10 Tipuri de broaște țestoase care fac animale de companie excelente

Mississippi hartă Turtle

Țestoasele sunt fascinante, liniștite și relativ nedorită în natură. Acest lucru le poate face o opțiune atrăgătoare ca un animal de companie.

Deținerea unei broaște țestoase de companie, totuși, nu va fi pentru fiecare gospodărie. Ele nu sunt în special creaturi interactive sau cuddly, pot purta boli și cu ei faimoși lungi de viață, ei pot chiar să vă depășească. Toate țestoasele au de asemenea Cerințe complexe de locuințe și hrănire că va trebui să ia în considerare.

Există o mare varietate de specii de broască țestoasă, iar unele fac animale mai bune decât altele. Unii vor crește la o dimensiune foarte mare, alții sunt cunoscuți că sunt mai sociabili și mai puțin agresivi decât alții și toți vor avea cerințe diferite în ceea ce privește spațiul, iluminatul și dieta.

Am enumerat zece specii de broască țestoasă care sunt animale de companie populare, împreună cu câteva detalii despre cerințele lor de îngrijire pentru a vă ajuta să începeți să începeți cercetările cu privire la faptul că o broască țestoasă va fi potrivită pentru dvs. și pentru familia dvs.

Vrei o broască țestoasă? Fiți gata pentru rezervoare speciale, alimente speciale, îngrijire specială

Bacsis

Turtles nu sunt, în general, o alegere bună de animale de companie pentru copiii mici. Ele pot deveni stresate sau agresive dacă sunt tratate prea mult sau necorespunzător. Țestoasele acvatice pot purta, de asemenea, bacteriile de salmonella, care ar putea fi transferate copiilor Dacă nu au practici bune de igienă.

01 din 10

Red Earts Slider

Roșu Sliders sunt unul dintre cele mai populare dintre toate speciile de broască țestoasă acvatică. Ele tind să fie mai prietenoase și mai sociale decât unele dintre rudele lor, sunt destul de active și sunt disponibile pe scară largă.

Aceste țestoase sunt în general găzduite în interior, dar cu adăpostul drept, curățarea și temperaturile mai calde, pot, de asemenea faceți bine într-un iaz în aer liber. Pe măsură ce se maturizează, poate fi mai ușor să le oferiți spațiului de care au nevoie în afara.

Glisoarele roșii urechi pot crește la o dimensiune decentă, iar rezervorul lor va trebui să fie mare și să aibă zone adecvate pentru basking. Va avea nevoie de iluminat UV și o Sistem bun de filtrare a apei. Acești tipi sunt cunoscuți că sunt destul de dezordonați!

Dimensiunea lor, ulterioară Nevoile dietetice, și cerințele mai mari de locuințe înseamnă că pot fi mai scumpe pentru a avea grijă de unele țestoase. Cu grijă, totuși, sunt, în general, o specie tare și sănătoasă care depășește frecvent 50 de ani.

Prezentare speciala

Nume comune: Broască țestoasă de glisor roșu, glisor roșu, terapie roșie, broasca broască țestoasă roșie, broască țestoasă de glisor, broască țestoasă de apă

Nume stiintific: Trahemys Scripta Elegans

Dimensiunea adulților: Aproximativ 12 centimetri lungi

Speranța de viață: 20 până la 30 de ani

  • 02 din 10

    Aceste țestoase unice mici acvatice au gâturi distincte lungi care nu pot fi retrase pe deplin în cochilie, iar anatomia lor diferă de țestoasele tradiționale pe bază de apă.

    Din cauza aspectului și mărimii lor unice, acestea sunt adesea o alegere populară, dar au cerințe mai complexe de îngrijire decât alte țestoase.

    Africa de țestoase din Africa Leaderneck trebuie să fie păstrată foarte curată și necesită schimbarea săptămânală. Un sistem de filtrare bun, totuși, facilitează schimbarea mai puțin frecventă.

    În ciuda dimensiunilor lor mici, se bucură de înot și au nevoie de un rezervor mare, în mod ideal de cel puțin 75 de galoane. Ei au nevoie de platforme potrivite cu lămpi UV pentru ca acestea să se afle sub și temperatura nu ar trebui să scadă sub 70 de grade. Acesta este unul dintre motivele pentru care acestea sunt cele mai bine păstrate în interior.

    De asemenea, au nevoie de o dietă proaspătă și variată pentru a preveni deficiențele vitaminei A și D3.

    Piodele pot fi țestoase curioase care, dacă nu forțați interacțiunile, nu vă veți lăsa să vă ascundeți când veniți să le respectați.

    Prezentare speciala

    Nume stiintific: PELIMEDUSA SUBRUA

    Nume comune: Broască țestoasă africană laterală, broască țestoasă din Africa Side-gât, broască țestoasă helmetică africană

    Dimensiunea adulților: Medie de 6 până la 9 inci lungime

    Speranța de viață: Poate fi de până la (și, uneori, mai mult de) 50 de ani

  • 03 din 10

    Turtlele de orientare din est au nevoie de multă spațiu, dar sunt adaptabile și, cu locuința potrivită, pot trăi sau în aer liber.

