Kai ken: profil de rasa de caini

Kai Ken Portret pentru câini

Kai Ken, unul dintre cele șase Rase de câine native din Japonia, este un animal bine iubit și foarte apreciat. Această rasă extrem de inteligentă este cunoscută pentru legăturile sale puternice, apropiate de proprietarul său și se spune că merge la mari lungimi pentru a-și proteja persoana specială.

Kai Ken a fost inițial găsit în regiunea montană din Japonia lângă Muntele Fuji și a fost folosit pe scară largă ca un câine de vânătoare versatil. Faimoasa sa strat de brindle acționează ca o camuflaj naturală, echiparea perfectă a acestei rase pentru terenul montan. Cu toate acestea, Kai Ken este bine potrivit pentru participarea la Dog sport, agilitate, și orice altă activitate care implică lucrul alături de proprietarul lor. Cu exercițiul și îngrijirea corespunzătoare, Kai Ken poate fi un câine foarte loial, special pentru a deține.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Lucru

Înălţime: 15.5 până la 19.5 inci

Greutate: 20 la 40 de lire sterline

Coat și culoare: Coat dublu lung cu lungime medie în brindle, brinde negre sau brânză roșie

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile Kai Ken

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareÎnalt

Istoria Kai Ken

Inițial găsită în regiunea montană din Japonia, lângă Muntele Fuji, Kai Ken și-a primit numele din provincia Kai unde a fost găsit în 1929. Această rasă agilă, inteligentă a devenit rapid un vânător bine cunoscut și a fost folosit pentru a urmări o mare varietate de pradă. În 1934, Kai Ken a fost recunoscută de Clubul Japonez Kennel.

Deși istoria exactă a câinilor Kai Ken găsită în Statele Unite este un pic camky, se crede că au fost aduse pentru prima dată în anii 1950. Cu toate acestea, nu a fost mult mai recent, în anii 1990, a fost importat mai mulți Kai Kens și a fost înființată fundația pentru rasă.

Kai Ken Care

Cu loialitatea fermă și inteligența ascuțită, Kai Ken este o bucurie de a instrui. Acești câini învață foarte repede lucruri noi, se bucură de lucrul cu proprietarii lor și răspund bine la armarea pozitivă. Deși unii kai Kai sunt instruiți să meargă în afara lesa, să fie extrem de precauți. Vânătoarea este în sângele lor, iar Kai Ken are atât o forță de pradă puternică, cât și o tendință de a-și îndeplini nevoia de aventură fără tine dacă nu plătiți atenția.

Kai Ken este o rasă puternică, de alertă și agilă, făcând atât exerciții fizice cât și fizice importante în fiecare zi. Încercați activități în care Kai Ken are șansa de a lucra cu dvs. în loc de dvs., cum ar fi agilitatea și alte sporturi bazate pe echipă. Această rasă va fi, de asemenea, minunată Drumeții partener și se bucură înot.

Din cauza naturii lor active, acești câini au nevoie de atenție zilnică și exerciții fizice. Dacă nevoile lor nu sunt îndeplinite, ei vor găsi ceva de ocupat și ei ar putea deveni distructiv în jurul casei.

Fiind un câine loial, amiabil și afectuos, Kai Ken, de obicei, face bine cu copiii respectuoși și cu alți câini, mai ales dacă este socializat în mod corespunzător la o vârstă fragedă. Drive-ul de pradă al rasei poate prelua în jurul animalelor de companie mai mici, dar fiecare individ Kai Ken va fi diferit.

Faimoasa lor haina de brindle are o lungime medie si constituie din doua straturi. Acest lucru face ca periajul ocazional să fie importantă pentru ao menține într-o stare sănătoasă și strălucitoare și pentru a minimiza vărsarea. Kai Ken este un câine relativ curat, astfel încât băile nu ar trebui să fie necesare foarte des. De două ori pe an, Kai Ken își va pierde subsolul, rezultând mult mai mult. Periajul și băile mai frecvente pot fi necesare în acest timp. Întotdeauna asigurați-vă că păstrați unghiile tăiate, verificați murdăria în urechi și periați în mod regulat dinții pentru a menține sănătatea generală.

Probleme comune de sănătate

Kai Ken este, în general, considerat sănătos, dar există câteva boli specifice de rasă pentru a fi în căutarea. Bineînțeles, fiți întotdeauna pe ceasul unor probleme comune de sănătate care pot afecta și orice câine, cum ar fi obezitatea și infecțiile urechii.

Dieta și nutriția

Pentru a ajuta Kai Ken să trăiască o viață lungă, sănătoasă, le hrăniți întotdeauna hrană de câine de înaltă calitate. Ca orice câine, este important să nu-ți depășiți Kai Ken. Cu toate acestea, această rasă este cunoscută pentru auto-reglementare cât de mult mănâncă, astfel încât supraalimentarea nu este de obicei o problemă. Fiecare dintre nevoile dietetice ale câinilor sunt unice, deci consultați medicul veterinar pentru mai multe informații despre nevoile dvs. Kai Ken.

PROS
  • Afișează un puternic simț al loialității

  • Foarte inteligent 

  • Face bine cu copiii

Contra
  • Drive de înaltă pradă

  • Vărsat greu de două ori pe an 

  • Poate prezenta un comportament distructiv dacă nu este exercitat în mod corespunzător

Unde să adoptați sau să cumpărați un Kai Ken

Deoarece Kai Ken este un câine unic și apreciat, pot fi greu de găsit în adăposturi. Cu toate acestea, este întotdeauna o idee bună să faceți întrebări.

Când căutați un catelus Kai Ken, căutați întotdeauna crescători de reputație să cumpere de la. Enumerate mai jos sunt unele salvați Kai Ken, crescători și pagini utile pentru a găsi un adăpost în zona dvs.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Kai Ken este un câine extrem de loial, inteligent sigur că va câștiga peste inima unui iubitor de câini. Cu toate acestea, acești canini necesită o cantitate mare de activitate mentală și fizică.

Întotdeauna asigurați-vă că faceți o cercetare amănunțită asupra trăsăturilor specifice de rasă înainte de a aduce un câine în casa dvs. și, amintiți-vă că fiecare câine este un angajament mare.

Dacă sunteți interesat de rasele de câini similare cu Kai Ken, aruncați o privire la:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Kai ken: profil de rasa de caini