Cum îmi pot învăța numele?

Femeie sărută cockatiel

Dacă ați adoptat recent o nouă pasăre de animale de companie, cote sunt că tu și prietenul tău cu fața încă se obișnuiește unul cu altul și că pasărea este încă în faza de a încerca să se adapteze și să se adapteze la noul său mediu. Deși este posibil să începeți truc instruire În această etapă timpurie, este probabil cel mai bine să vă permiteți păsării pe săptămână sau două pentru a vă obișnui cu noua locație cu dvs. înainte de a începe sesiuni riguroase de antrenament.
Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți la aducerea casei dvs. de păsări este de lucru pe formarea începuturilor unui a legătură cu noul dvs. animal de companie. Șansele sunt că noua dvs. pasăre este înspăimântătoare și nesigură despre noul său mediu. Luați câteva zile pentru a petrece timp practicând tehnici de socializare blândă cu pasărea dvs. înainte de a vă învăța să-l învățați să răspundă comenzilor.
Parte a procesului de legare poate sa include condiționarea pasărea ta la numele pe care l-ai ales pentru el. Odată ce ați selectat un nume adecvat, este preferabil să rămâneți cu el. Deși este posibilă Schimbați un nume de păsări Odată ce ați ales unul, va fi mult mai ușor pentru tine, cât și pentru prietenul tău cu pene dacă alegeți un nume bun pe care îi place - unul care va crește cu pasărea și ambii pot să rămâi în toată durata vieții păsărilor.
Pentru a vă învăța pasărea, numele său, veți avea mai întâi nevoie să asigurați o zonă liniștită în care dvs. și animalul dvs. de companie pot sta și lucra. Asigurați-vă că nu va fi nici un trafic care să vină care să vă sperie pasărea și să vă asigurați că camera este lipsită de distragere a televizoarelor și radiourilor. Asigurați ferestre astfel încât animalul dvs. de companie să fie bine conținut în timp ce ieșiți din cușcă și asigurați-vă că orice ușă care duce în cameră rămân închise și sigure în timp ce lucrați cu animalul dvs. de companie.
Folosind un tratament gustos, cum ar fi bucăți mici de fructe cu tăiere sau chiar semințe de floarea-soarelui, spun calm numele păsărilor dvs. și imediat îl răsplătește imediat. Repetați acest proces peste și peste timp de până la 15 minute. Veți observa că foarte repede pasărea ta va începe să se uite spre tine în anticiparea unui tratament de fiecare dată când spui numele lui. Odată ce pasărea ta începe să facă acest lucru în mod fiabil de fiecare dată când spui orice nume pe care l-ai ales pentru el, atunci poți fi sigur că a învățat să răspundă la nume.
Cea mai bună modalitate de a vă aduce pasărea pentru a-și învăța numele rapid este să vă repetați sesiunile de antrenament de 15 minute de 3 sau 4 ori pe zi până când obțineți un răspuns adecvat din animalul dvs. de companie. Asigurați-vă că vă oferiți pasăre o pauză adecvată între sesiunile de antrenament, astfel încât el nu este prea plin de tratamente și așa că nu începe să se plictisească cu micul tău "clasă."Păstrarea sesiunilor de antrenament scurte și distractive pentru animalul dvs. de companie vă va oferi cele mai rapide și mai ușoare rezultate, indiferent de ceea ce încercați să vă învățați animalul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum îmi pot învăța numele?