Păsări de companie și alimente umane: alimente naturale pentru păsări

O mână care hrănește o banană la un papagal

Nu numai că majoritatea păsărilor iubesc să împărtășească cina cu turma lor umană, dar alimentele proaspete ne place să oferim o varietate de beneficii nutriționale și opțiuni de îmbogățire, comparativ cu peletele comerciale pentru păsări și diete de semințe. Păsările sunt încântați când pot alege dintr-o gamă de alimente în timpul unei mese.

Verzii cu frunze proaspete, legumele rădăcine și fructele organice sunt toate exemplele bune de produse de calitate întreagă, vă puteți hrăni păsările pentru a construi și menține sănătatea lor bună. Cu toate acestea, este important să ne amintim câteva orientări.

Verificați toxicitatea

Așa cum este adevărat pentru multe animale de companie, multe alimente umane sunt bune pentru păsările de companie, atunci când sunt pregătite corect. Puteți adăuga în siguranță și cu succes alimente proaspete la dieta păsărilor tale. Unele "alimente" comune "sunt toxic la păsările de companie și nu ar trebui să fie niciodată oferite, nici măcar ca un tratament rar.

Avertizare

Asigurați-vă că identificați aceste alimente toxice ca să nu le serviți niciodată la prietenul tău cu pene:

  • Avocado
  • Ciocolată
  • Usturoi, ceapă
  • Castor de fasole, ulei de ricin
  • Chokecherry, Rubarb
  • Semințe de mere și gropi și semințe de cele mai multe fructe
  • Alimente sărate sau zaharoase
  • Hrana procesata

Introduceri lente

Unele păsări de companie, în special cele care au fost obișnuite în principal Diete de semințe și pelete, nu poate fi interesat de alimentele proaspete imediat. Când introduceți alimente noi, oferiți-vă pasăre și dieta regulată, pentru a preveni posibila pierdere în greutate și boală ulterioară.

Dacă observați că pasărea dvs. nu va încerca la început alimente proaspete, nu vă descurajați. Gustați unele dintre mâncarea din fața pasării dvs. și fiți foarte expresivă despre cât de bună este. Odată ce păsările dvs. anunță cât de mult vă bucurați de ceea ce mâncați, va fi doar o chestiune de timp înainte de a fi gata să încerce prima mușcătură.

RAW versus alimente gătite

Când hrăniți fructe proaspete și legume la o pasăre, oferiți-le întotdeauna crud. Un sistem digestiv al păsărilor este cel mai potrivit pentru a mânca alimente proaspete în starea lor naturală brută, așa cum se află în dieta păsărilor sălbatice.

Ocazional, unele produse alimentare sunt mai bune pentru pasărea dvs. atunci când sunt gătite. Gătitul face ca substanțele nutritive să fie mai biodisponibile, deoarece vitaminele și mineralele devin mai ușor absorbite de corp. De exemplu, gătitul ușor de cartofi dulce îl face mai hrănitoare.

Avertizare

Țineți minte, unele alimente trebuie să fie întotdeauna gătite înainte de servire. Fasole uscată, de exemplu, nu ar trebui să fie niciodată servite brute. Ele trebuie să fie înmuiate peste noapte, drenate, clătite sub apă rece și apoi fierte timp de aproximativ 20 de minute. Odată ce fasolea sunt fiert, reduceți căldura la un fierbere și lăsați-i să se fierbe până la moale. Acest lucru se va asigura că toxinele găsite în fasole brute au fost eliminate. Cereale cum ar fi quinoa și alte boabe antice ar trebui să fie gătit și răcit înainte de servire. Alimente răcoroase la temperatura camerei înainte de a servi la orice pasăre.

Dacă alegeți să vă alimentați pasărea, un vas fiert, cum ar fi ouăle sau pastele, asigurați-vă că pregătiți-l în bucătărie care nu are o acoperire non-stick ca aceste substanțe chimice care sunt, de asemenea, toxice pentru păsări. Oțelul inoxidabil este suprafața de gătit preferată, deoarece nu va contamina alimentele.

Adăugați ierburi și condimente

Deși un piper puțin zdrobit este un plus de bun venit într-o parte laterală a alimentelor oricărei păsări, sarea poate fi dăunătoare. În timp ce este, de obicei, cel mai bine să lași aroma ca natura destinată, unele păsări iubesc pur și simplu condimente, cum ar fi ierburi proaspete precum cilantro și busuioc. Alte păsări sunt sălbatice despre un patrunjel proaspăt în mâncarea lor. Și adăugarea unei spații de aromă ar putea duce la entuziasm la cină, când nu pot fi inițial interesați de un vas bland.

Prin menținerea acestor sfaturi, ar trebui să puteți încorpora în siguranță o cornucopie de alimente proaspete în dieta păsărilor tale. Pasărea dvs. va beneficia de gama de substanțe nutritive, iar împărtășirea meselor cu animalul dvs. de companie poate fi și un exercițiu mare de legare.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Păsări de companie și alimente umane: alimente naturale pentru păsări