Jucării simple de păsări pe care le puteți face acasă

Păsări cocoțate în cușcă
Prezentare generală
  • Timpul total: 2 ore
  • Nivelul de calificare: Începător

Fiind în special animalele inteligente, este important ca păsările să primească stimularea mentală adecvată. Care va ajuta la păstrarea lor de la plictisit, deprimat și distructiv. Cea mai ușoară modalitate de a îndeplini această nevoie este de a furniza animalul dvs. de companie cu o mulțime de jucării sigure de păsări. Deoarece păsările au nevoie de jucăriile lor pentru a fi schimbate frecvent și, pentru că de multe ori jucăriile lor se sfârșesc zdrobit, rupte sau altfel rupt, acesta poate ajuta la câteva extras la îndemână. O modalitate creativă de a vă oferi pasărea cu jucării distractive este să le faceți acasă. Jucăriile din carton sunt curate, netoxice, de unică folosință și distracție, toate acestea fac minunate atât pentru păsări, cât și pentru proprietari. Pentru a face niște jucării simple pentru pasărea dvs., va trebui să strângeți materialele necesare:

  • Una sau două tuburi de prosoape de hârtie din carton
  • Colorant alimentar
  • O pensulă nouă (orice dimensiune)
  • Foarfece
  • Patru containere mici pentru colorant
  • Două cupe de apă rece
  • Ziar

Ce veți avea nevoie

Echipamente / Instrumente

  • O pensulă nouă (orice dimensiune)
  • Foarfece
  • Patru containere mici pentru colorant

Materialele

  • Una sau două tuburi de prosoape de hârtie din carton
  • Colorant alimentar
  • Două cupe de apă rece
  • Ziar

Instrucțiuni

Odată ce consumabilele dvs. sunt adunate împreună, răspândiți ziarul în spațiul de lucru pentru a proteja orice suprafețe de la colorantul alimentar.

  1. Pregătiți vopseaua

    Odată ce spațiul dvs. de lucru este clar și acoperit de ziar, ar trebui să începeți să pregătiți colorantul pe care îl veți folosi pentru a colora cardul carton. Începeți prin adăugarea a 1/2 cană de apă la fiecare dintre cele patru containere. Apoi, în fiecare, plasați 30 până la 45 de picături de colorare a alimentelor, astfel încât colorantul să fie foarte întunecat. Deoarece cardul este maro mai degrabă decât alb, vopseaua trebuie să fie foarte întunecată, astfel încât să apară odată ce tubul este uscat.

  2. Vopsiți culorile pe tub

    După ce culorile sunt amestecate, utilizați o pensulă pentru a picta colorantul pe tubul de carton. Asigurați-vă că utilizați o pensulă nouă, curată. Perii care au fost folosite înainte de a putea adăposti rămășițele cu vopsele potențial toxice, care ar putea fă-ți pasărea bolnavă Dacă îi îngenește. Utilizați o mișcare de bastură pentru a transfera colorantul la tub și asigurați-vă că ați saturat complet cartonului cu culoarea pentru a obține un rezultat luminos odată ce acesta este uscat. Nu vă faceți griji dacă culorile se amestecă sau se rulează împreună. Acest lucru poate crea un efect cu cravată îngrijită pe care multe păsări se bucură!

  3. Stand tub vertical să se usuce

    Când ați terminat colorarea tuburilor, puneți-le în poziție verticală într-un loc sigur pentru a se usca peste noapte. Asigurați-vă că tuburile sunt complet uscate înainte de a încerca să le tăiați. Tuburile umede sunt foarte slabe și fragile și pot cădea dacă nu sunt lăsate să se usuce bine. Dacă nu puteți aștepta să vă surprindeți pasărea, este posibil să accelerați procesul de uscare utilizând un uscător de păr pe o setare scăzută. Asigurați-vă că lucrați peste ziar când faceți acest lucru, deoarece forța de la uscător, uneori trimite picături de vopsea care zboară!

  4. Tăiați tubul

    După ce tubul este uscat, utilizați foarfece pentru a tăia spirale, inele și alte forme din carton. Nu vă fie frică să obțineți creativ cu acest proiect. Există modificări nesfârșite pe care le puteți face acestor jucării cu elemente care se află în jurul casei.

    De exemplu, dacă aveți niște sfoară la îndemână, încercați să strângeți împreună câteva inele de carton pentru a face un lanț. Dacă aveți câteva butoane mari, atașați-le la un inel de carton pentru a face un interesant jucând pentru pasărea ta. Când tăiați formele, inelele și spiralele din tub, asigurați-vă că aruncați părțile tubului care au inele de lipici pe ele, astfel încât pasărea dvs. nu se termină să o mănânce! Deși cea mai mare parte a lipiciului se spală în procesul de pictură, suma care rămâne ar putea fi toxică dacă este ingerată. Nu uitați să reduceți aceste părți ale tubului și să nu le oferiți păsării dvs.

  5. Prezentați-vă pasărea cu jucăriile

    Când ați tăiat tuburile în forme care vă place, dați jucăriilor păsării voastre. Unele păsări pot fi îngrijorate de noile obiecte la început - dacă se întâmplă acest lucru, pur și simplu puneți jucăriile lângă cușcă până când el este sigur că nu reprezintă nici o amenințare.

    Dacă ați tăiat tuburile în spirale și inele, un lucru distractiv de făcut cu ei este să-i înșurubați în jurul barelor de cușcă a păsărilor. Animalul dvs. de companie va avea o minge care încearcă să-și dea seama cum să le scoateți și odată ce va avea, va avea un premiu plin de culoare pe care să-l poată să-și facă.

    Amintiți-vă că aceste jucării sunt menite să fie pe termen scurt, divertisment de unică folosință pentru pasărea ta. Nu le lăsați niciodată în cusca păsărilor dvs. de mai mult de 24 de ore. Există o șansă ca bacteriile să crească pe carton, ceea ce ar putea duce la probleme de sanatate pentru animalul dvs. de companie. Păstrați timpul de redare în siguranță prin eliminarea acestor jucării după o zi în valoare de distracție.

    Nu există modalități corecte sau greșite de a face completarea acestui proiect, atâta timp cât tu și pasărea ta se bucură de tine. Fi creativ și încercați diferite tehnici. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că pasărea dvs. preferă creațiile dvs. de casă pentru a stoca jucării cumpărate. A se distra!

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Furnizarea de îmbogățire pentru o pasăre de companie. Colegiul Texas A & M de Medicină Veterinară și Științe Biomedicale 

  2. Pericole de uz casnic pentru păsările de companie. Merck Manual veterinar

Afișați articolul complet
# Chop_1-0 - Chop-Content {max-înălțime: inițial -} # chop_1-0 {afișaj: nici unul;}
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucării simple de păsări pe care le puteți face acasă