Recuperarea păsărilor de companie care scapă de casă

Canare cuscare cuscare, zboară spre fereastra deschisă

Pentru majoritatea păsărilor de animale de companie Proprietari, Gândul păsării lor care zboară este cel mai rău coșmar al lor. Dacă o pasăre se întâmplă să se desprindă, este o situație periculoasă, deoarece este puțin probabil ca o pasăre domesticită să fie capabilă să aibă grijă de ea însăși în aer liber.

Cele mai bune modalități de a vă împiedica animalul de la scăpare este să fiți diligentă despre obiceiurile dvs. de limită dublă "(închiderea ușilor exterioare înainte de deschiderea ușilor interne) și dvs Practici de tăiere a aripilor, Dar dacă pasărea dvs. scapă, există câțiva pași imediați și mai lungi, care pot ajuta la sfârșitul încercării într-o recuperare sigură.

Raspuns imediat

Timpul este critic atunci când aveți de-a face cu un zbor. Pentru a avea cele mai bune șanse de recuperare, trebuie să primiți în acțiune momentul în care descoperiți păsările. Utilizați toți cei disponibili prezenți, inclusiv oricine poate fi chemat rapid. Delegați sarcini, astfel încât toți pașii imediați să se întâmple imediat.

Atribuiți imediat câtorva oameni pentru a scana toți copacii din apropiere, stâlpii și orice alte calci evidente din proprietatea dvs. și a proprietăților din jur. Voluntarii dvs. să examineze fiecare copac de la unghiuri de 360 ​​de grade, deoarece păsările de culoare strălucitoare vor fi ascunse de ramuri.

Delegați pe cineva să colecteze toate plasele de pescuit disponibile, plasele de păsări și câteva prosoape ușoare de baie pentru a renunța. Dacă puteți localiza pasărea și dacă o puteți obține te văd, Poate doriți să zburați spre dvs. - utilizați prosopul pentru a arunca peste partea de sus a acestuia, dacă puteți.

Imaginându-vă ce vede păsările

În cazuri norocoase, pasărea va fi în șoc și să fie prea frică să se miște deloc. În aceste cazuri, asigurați-vă că păstrați un ochi apropiat pe pasăre, pe măsură ce încercați să lucrați la un plan de a aduce cușca cât mai aproape de păsări la care este pasărea.

Păsările vor alege de obicei mâncăruri familiare și adăpost ori de câte ori o pot localiza, atâta timp cât pasărea înțelege cum să zboare în jos și să facă o aterizare descendentă. Și totuși multe păsări de companie care au fost ridicate în interior și nu în copaci înalți nu au trebuit să învețe niciodată această abilitate. Unele ore de calmare și considerație pot fi necesare înainte ca o pasăre să găsească curajul de a arunca în jos. Dar, de multe ori, păsările au scăpat imediat în mișcare.

Evadurile sunt frenetice, iar păsările nu acordă atenție unde zboară. Încercați să vă imaginați scena din vizualizarea ochilor ai păsărilor. Realizați că pasărea dvs. nu a văzut niciodată unde locuiește din aer și nu are nicio modalitate de a identifica unde este casa. Asigurarea faptului că păsările dvs. menține contactul vizual non-stop cu dvs. este imperativ. Purtați îmbrăcăminte colorată și folosiți-vă ca o farsă familiară în mișcare lentă pentru a îndemna păsările mai aproape de dvs. și cu cuști, care ar trebui adusă cât mai aproape de păsări în primele ore.

Când pasărea a fost văzută, aranjați o echipă de oameni pentru a urmări locația păsărilor, în jurul ceasului, dacă este posibil, astfel încât ochii să fie mereu pe pasăre. Nu lăsați ploaia să vă descurajeze. O pasăre care a pierdut vederea oricărei familiare va începe să caute în cercuri tot mai mult, făcând lucrurile mai rău.