    Ei preferă un mediu umed, au nevoie de o piscină mică de apă în incinta lor, un substrat umed și vor avea nevoie de a UVB Basking Light Dacă sunt ținute în interior.

    Dacă mediul lor este prea rece și uscat, acesta poate duce la ele mai ușor de ridicare a infecțiilor respiratorii.

    Aceste țestoase pot fi timide, dar ele nu tind să fie agresive, iar cu interacțiunile blânde potrivite și manipularea minimă, puteți începe să vedeți personalitatea lor ieși. Ei pot fi chiar ispitiți pentru a vă saluta dacă aveți un tidbit gustos.

    Prezentare speciala

    Nume comune: Turtle de turbă estică, țestoasă de teren

    Nume stiintific: Terrapene Carolina Carolina

    Dimensiunea adulților: 5 până la 7 inci lungime

    Speranța de viață: 30 până la 40 de ani în captivitate cu bună îngrijire (și până la 100 de ani în sălbăticie)

  • 04 din 10

    O broască țestoasă vestică ar putea face apel dacă doriți o broască țestoasă care este distinctivă și atractivă pentru a privi. Au marcaje detaliate de coajă.

    Deși nu sunt mari, aceste țestoase acvatice au nevoie de un rezervor mare sau un spațiu în aer liber, un sistem bun de filtrare a apei și lumini de basking pentru a ajuta la menținerea unei temperaturi calde. Nevoile lor de locuințe sunt similare cu cea a glisorului roșu.

    Ele pot fi destul de timide și nu sunt țestoase care se vor bucura de o manipulare frecventă.

    Pentru că le place să mănânce în timp ce înota, selectarea alimentelor care pot fi ridicate cu ușurință din apă dacă nu este mâncat este o alegere bună pentru a ajuta la menținerea rezervorului curat pentru mai mult timp.

    Prezentare speciala

    Nume comune: Vest țestoasă vopsită

    Nume stiintific: Chrysemys picta bellii

    Dimensiunea adulților: Până la 10 centimetri lungime

    Speranța de viață: Poate fi de până la (și, uneori, mai mult de) 50 de ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Mississippi hartă Turtles au o aripă dorsală distinctivă care rulează de-a lungul coajii lor, și de aceea sunt, uneori, denumite "fabrică".

    Ei nu au nevoie de carcase destul de mari ca și unele dintre rudele lor de broască țestoasă acvatică și acest lucru le poate face o alegere atrăgătoare pentru cei cu limitări de spațiu.

    În timp ce încă mai pot trăi până la 30 de ani, durata lor de viață este puțin mai scurtă decât media.

    Ele pot fi mai atenți la oameni decât alte țestoase, și acest lucru înseamnă că pot fi mai predispuși la stres. Va trebui să continuați să manipulați la minimum și să creați un mediu care le permite pacea și locurile pentru a se acoperi.

    Harta țestoase tind să fie destul de rezistente și mai puțin predispuse la problemele de sănătate decât unele specii. Apă curată, iluminare bună și o dietă adecvată este încă absolut esențială, totuși, pentru a preveni dezvoltarea infecțiilor și deficiențelor fungice

    Prezentare speciala

    Denumirea comună: Mississippi hartă Turtle

    Nume stiintific: Graptemys pseudogeografica kohni

    Dimensiunea adulților: Femelele cresc să fie de până la 10 centimetri lungime și bărbați cu o lungime de până la cinci centimetri

    Speranța de viață: Peste 30 de ani

  • 06 din 10

    Turtlele comune ale mosc sunt una dintre cele mai populare specii de broască țestoasă acvatică. Sunt mici, iar cerințele lor de îngrijire sunt puțin mai puțin intense decât unele.

    Nu sunt țestoase care se descurcă bine cu o mulțime de manipulare. Ele pot fi feisty și, dacă se simt amenințate, ei eliberează un miros murdar și musty. De aceea primesc porecla lor - "Stinkpot".

    Ei nu sunt la fel de puternici înotători ca niște țestoase acvatice, astfel încât apa din incinta lor nu ar trebui să fie prea adâncă. Ei ar trebui să aibă, de asemenea, o mulțime de zone pentru a ieși din apă cu ușurință pentru a bate sub iluminatul UVB.

    Prezentare speciala

    Nume comune: Turtle comune de mosc, broasca testoasa de mosc, Stinkpot

    Nume stiintific: Sternotherus Odoratus

    Dimensiunea adulților: 3 până la 5 inci

    Speranța de viață: Până la și chiar peste 50 de ani

  • 07 din 10

    Dacă aveți spațiu limitat și căutați o broască țestoasă acvatică, broască țestoasă este una dintre cele mai mici specii permise a fi păstrate în captivitate. De asemenea, sunt frumoase să se uite la coaja lor distinctă și, cu locuința potrivită, pot trăi în interior sau în afara.

