Fructe sigure pentru păsări

Ilustrație de alimente sigure de păsări

Cel mai Proprietari de păsări au auzit de experții de păsări că o varietate de fructe proaspete pot fi o parte extrem de importantă a dietei prietenului lor cu pene. Deși acest lucru este adevărat, este important să știți care soiurile de fructe sunt sigure pentru pasărea dvs. și care oferă substanțe nutritive esențiale care vă pot ajuta să vă faceți animalul mai sănătos, mai puternic și mai fericit.

01 din 05

Banane

Acest fruct galben lung este un favorit al multor păsări (și proprietarii lor!). Este moale, carne dulce este aproape irezistibilă pentru mulți dintre prietenii noștri cu pene și ca un bonus, coaja poate face o jucărie distractivă pentru pasărea ta, oferind, de asemenea, o activitate importantă de hrănire!

  • 02 din 05

    Boabe

    Orice tip de boabe care este sigur pentru consumul uman, cum ar fi căpșuni, afine și zmeură, sunt, de asemenea, sigure pentru păsările dvs. de companie pentru a gusta. După cum vă puteți imagina, acest lucru vă poate deschide pasărea de companie până la o lume nouă de combinații de aromă și varietate. În plus față de a fi gustoase, tratamente suculente, fructele de padure sunt, de asemenea Ambalat cu vitamine și antioxidanți, compuși care vă pot ajuta animalul să atingă un fizic sănătos și puternic.

  • 03 din 05

    Mere

    Apple nutritivă și delicioasă poate fi, de asemenea, o adăugare sănătoasă și distractivă la dieta păsărilor tale. Luați un pic de precauție atunci când serviți acest tratament, cu toate acestea, merele sunt în întregime în siguranță pentru pasărea dvs., atâta timp cât sunt curățate și tăiate înainte de a le servi la animalul dvs. de companie. Lucrurile pot deveni periculoase rapid dacă pasărea ta primește totuși o sămânță de mere. Merele sunt în familia de trandafiri, iar în timp ce carnea lor este foarte bună pentru animalul dvs. de companie, semințele lor conțin o toxină care este foarte otrăvitoare pentru păsări.

  • 04 din 05

    Struguri

    Aceste fructe distractive, de dimensiuni mari sunt o lovitură cu păsări din întreaga lume și nu e de mirare de ce. Strugurii sunt foarte dulci la gust și conțin un nivel destul de mare de fructoză. Aceasta înseamnă că pot lucra pentru a vă oferi pasăre un impuls rapid de energie - dar ar trebui să fie hrănit cu ușurință pentru acel motiv.

    Mulți proprietari de păsări au descoperit că animalele lor de companie ca strugurii puțin prea mult, luându-le din amestecuri de fructe în timp ce aruncați alte alimente mai nutritive în acest proces. Acest lucru poate duce la deficiențe de vitamine dacă nu țineți cont de ceea ce mănâncă pasărea ta. În plus, prea multe struguri prea des ar putea duce la obezitate și alte probleme în pasărea ta, să-ți tratezi animalul cu înțelepciune!

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Portocales

    Nu numai că portocalele au un gust excelent, dar sunt ambalate cu o doză super de vitamina C, care poate ajuta la construirea Sistemul imunitar al păsărilor. Dacă nu este un motiv minunat să vă lăsați prietenul cu pene în jos pe niște citrice acum și atunci nu știm ce este!

    Portocalele sunt un tratament bun pentru a hrăni când știi că pasărea ta va experimenta ceva stres, cum ar fi o vizită veterinică sau atunci când ai o companie răsuflă. Ei ar putea ajuta să dea rezistența naturală a animalelor de companie la boală un pic de stimulare. Asigurați-vă că orice portocale pe care le serviți la animalul dvs. de companie au fost curățate și au fost eliminate în semințe.

  • Urmăriți acum: Cum să hrăniți o pasăre de companie

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Reguli de alimentare cu păsăriAviar și animal

    2. Top 10 sfaturi de nutriție pentru păsăriHoward Springs Centrul Veterinar

    3. 10 elemente de zi cu zi care sunt toxice pentru păsăriCentrul Veterinar pentru Păsări și Exotice, 2020

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Fructe sigure pentru păsări