Cum să transportați țestoasele de glisor roșu cu mașina

Un broască țestoasă de glisor roșu care se plimba pe drumul de acces

Ocazional, este posibil să trebuiască să transportați un animal de companie roșu-ureche de broască țestoasă prin vehicul, e.G. Dacă vă mișcați. Acest lucru poate fi un timp foarte stresant cu broaște țestoase, dar cu o anumită planificare și pregătire, mișcarea poate merge destul de ușor.

Cutie de transport

Pentru a călători în mașină, broasca țestoasă poate fi plasată într-o cutie de plastic, cum ar fi un recipient de depozitare. Găurile pot fi forate în capacul unei astfel de căsuțe pentru ventilație, dar veți dori ceva care se închide în siguranță, deoarece țestoasele pot fi adepți la scăpare. Plasați un strat bun de umplutură în partea inferioară a cutiei, cum ar fi un prosop (dar evitați orice cu fire sau bucle libere care ar putea să încurce Glaws din Turtle), prosoape de hârtie sau ziar. Cutia ar trebui să aibă un spațiu pentru broască țestoasă, dar nu dați broaștele de broască țestoasă de spațiu pentru a vă deplasa (scopul este de a patra broasca testoasa bine și să-l facă foarte sigur).

Cum rămâne cu apa?

Chiar și țestoasele semi-acvatice, cum ar fi glisoarele cu urechi roșii, se pot ocupa de a fi în afara apei de ceva timp. Pentru excursii extinse, puteți alege să difuzați broasca testoasa și să atenuați umplutura în partea de jos, dar să țineți cont de acest lucru va fi răciți pe broască țestoasă, așa că faceți acest lucru numai dacă puteți păstra broasca testoasă caldă. Pentru excursii de câteva ore, glisorul dvs. cu urechea roșie va fi bine dacă este uscat. Cu toate acestea, pe călătorii mai lungi, ați putea dori să faceți o pauză și să vă oferiți broasca țestoasă pentru a bea apă.

Temperaturi

Aceasta va fi cea mai mare provocare, deși de obicei supraîncălzirea este, probabil, mai mult de o preocupare care este prea cool (deși o broască țestoasă rece va fi lentă). Utilizați un termometru pe caseta Turtle pentru a monitoriza temperaturile. Dacă călătoriți în vreme caldă, există câteva alternative. Puteți să vă difuzați în mod regulat broasca țestoasă sau să păstrați umezeală de umezeală - evaporarea acestei apa va fi răcită. Dacă mașina dvs. are aer condiționat, puteți folosi acest lucru pentru a păstra mașina rece, fiind atenți să nu lăsați broasca testoasa prea cool (și nu pune broască țestoasă în fața aerului aerian). De asemenea, puteți plasa caseta de broască țestoasă în interiorul unui răcitor (cele pe care le funcționează bine pentru acest lucru) și adăugați un ambalaj răcoros înfășurat la răcitor. Nu puneți niciodată un pachet de gheață sau un pachet rece direct în cutia de broască țestoasă - păstrați pachetul rece separat de broasca testoasă.

În condiții de răcire, este posibil să trebuiască să utilizați un pachet de încălzire în același mod. Așezați broască țestoasă în cutia sa în interiorul unui răcitor și adăugați un pachet de căldură înfășurat (o sticlă de apă fierbinte sau un pachet de căldură chimică pentru călătorii mai lungi). Din nou, nu lăsați niciodată broasca testoasa în contact direct cu pachetul fierbinte.

Aer

Dacă ați găurit niște găuri în caseta dvs. pentru ventilație, broasca testoasa va fi bine bine. Cu toate acestea, în special pentru călătorii mai lungi, poate doriți să deschideți cutia periodic pentru a lăsa în aer proaspăt.

Alimente

Din moment ce țestoasele pot merge destul de ușor de câteva zile fără alimente, puteți să vă luați broasca testoasă de 24 de ore înainte de călătoria dvs. (și durata călătoriei, cu excepția cazului în care este mai mare de 1 sau 2 zile). Acest lucru va reduce foarte mult șansa de izolare a broaștelor de broască țestoasă.

Overnighting în hoteluri

Dacă trebuie să vă opriți peste noapte, faceți aranjamente cu mult înainte și asigurați-vă că obțineți permisiunea de a vă păstra broasca testoasă în camera dvs. Aduceți o cadă de depozitare a plasticului de dimensiuni medii - puteți seta acest lucru în interiorul cadă și vă dați broască țestoasă o apă caldă pentru a înota. Să fie politicos pentru personalul de curățenie și alți oaspeți, fără a vă pune broasca testoasa direct în cada sau chiuvetă sau lăsați-o să se plimbe în jurul camerei (datorită riscului de contaminare a suprafețelor cu Salmonella bacterii). Când vă împachetați broasca testoasa înapoi dimineața, pur și simplu dați apă de broască țestoasă în toaletă. Pentru a fi extra costuri, ștergeți suprafețele de baie și oriunde altundeva ar fi putut fi contactat cu șervețele anti-bacteriene.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să transportați țestoasele de glisor roșu cu mașina