5 Motive pentru care nu doriți să diiască o cușcă de păsări

Canare cuscare cuscare, zboară spre fereastra deschisă

Mulți oameni au un buget destul de strâns, iar proprietarii de păsări nu fac excepție. Dacă sunteți în căutarea de a vă găzdui pasăre La fel de ieftin posibil, s-ar putea să vă gândiți la construirea unei păsări la domiciliu de la zero.

Dacă se face corect, acest lucru poate fi un mod ieftin de a obține o casă pentru pasărea ta. Cu toate acestea, cuștile de casă vin adesea cu dezavantaje. Pe termen lung, ele pot ajunge să vă costă mai mult, în ceea ce privește banii și durerile de inimă. Înainte de a vă dirija că noua legătură, luați în considerare următoarele motive pentru care ar putea să nu fie cea mai bună idee și cum poate compromite siguranța și securitatea păsărilor.

01 din 05

Materialele nu sunt ieftine

Construirea propriului dvs. păsări poate părea ca o modalitate viabilă de a vă reduce costurile de îngrijire a păsărilor. Cu toate acestea, este ușor să cheltuiți mai mulți bani decât dacă ați cumpăra o cușcă pre-construită dintr-un magazin de producător sau de furnizare a animalelor de companie.

Chiar și etichetele de prețuri mici pot fi adăugate rapid pentru materialele corespunzătoare și instrumentele necesare pentru acest proiect. Când adăugați o serie de piese specializate - care sunt adesea incluse în proiectele personalizate de păsări - costul final poate.

Faceți matematica înainte de a începe. Puteți găsi că sunteți mai bine să căutați un preț bun pe un New Birdcage Mai degrabă decât să vă faceți acasă.

  • 02 din 05

    Luați în considerare siguranța păsărilor dvs

    Ați construit o bircage înainte? Sunteți familiarizați cu tipurile de materiale care se dovedesc a fi în siguranță pentru a găzdui păsări? Puteți construi un design impecabil care nu va pune animalul dvs. de companie la risc de rănire?

    Acestea sunt toate întrebările pe care trebuie să le întrebați înainte de a vă decide să construiți o birdă pe cont propriu. Ceea ce poate părea în siguranță pentru ochiul tău neinstruit poate fi un potențial pericol. Este probabil ca constructorii de cușcă comercială să țină cont și să evite atunci când vin cu noi modele de cușcă.

  • 03 din 05

    Securitatea este cheia

    Securitatea este crucială în designul cuștii. Dacă nu sunteți atent, puteți să vă construiți o birdă care oferă PET diverse oportunități de a scăpa și de a crește riscul de Fly-Aways.

    Întregul punct de a avea o cușcă pentru pasărea dvs. de companie este de ao proteja de pericolele lumii exterioare. De aceea este imperativ ca, dacă vă construiți propria voastră cușcă, verificați totul despre proiectare și construcție. Trebuie să vă asigurați că este într-adevăr o zonă sigură și sigură pentru pasărea dvs. să-și petreacă timpul.

    Prea mulți proprietari au pus timp, bani și efort în cuștile de construcție care nu au reușit să fie suficient de sigure pentru a-și continui animalele de companie. Acest lucru a dus la durere nespusă și nu vrei să ajungi ca ei.

  • 04 din 05

    Nivelul dvs. de calificare personală

    Producătorii comerciali angajează o echipă de profesioniști pentru a proiecta și a construi păsări de păsări. Ei au pus mulți ani de cercetare, proces și eroare și experiență în păsările pe care le vând publicului. Acest lucru asigură că pot oferi un produs de calitate care să vă protejeze în mod eficient prietenul cu pene.

    Construirea unei păsări implică lucrul cu lemn, metale și multe alte materiale. Poate fi dificil pentru începători să facă acest lucru corect. Chiar și o cușcă care "arată drept" odată ce este pus împreună poate avea defecte de design sau alte probleme ascunse. Oricare dintre acestea ar putea reprezenta un pericol potențial pentru sănătatea sau siguranța păsărilor.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Un proces consumator de timp

    Nu vă așteptați să puteți crea o birdă, să adune materialele de construcție și să asambleze proiectul peste noapte. Construirea unei păsări sigure și solide are nevoie de timp și răbdare, mai ales dacă nu ați mai făcut-o niciodată înainte.

    Dacă sunteți încântat să adoptați o nouă pasăre și doriți să obțineți o cușcă, astfel încât să puteți aduce o casă imediat, construirea unei cuști poate fi cea mai gravă rută pe care ați putea să o luați. Cel mai rapid, cel mai bun și cel mai sigur pariu este să faceți cumpărături pentru cea mai bună afacere pe care o puteți găsi pe o cușcă pre-făcută.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Motive pentru care nu doriți să diiască o cușcă de păsări