    Ei sunt un angajament pe termen lung, cu unii care trăiesc pentru a avea peste 100 de ani!

    Ca țestoasele de mosc, ei nu sunt înotători deosebit de puternici, așa că apa lor nu ar trebui să fie prea adâncă. De asemenea, au nevoie de platforme calde și ornamente care le oferă posibilitatea de a se odihni.

    O dietă bună variată, cu o mulțime de carne, împreună cu unele verzi și fructe cu frunze, este importantă.

    Prezentare speciala

    Nume comune: Turtle spotted, Clemmy, Michigan Spotted Turtle

    Nume stiintific: Clemmys Guttata

    Dimensiunea adulților: 4 până la 6 inci

    Speranța de viață: Pot trăi cu ușurință până la 50 de ani, cu unii înregistrați ca trăiesc peste 100 de ani

  • 08 din 10

    Glisorul galben-belliat

    Glisoarele galbene sunt una dintre cele mai populare specii de țestoase acvatice pentru a păstra ca animalele de companie, deoarece tind să fie relativ rezistente, oferind că primesc dieta potrivită, incinta și iluminatul.

    Spre deosebire de unele țestoase, ele tind să fie cele mai active în timpul zilei, care fac apel la o mulțime de proprietari care doresc să le respecte.

    Ei au nevoie de un rezervor mare sau o carcasă adecvată în aer liber, deoarece sunt mai mari decât cei asemănători de stinkpot sau broasca testoasă.

    Din cauza popularității lor, sunt relativ ușor de a veni. Doar asigurați-vă că încă surprindeți cursorul dvs. galben-burtă de la un crescător sau furnizor de reputație.

    Prezentare speciala

    Nume comune: Glisorul galben-belliat

    Nume stiintific: Trahemys Scripta Scripta

    Dimensiunea adulților: Bărbați adulți de la 5 la 9 centimetri lungime. Femei între 8 și 13 centimetri lungi

    Speranța de viață: Până la 40 de ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Reeve Turtle

    Turtle Reeve este, probabil, una dintre cele mai sociale din toate broaște țestoase de pe această listă. Cu grijă și răbdare, uneori chiar se bucură că sunt mângâiați, ceea ce este neobișnuit pentru o broască țestoasă acvatică. Desigur, manipularea poate fi în continuare stresantă pentru ei, deci acest lucru ar trebui făcut numai atunci când este necesar.

    Cerințele de îngrijire sunt similare cu glisorul roșu, deși sunt mai mici și nu necesită o astfel de incintă mare.

    Ei tind să fie o broască țestoasă relativ sănătoasă, deși nu au o asemenea speranța de viață îndelungată. Acest lucru poate face apel la proprietari care nu caută un astfel de angajament îndelungat.

    Prezentare speciala

    Numele comune: broască țestoasă Reeve, broască țestoasă de iaz chineză, broască țestoasă chineză cu trei etaje

    Nume stiintific: Mauremys reevesii

    Dimensiunea adulților: 6 până la 9 inci lungime

    Speranța de viață: Până la 20 de ani

  • 10 din 10

    Turtle din lemn

    Broasca testoasa de lemn este cunoscuta pentru a fi foarte prietenoasa, cu manevrarea corecta si interactiunea si destul de tare. Nevoile lor nu sunt la fel de complexe ca majoritatea speciilor acvatice. Ei au nevoie de o incintă de dimensiuni decente, totuși, acest lucru înseamnă că acestea sunt adesea cele mai potrivite pentru a fi păstrate într-un mediu în aer liber,

    Pentru că nu sunt acvatice, s-ar putea îneca în apă prea adâncă, deci este important să păstreze zona de iaz la un nivel adecvat.

    De asemenea, au nevoie de o dietă care este bogată în proteine, cuprinzând o mulțime de carne împreună cu verdele cu frunze.

    Aceste țestoase nu sunt atât de ușor să vină și pot fi ilegale pentru a păstra în anumite state. Ar trebui să vă asigurați că vă faceți cercetarea și asigurați-vă că aprovizionați o broască țestoasă de lemn de la un crescător de renume și etic.

    Prezentare speciala

    Nume comune: Broasca testoasa de lemn, picior rosu vechi

    Nume stiintific: Glyptemys Insculpta

    Dimensiunea adulților: 5 până la 8 inci lungime

    Speranța de viață: Până la 50 de ani

  • Țestoasele pot face animale de companie interesante, dar ele nu sunt un angajament care ar trebui luat ușor. Ei au nevoie de o mulțime de spațiu, echipament specializat pentru păstrarea incintelor lor curate și calde și au și cerințe dietetice specifice.

    Deoarece acestea pot trăi adesea până la 50 de ani și dincolo, sunt, de asemenea, un angajament pe viață.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Tipuri de broaște țestoase care fac animale de companie excelente