Bird bek health

Imaginea tăiată a femeii mângâind papagalul gri african

Chiar dacă calitatea ciocului de păsări este esențială pentru sănătatea pasării generale, poate fi dificil pentru proprietarii de păsări să evalueze sănătatea gurii păsării lor și chiar mai dificilă pentru ei să-și dea seama cum să trateze Probleme de cioc dacă ar trebui să apară.

Este important să știți problemele comune ale ciocului care apar în papagali și alte tipuri de păsări de companie captive, uita-te la modalități pe care le puteți promova și menține sănătatea optimă a ciocului în prietenii noștri cu pene și să înveți cum să identifice și să remedieze problemele de cioc la probleme mari de sănătate pentru păsările noastre. A deveni mai conștient de starea ciocului de păsări vă va permite să formulați o estimare mai precisă a sănătății sale generale și să vă ușurați să oferiți cea mai bună îngrijire posibilă pentru animalul dvs. iubit.

01 din 03

Deși s-ar putea să nu fie ceva în mod normal, un cioc de păsări de companie este susceptibil la mai multe probleme comune. Probleme comune de cioc, Și din fericire, cel mai puțin problematic și sever, este de a observa un cioc măcinat pe o pasăre exotică captivă. Din anumite motive, acest lucru pare să fie mai frecvent în conses și Cockatoși, Deși se poate întâmpla în orice specie de papagal.

Dacă observați că pasărea dvs. de companie are un cioc măcinat, cel mai probabil vinovat este o deficit de vitamină. În acest caz, ar trebui să vă consultați cu dvs Avian veterinar Pentru sugestii pentru suplimente sau schimbări dietetice care vă vor ajuta să vă vindecați gura de companie. Alte tulburări comune de cioc, menționate în păsările de companie sunt cunoscute sub numele de cioc de foarfece și cioc de papagal, atât anormalități de creștere care pot fi corectate numai cu proteze sau chirurgie administrată de un medic veterinar avian calificat.

  • 02 din 03

    Ajutându-vă pasărea de companie Mențineți un cioc sănătos și puternic nu este la fel de tare cum ar părea. Pentru un singur lucru, oferindu-ți pasărea cu speranță naturală de siguranță, va ajuta la încurajarea prietenului tău cu pene pentru a-și exercita ciocul de mestecat, ceea ce ar face în mod normal pentru ramurile copacilor în sălbăticie. Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a promova sănătatea ciocului este de a vă oferi animalul de companie cu o mulțime de alimente proaspete întregi, cum ar fi nuci nediscrimate. Nuci întregi, cum ar fi nuci de brazil, pecani, nuci și migdale, toate au coajă dură și centre gustoase care vor încuraja păsările să-și folosească ciocurile pentru a le rupe. Asigurați-vă că nu-l exagerați pe nuci, deși - prea mult de un lucru bun poate provoca creșterea în greutate și obezitatea în animalul dvs. de companie.

    O altă opțiune pentru a ajuta pasărea dvs. să mențină un ciocă sănătoasă este de a oferi o cutie în cușcă în cușcă. Nu numai pentru a găsi păsări să găsească tablouri distractive pentru a mesteca, dar settlebone ajută, de asemenea, la asigurarea unui impuls sănătos la aportul de calciu al păsărilor. Acest lucru poate fi deosebit de util pentru găini de vârstă de reproducere, deoarece calciul suplimentar poate ajuta la prevenirea legării ouălor și a altor probleme cu producția de ouă.

  • 03 din 03

    În unele cazuri de supraaglomerare a ciocului sau alte anomalii de creștere a ciocului, O decupare a ciocului poate fi în ordine pentru prietenul tău cu pene. Deoarece un ciocă de păsări este făcută din Keratină și continuă să crească în viața păsărilor (la fel ca părul uman și unghiile), aceste ornamente pot fi necesare din când în când în cazurile în care pasărea nu reușește să depună în mod corespunzător ciocul pe brațe , tablouri sau jucării.

    Dacă bănuiți că pasărea dvs. are nevoie de un decor de cioc, atunci ar trebui să programați o întâlnire cu VET aviar cât mai curând posibil pentru o evaluare. Ciocurile în formă anormală sau îngroșată pot duce la probleme cu capacitatea unei păsări de a mânca, ceea ce poate deveni rapid foarte sever. Păstrați un ochi apropiat de consumul de alimente al păsărilor până când puteți ajunge la biroul veterinar dacă observați că ciocul păsărilor arată ciudat în vreun fel.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Bird bek health