10 Plante comune care sunt toxice pentru păsări

Vederea de sus a vacanței roșii vibrante de Crăciun PointSettia frunze

Oamenii care dețin papagali si altul păsări de companie trebuie să fie atenți cu privire la tipurile de Plante Ele permit în casele lor, deoarece multe planuri comune sunt foarte toxice pentru păsări. Toxicitatea depinde în primul rând de varietatea plantelor, de mărimea păsării și cât de mult a mâncat păsările. Gastrointestinul supărat este un semn comun că pasărea ta a mâncat ceva toxic este, iar o otrăvire poate deveni cu ușurință fatală.

Dacă credeți că pasărea dvs. a ingerat ceva toxic, apelați imediat medicul veterinar sau linia de asistență otrăvitoare. Desigur, prevenirea este esențială. Aflați cum să recunoașteți plantele toxice, astfel încât pasărea dvs. poate rămâne în siguranță.

01 din 10

Creșterea Amaryllis de la bec la floare poate fi o experiență de grădinărit în interior, dar va pune pasărea dvs. de companie la risc. Planta, inclusiv becul, este toxică pentru păsări și alte animale de companie. Ingestind că poate duce la vărsături, diaree, anorexie, salivare excesivă și mai mult.

  • 02 din 10

    Daffodilurile sunt populare, flori de primăvară vesel, dar pot scrie probleme pentru păsările de companie. Aceste flori conțin lycorina chimică, care poate fi foarte toxică sau chiar mortală în funcție de cantitatea ingerată. Poate provoca probleme gastrointestinale severe și convulsii la păsări și alte animale.

  • 03 din 10

    Holly este o mare decorare pentru festivitățile de vacanță, dar frunzele și fructele sale sunt otrăvitoare pentru păsări. Deoarece fructele de padure ar putea arăta ca o gustare gustoasă pentru multe păsări, optați pentru Sintetic Holly în decorațiunile dvs. de vacanță pentru a vă menține animalul sănătos și sigur.

  • 04 din 10

    Lush, Ivy verde este o decorare populară în multe case. În timp ce se adaugă un accent frumos într-o cameră, mai multe tipuri de Ivy - inclusiv Ivy-ul comun în limba engleză - pot fi mortal la orice păsări de companie care împărtășesc casa ta. Poate provoca probleme gastrointestinale, cum ar fi vărsături, dureri abdominale și diaree, precum și hipersalivarea.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Există multe tipuri de crini, toate frumoase și populare în aranjamente florale. Dar proprietarii de păsări ar trebui să elimine orice crini - inclusiv crini de pace- din zonele în care se află animalele de companie. Lillies poate provoca iritație severă la gura și tractul digestiv al păsărilor.

  • 06 din 10

    O altă fabrică de vacanță populară, vâsc, de asemenea, poate fi mortală pentru păsările de companie. Toate părțile plantei pot provoca tulburări gastrointestinale ușoare până la moderate, inclusiv vărsături, diaree, depresie și anorexie dacă păsările îl ingeră.

  • 07 din 10

    Florile frumoase din această viță populară sunt plăcute să se uite, dar reprezintă o amenințare serioasă pentru sănătatea păsărilor dvs. de companie. Fiți deosebit de atenți dacă achiziționați semințe de glorie de dimineață pentru plantare, deoarece conțin o chimică periculoasă similară cu LSD.

  • 08 din 10

    Philodendrons sunt planuri comune ale căror frunze pot adăuga o vibrație junglă la domiciliu, dar nu sunt în siguranță pentru păsări. Toate părțile plantei sunt toxice și pot provoca o iritare gravă la gura unei păsări, dificultăți de înghițire și vărsături, printre alte simptome.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Aceste plante frumoase sunt adesea centralele festivităților de vacanță. Dar dacă aveți păsări, ați putea dori să optați pentru o decorare mai sigură. Poinsetties nu numai că sunt otrăvitoare pentru problemele gastrointestinale cauzând problemele gastrointestinale, iritarea pielii și alte probleme grave de sănătate - dar pot face și alte animale de companie și oamenii bolnavi.

  • 10 din 10

    S-ar putea să credeți că o plantă Shamrock va aduce puțin noroc în casa dvs. - dar nu pentru pasărea voastră. Aceste planșete sunt foarte toxice pentru păsări, împreună cu pisici, câini și alte animale. Ele pot provoca tremururi și salivarea excesivă, printre alte probleme de sănătate.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Pericole de uz casnic pentru păsările de companie. Merck Manual veterinar.

    2. Gwaltney-Brant, Sharon M. Capitolul 39 - Plante de Crăciun. Editor (e): Michael E. Peterson, Patricia a. Talcott, Toxicologia animalelor mici (a treia ediție), W.B. Saunders, 2013, pagini 499-511. DOI: 10.1016 / b978-1-4557-0717-1.00039-9

    3. Kretzing, Sascha. Abraham, Getu și colab. Efectele emetice dependente de doză ale lycorinei alcaloid amarilide în câinii de beagle. Toxicon, vol 57, no 1, paginile 117-124, 2011. DOI: 10.1016 / J.Toxicon.2010.10.012

    4. Pericole de uz casnic. Asociația medicală veterinară americană.

    5. 17 plante otrăvitoare la animale de companie. Societatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale.

    6. Lightfoot, Teresa & Yeager, Julie. Toxicitatea păsărilor de companie și preocupările legate de mediu. Clinicile veterinare din America de Nord. Practica exotică a animalelor, 11, 229-59, VI, 2006. DOI: 10.1016 / J.Cvex.2008.01.006

    7. Nowak, Julia și colab. Identificarea și determinarea alcaloizilor de ergot în cultivarele de glorie de dimineațăAnalitică și bioanalitică chimie vol. 408,12 (2016): 3093-102. DOI: 10.1007 / s00216-016-9322-5

    8. Philodendron Fact. Extensia Universității Clemson Home and Garden Information Center.

    9. Shamrock. Centrul de control al otrăvurilor animale.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Plante comune care sunt toxice pentru păsări