Ar trebui să-mi reproduc păsările de companie?

Ritualul de împerechere a parakeeturilor de trandafir Psittacula Krameri, Parcul Național Ranthambore Tiger Reserve

Mulți proprietari de păsări de companie, cel puțin o dată sau de două ori, au idei de a permite animalelor lor de companie să aibă o familie. În timp ce având un cuib plin de copii adorabili, poate părea o idee grozavă, uneori, proprietarii ar trebui să știe la ce intră când aleg și-au ras păsările și ar trebui să ia în considerare mai multe probleme-cheie înainte de a se grăbi să cumpere pasărea lor un partener.

Fiind un crescător de păsări de succes necesită patru componente cheie

  • Timp
  • Bani
  • Cunoştinţe
  • Dedicare

Dacă nu puteți oferi toate acestea și mai mult, atunci este mai bine să vă abțineți de la reproducere. Aveți bani rezervați pentru a utiliza în caz de urgență? Știți ce să faceți dacă găina dvs. devine ouă? Poți hrăni cu mâna o pasăre mică cu o seringă, într-un program, fără oferindu-i să se ardă sau să se înrăutățească? Când alegeți să reproduceți păsările, vă asumăm în esență responsabilitatea pentru viețile găinilor și a tuturor copiilor potențiali. Dacă toate cele patru componente cheie de reproducere nu sunt în vigoare, rezultatul poate fi mort.

Relația ta cu pasărea ta

O mare problemă de luat în considerare este relația dvs. cu pasărea dvs. de companie. De multe ori o pasăre care ia un partener devine mai puțin interesată de "turma umană". Sunteți dispus să riscați să renunțați la legătura dvs. cu pasărea dvs. pentru a ridica un ambreiaj de copii? Mulți proprietari de păsări găsesc că pentru ei, răspunsul este o răsunătoare.

Puteți găzdui o operațiune de reproducere?

O altă problemă de a reflecta este dacă aveți sau nu spațiul pentru a găzdui o operațiune de reproducere. Consumabile pe care le aveți nevoie includ cutii de cuib, cuști suplimentare, un incubator și a brooder, doar pentru a numi câteva. Dacă nu aveți camera de a găzdui aceste articole, creșterea este destul de mult din întrebare.

Luați sfaturi valoroase din partea experților

În timp ce doar aceste puncte pot părea copleșitoare, adevărul este că nici măcar nu am zgâriat suprafața tot ceea ce este nevoie pentru a fi bine Bird Bird. Din acest motiv, majoritatea proprietarilor de păsări decid că este mai bine să părăsiți reproducerea profesioniștilor și să se bucure doar de compania lor de companie.

Cu toate acestea, dacă credeți că aveți ceea ce este nevoie pentru a fi un ameliorator și sunteți dispuși să faceți sacrificiile necesare, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă deconectați decizia cu dvs Avian veterinar Înainte de a începe procesul. El sau ea va fi capabil să ofere sfaturi valoroase și va asigura că păsările dvs. sunt în stare de reproducere adecvată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să-mi reproduc păsările de companie?