Pet pet bird comportament probleme

Lorakeet își mușcă penele

La fel ca copiii sau pisicile și câinii, papagali și alte păsări de companie, uneori prezintă probleme de comportament pe care îngrijitorii lor le găsesc dificil de gestionat. În timp ce există o serie de moduri pe care păsările le pot dezmembra și irita oamenii cu care trăiesc, mai multe probleme de comportament sunt mai răspândite. Din fericire, majoritatea acestor probleme au soluții destul de simple dacă proprietarii sunt capabili să pună puțin timp și efort. Citiți mai departe pentru a afla despre cele mai frecvente probleme de comportament în păsările de companie, ceea ce înseamnă pasărea dvs. prin expunerea acestor comportamente și ce puteți face pentru a le repara.

01 din 05

Bitingul este unul dintre cele mai frecvent raportate probleme de comportament cu păsările de animale de companie, și nu sunt rănite de surpriză! Din fericire, poate fi ușor Comportamentul corect de mușcătură în păsări Dacă puteți identifica cauza. Dacă pasărea dvs. sa petrecut la tine, întrebați-vă câteva întrebări despre animalul dvs. de companie. Ar putea pasărea ta înspăimântată de ceva? Ar putea mușca să fie hormonală în natură? Pasărea încearcă pur și simplu să se joace cu dvs? Odată ce vă aflați să vă dați seama unde se datorează comportamentul, puteți lua măsuri pentru a le descuraja de la începerea din nou în viitor. De exemplu, păsările care mușcă din frică pot fi desensibil treptat oamenilor.

  • 02 din 05

    Țipătul este un alt comportament nedorit pe care mulți proprietari de păsări raportează ca o neplăcere. În timp ce toate păsările sănătoase țipă și vocalizează la un moment dat pe tot parcursul zilei, problema țipătoare poate rezulta din plictiseală, depresie sau alt tip de stres pe care pasărea dvs. îl întâmpină. Dacă ați considerat toți factorii și ați consultat cu un medic veterinar aviar pentru a exclude orice probleme medicale, este posibil să doriți să discutați cu un consultant de comportament la papagal pentru a ajuta la modificarea comportamentului păsării dvs. dacă țipătul nu începe să se calmeze propria.

  • 03 din 05

    Comportamentul distructiv în papagalii este adesea un semn că o pasăre are fie o problemă cu mediul său sau nu primește suficient stimulare mentală pentru a-și păstra mintea ocupată. Păsările sunt foarte inteligente și au nevoie de o mulțime de atenție pentru a păstra de la devenire plictisită. Dacă pasărea dvs. prezintă semne de comportament flagrant distructiv, evaluați modul în care vă petreceți timpul cu animalul dvs. de companie și luați măsuri pentru a vă include pasărea în activitățile dvs. zilnice. Acest lucru poate reduce foarte mult tendințele distructive în majoritatea papagalilor de animale de companie.

  • 04 din 05

    Adesea, păsările care devin dintr-o dată teritoriale sunt pur și simplu experimentate Probleme hormonale Datorită debutului sezonului de reproducere. Cu toate acestea, teritorialitatea poate avea alte declanșatoare și poate fi un semn că pasărea dvs. nu este la fel de fericită și confortabilă cu dvs. așa cum ați putea dori să fie. Pentru a ajuta la reducerea teritorialității și comportamentelor conexe, încercați să practicați unii Tehnici de legare cu prietenul tău cu pene. Îmbunătățirea relației dvs. pe un nivel fundamental poate merge mult în ceea ce privește rezolvarea problemelor de comportament cu animalul dvs. de companie. Dacă găsiți că practicile dvs. de legare nu ajută lucrurile să se îmbunătățească după o perioadă rezonabilă de timp, luați în considerare angajarea unui consultant de comportament la papagal pentru ajutor.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Pickingul de pene poate apărea în cazurile în care păsările sunt grav deprimate și neliniștite în mediile lor. Dacă observați că pene scufundând în pasărea dvs. de companie, trebuie să vă consultați imediat cu un veterinar avian pentru a exclude posibilitatea bolilor cum ar fi boala de psittacină și boala de pene (PBFD). Dacă cauzele medicale ale păsărilor dvs. sunt excluse, este imperativ să luați în considerare modul în care locuiți, hrăniți și interacționați cu pasărea dvs. Păstrați-vă animalul într-o cușcă care este prea mic sau prea murdar, alimentând alimentele lipsite de nutrienți, și nu plătiți suficientă atenție pasării dvs., toate pot provoca animalul dvs. să înceapă să-și scoată penele. Păstrați-vă pasărea sănătoasă și fericită făcând tot ce puteți pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Pet pet bird comportament probleme