Aducând cușca în apropierea păsărilor

Ori de câte ori este posibil, aduceți cușca la păsări. Pentru o pasăre lipsă, puneți cușca în apropierea site-ului zborului. Dacă pasărea dvs. zboară prin ușa din față, de exemplu, plasați cușca pe pridvor sau la ușă. Ori de câte ori este posibil, atârnați cușca afară, astfel încât să apară așa cum ar fi în interior.

Adăugați cantități mari din alimentele preferate ale păsărilor dvs. și Tasty tratează în sau în jurul casei pentru a atrage pasărea acasă acasă. Cineva ar trebui să fie întotdeauna la gata de lângă cușcă pentru a arunca cu un prosop sau o plasă. Utilizați bucăți mari de alimente care sunt ușor vizibile și lăsați cușca cu ușa deschisă, eventual rigidizată, cu o zăvor de ușă cu eliberare rapidă pentru a bloca rapid de îndată ce pătrunde păsările.

Folosind sunete familiare

Dacă nu sunteți în stare să atrageți o pasăre lipsă acasă cu cușcă și mâncare, încercați "Apelarea" IT după nume și pur și simplu rămâne în zonă, repetând cuvinte, sunete și fraze familiare. În unele cazuri, acest lucru poate atrage animalul dvs. să zboare la tine.

Dacă jucați în mod regulat muzică de un anumit tip, jucați o parte liniștită. Facilitează ca pasărea să localizeze unde sunetul este originar ca un faros familiar.

Turnarea unei plasă mai largi cu ajutorul comunității

Uneori, chiar și cele mai bune eforturi imediate scade - dacă pierzi contactul vizual cu pasărea ta pentru cea mai mare parte a zilei, este timpul de lansare a planului b.

Alertă cartierul prin intermediul social media și semne postate, listați numele și descrierea păsărilor dvs. cu fotografii. Solicitați acel observatori să raporteze imediat orice vizionare, observând locația lor exactă și pentru a-și păstra ochii pe pasăre până când sosește ajutorul.

Copiii din cartier pot să iubească căutarea păsărilor, mai ales este o recompensă. Alertă toate cluburile de păsări locale, Veters, Centrele pierdute și găsite și listați păsările cu site-urile de păsări de salvare 911 care acoperă zona dvs.

În așteptarea păsărilor epuizate

Ziua 1 a libertății pentru orice pasăre este interesantă cu multă activitate. Ziua 2 va fi mai liniștită. Nici o sursă de alimentație nu există pentru păsările exotice în aer liber, așa că în ziua 3, pasărea voastră va fi foame, deshidratată și epuizată din lipsa de somn, plus exercițiul excesiv. Păsările din această stare vor zbura adesea la străini, căutând ajutor de la oameni chiar nefamiliari. În acest moment, ele sunt ușor prinse.

Chiar și după săptămâni în libertate, păsările se recuperează în acest fel, asigurându-vă că toate agențiile de raportare evidente au informațiile dvs. de contact. Odată acasă, pasărea obosită va fi atât de fericită să fie cu tine, în siguranță și de sunet.

Împiedicând orice evadare

O uncie de prevenire este în valoare de un kilogram de vindecare, astfel încât să predea păsări unele "abilități de libertate" vor face orice recuperare de urgență mai rapidă și mai ușoară. Învățați-vă pasărea să vină la "Recall Cue" și să zburați la o "țintă de stație" colorată în culoarea strălucitoare pentru a primi o recompensă preferată. De asemenea, amintiți-vă să învățați pasărea pentru a vă zbura de la tine de la force mai înalte și mai înalte, vârfuri de ușă, scări și balcoane de la etajul doi, dacă sunt disponibile.

Pentru a vă ajuta să vă asigurați că animalul dvs. de companie nu se pierde, postați A Nu introduceți semn pe toate ușile pentru a avertiza oamenii atunci când pasărea ta este în afara cuștii. Verificați în mod regulat toate pene de zbor pentru a vă asigura că nu trebuie să fie re-tăiat, Și veți avea nevoie niciodată să vă faceți griji că nu vă pierdeți pasărea la un zbor.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recuperarea păsărilor de companie care scapă de casă