Cum să obțineți o broască țestoasă pentru a mânca

O cutie de broască țestoasă care mănâncă căpșuni

Cand Turtles cu cutie de animale de companie opriți mâncarea pentru o perioadă scurtă de timp, dar sunt altfel sănătoși, este adesea pentru că există ceva care nu este corect cu mediul lor. Acest lucru le poate provoca stres, ceea ce duce la o pierdere a apetitului. Deci, este important să vă asigurați că furnizați mediul corect, precum și alegerile adecvate alimentelor, pentru a minimiza stresul lor și pentru a le mânca în mod normal din nou.

Verificați temperatura mediului de broască țestoasă

Dacă mediul dvs. din Turtle Box nu este suficient de cald, rata sa metabolică va scădea. În consecință, nu va fi interesat să mănânci, deoarece încearcă să conserve energia pentru a rămâne cald.

Pentru cei care au un animal de companie Turtle cu cutie de trei metri, Turtle de turtă estică, sau Golf Coasta Box Turtle, Temperatura în timpul zilei a incintei sale ar trebui să fie de aproximativ 75 de grade Fahrenheit cu un punct de basking care este între 85 și 88 de grade Fahrenheit. Temperatura de noapte trebuie să rămână peste 70 de grade Fahrenheit. Unele soiuri de țestoase cu cutie necesită temperaturi ușor mai calde, deci este esențial să știți nevoile individuale ale țestoaselor.

Adăugați iluminatul UVB

În plus față de căldura corespunzătoare, Expunerea la lumina ultravioletă este important pentru nivelul de activitate al țeurului dvs. țestoasă, metabolism și absorbție de calciu. De asemenea, ar putea stimula apetitul țestoaselor.

Dacă climatul dvs. exterior este plăcut, timpul într-un stilou în aer liber, cu expunere la lumina soarelui natural este ideal pentru broasca testoasă. Expunerea la lumina soarelui prin sticlă nu este benefică deoarece sticla filtrează în mod obișnuit razele UVB.

Cu toate acestea, dacă nu vă puteți mișca broaștele turistice în aer liber timp de cel puțin câteva ore pe zi, va trebui să obțineți becuri de lumină ultraviolete care produc UVA și UVB lumină. Becurile speciale de reptile sunt disponibile în acest scop. Urmați instrucțiunile producătorului pentru cât de departe de a localiza luminile de pe broască țestoasă și cât de des înlocuiți becurile.

Asigurați-vă că aveți locuințe de calitate

Chiar dacă țestoasele cu cutie nu sunt atât de mari ale unui animal, ei au nevoie încă de o incintă spațioasă pentru a vă deplasa și prospera. Aceste animale se plimbau pe distanțe destul de mari în sălbăticie, deci o incintă prea mică poate să le strecină și să le provoace să-și piardă apetitul. De fapt, majoritatea acvariilor sunt prea mici pentru o broască țestoasă cu cutie, mai ales odată ce este complet crescută. În schimb, experții recomandă un stilou care este cel puțin 4 picioare cu 4 picioare, dar de preferință mai mare.

Țestoasele de țestoase tind să facă cele mai bune rezultate atunci când pot fi păstrate într-un Pen pe tot parcursul anului, în cazul în care clima permite sau cel puțin o parte din timpul în alte locații. Când sunt păstrate în interior, dați-le cât mai mare de un terariu posibil. Asigurați-vă că include luminile UVB adecvate și elementele de încălzire. Și peisaj cu o tavă superficială de materiale de apă și broască țestoasă în care se poate ascunde și va urca.

Oferă mai multe opțiuni alimentare

Dacă țestoasele dvs. nu mănâncă, ar putea fi doar pretențioasă sau plictisită de mâncarea sa. Astfel oferind varietate în dieta sa ar putea face truc pentru a-și stimula apetitul. Consultați-vă medicul veterinar în cea mai bună dietă pentru țestoasa dvs. specială.

În general, țestoasele juvenile tind să fie mai carnivore, astfel încât să se concentreze pe slegii, viermi și alte elemente vii. Și pentru toate țestoasele, oferă un sortiment de produse, inclusiv verdele de păpădie, verde de collar, morcovi tăiați și cantități mici de fructe. Bananele și căpșunile tind să fie opțiuni populare. Dar asigurați-vă că orice vă hrăniți este proaspăt și fără pesticide.

În plus, încercați să oferiți hrană primului lucru dimineața, deoarece acest lucru este atunci când țestoasele din cutie sunt naturale să caute mâncare. Ajungeți la medicul veterinar de îndată ce observați că broasca testoasa nu mănâncă. Dacă problema persistă pentru mai multe zile, este probabil o verificare în ordine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți o broască țestoasă pentru a mânca