesănătoasă, sau are plecări de la standardul Clubului Kennel?

Ar trebui să creăm fără a studia istoria atât a lui Sire, cât și a barajului și a descendenților lor sau, cu bună știință a câinilor cu defecte ereditare?

Avem datoria de a păstra setterul englez cu piscina genetică limitată, cât mai aproape de standardul de rasă, astfel încât noii crescători să continue să experimenteze un câine cu cel mai minunat temperament, soliditate, sănătate și abilitate și protejează patrimoniul său Pentru generațiile viitoare să se bucure.

Cea mai plină de farmec acoperită fiind setterul american englez.

American English Setter
Peste setterul englez american plin de farmec

Cel mai bine construit setter englez.

English Setter Champions
Bună construcție puternică lavanck.
Setter de lucru în limba engleză
  • English Setter
  • Vă rugăm să uite, să înțelegi și să ia notă de opiniile mele. Viitorul rasei depinde de recunoașterea judecătorilor a defectelor de construcție atât de răspândită în inelul de spectacol chiar astăzi și # 8230;

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Setters english: show & # 038; tipuri de lucru