Cauzele regurgitării în păsări

Cockato-uri cocoțate pe om în parc

Este un scenariu care este prea familiar pentru unii proprietari de păsări de companie - stai cu pasărea ta, bucurându-se de petrecerea timpului împreună. Cei doi jucați, preinierea, și să se distreze. Apoi, dintr-o dată, pasărea ta începe să-și bată capul ritmic, iar înainte să știi, se aruncă pe tine.

O trăsătură comportamentală

Regurgitație În păsările de companie nu este o problemă medicală. Este o trăsătură comportamentală care se prezintă atunci când o pasăre este expusă anumitor tipuri de stimulare. Deși poate fi neplăcut pentru proprietarii de păsări să se ocupe de ea, este important să recunoaștem cauzele regurgitării și ce păsări dvs. încearcă cu adevărat să vă spună când este obligat să regurgitate. Punctele de mai jos vă vor explica ceea ce vă poate determina pasărea să regurgitate și de ce prietenii noștri cu pene vă afișează acest comportament oarecum ciudat.

Primul lucru de înțeles despre regurgitare este că pasărea ta nu o va face dacă nu se simte extrem de confortabilă și legat pentru tine. Regurgitarea este o parte normală a comportamentului de curte. Dacă păsările voastre regurgitează pentru dvs., încearcă să vă informeze că sunteți iubiți și respectați, cât de ciudat pare. În timp ce poate fi un hassle pentru a curăța "prezentul" păsările voastre v-a dat, este important să nu vă disciplinei păsările pentru regurgitare.

În al doilea rând, regurgitarea poate fi declanșată de anumite acțiuni în numele dvs. Acordați atenție păsării dvs. și veți începe să recunoașteți lucrurile care par să declanșeze regurgitarea în animalul dvs. de companie. Ar putea fi un anumit cuvânt sau frază pe care o spui păsării tale, o anumită jucărie că cei doi jucați cu sau a joc pe care vă bucurați sau chiar ceva la fel de simplu ca o zgârietură pe spatele capului. Diferitele păsări vor avea lucruri diferite care decurg din regurgitarea, astfel încât proprietarii trebuie să-și evalueze interacțiunile cu animalele de companie pentru a determina ce tipuri de stimulare își obligă propriile păsări de companie pentru a regurgui.

Odată ce începeți să recunoașteți lucrurile care vă stimulează pasărea pentru a regurgi, puteți face tot posibilul pentru a evita regurgitarea dacă doriți să încercați să eliminați declanșatoarele. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă abțineți de la interacțiune cu pasărea ta- Acest lucru nu este niciodată cazul! Mai degrabă, puteți găsi modalități diferite de a juca și de a arăta afecțiunea animalului dvs. de companie care tind să nu declanșeze comportamentul de regurgitare. Fi creativ și există aproape sigur că este o modalitate prin care puteți tăia regurgitarea păsărilor fără a sacrifica Timp de legătură valoros.

Potențiale preocupări de sănătate

Regurgitarea adevărată nu este vorba de vărsături. După cum sa afirmat anterior, regurgitarea este un afișaj comportamental și nu un simptom medical. În papagalii, substanța care este produsă în timpul regurgitării este expulzată din cultura păsărilor și nu din stomac. Din acest motiv, în mod normal, va avea o consistență ciudată care poate apărea "spălată" și va fi însoțită de o cantitate mică de lichid. Dacă vă îngrijorați că pasărea dvs. este, de fapt, vărsături în loc de regurgitare, apelați-vă Avian veterinar Pentru o întâlnire cât mai curând posibil pentru a exclude orice Preocupări medicale.

Dacă vă simțiți ca și pasărea dvs., regurgitarea prea mult, în ciuda eforturilor dvs. de a reduce decurgarea decurgitării, este posibil să doriți să căutați ajutorul unui specialist de comportament parrot certificat. Acești profesioniști sunt experți în înțelegerea comportamentului și implementării papagalului Tehnicile de modificare a comportamentului care vă poate ajuta și păsările voastre vin la un compromis fericit în care se referă regurgitarea sau orice altă problemă de comportament.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Este vărsăturile mele de păsări sau regurgitarea?. Casa de animale din Chicago, 2020

  2. Semne de boală în păsările de companie. NESS Exotic Wellness Center, 2020

  3. Pene de preluare în păsări. River Heights Spitalul Veterinar, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cauzele regurgitării în păsări