Cireșul cireșelor de broască țestoasă: profilul speciilor

Cherry cap de broască țestoasă roșie

Cireșele de cireșe de țestoase roșii sunt considerate o variantă mai mică abroască țestoasă roșie, și sunt strâns legate de broască țestoasă galbenă.Deoarece sunt din punct de vedere tehnic același tip de broască țestoasă ca țestoasa roșie, capetele de cireșe au același nume latin (Geochelone Carbonaria) și cerințe de îngrijire aproape identice. Unii oameni cred că capetele de cireș au fost crescute în mod intenționat pentru a fi versiuni mici de broaște țestoase roșii, dar ele sunt de fapt găsite în mod natural în sălbăticie și sunt nativi în Brazilia. Ei trăiesc de-a lungul râurilor și lângă marginea pădurilor. După cum sugerează numele lor, ele prezintă patch-uri strălucitoare de roșu, fie portocaliu pe picioare și cap, iar culoarea cochiliei variază de la o lumină la culoare maronie închisă.

Sunt destul de ușor de îngrijit ca animale de companie, deși sunt un angajament pe termen lung. Se așteaptă să petreacă câteva ore pe săptămână pe rutina lor de hrănire, precum și păstrarea mediului curat. Nu sunt animale că veți putea să vă ocupați excesiv, deoarece acest lucru poate provoca stres nejustificat. Dar ei pot învăța să fie calm în jurul oamenilor.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Cherry cap de broască țestoasă roșie

Nume stiintific: Geochelone Carbonaria

Dimensiunea adulților: Mai puțin de 12 centimetri lungime

Speranța de viață: Până la 50 de ani în captivitate

Cireșe cap de țestoasă roșie și temperament

Aceste broaște țestoase sunt destul de rezistente, oarecum timide și inteligente. Învață mai repede rutina lor de hrănire, precum și în cazul în care totul este în incinta lor. În plus, sunt cunoscuți pentru simțurile lor puternice. Ei au un simț bun de miros și de obicei pot simți cea mai mică atingere. Astfel, este important să vă ocupați de țestoasa cu atenție și ușor. Over handrandling poate accentua cu ușurință o broască țestoasă și poate duce la boală sau chiar moarte. Dar, cu o manipulare consistentă, calmă, aceste broaște țestoase devin, în general, confortabile în jurul oamenilor.

De asemenea, ele pot fi păstrate în grupuri de alte broaște țestoase, deoarece nu sunt foarte teritoriale. Dar aveți grijă de bărbați care concurează peste o broască țestoasă feminină, deoarece ele pot deveni agresive și se rănesc reciproc. Sunt de obicei active în timpul zilei, dar ar putea să se odihnească pentru o vreme după o masă mare. În plus, în general, nu hibernează, dar ar putea încetini în timpul lunilor mai reci. Totuși, se așteaptă să-și mențină rutina de îngrijire pe parcursul întregului an, inclusiv curățarea periodică a incintei, monitorizarea căldurii și umidității și asigurarea unei diete echilibrate.

Locuințe de țestoasă de cireș roșu

În afara locuințelor sunt preferabile pentru aceste broaște țestoase dacă locuiți în climatul potrivit. În aer liber, au nevoie de o incintă robustă, cu pereți cu pereți de cel puțin 16 inci înălțime și la câțiva centimetri sub sol pentru a preveni o broască țestoasă de la săpat sub ele. Nu utilizați garduri de vedere, deoarece țestoasele pot fi mai atrase pentru a scăpa dacă pot vedea ceva în afara incintei lor. În plus, mulți oameni adaugă plasă sau sârmă în partea de sus a incintei pentru a proteja broasca țestoasă de la prădători.

Includeți un noroi noroios în interiorul incintei, precum și o tavă de apă curată pentru wading. În mod ideal, incinta va avea o zonă cu vegetație dens plantată, care vă va ajuta să se răcească țestoasa când este necesar. De asemenea, puteți include un adăpost de tip doghouse pentru a vă proteja țestoasa de la elemente.

Dacă alegeți casa ta broasca testoasa in interior, Veți avea nevoie de o incintă care este de cel puțin 3 picioare până la 5 picioare. Mulți oameni aleg să utilizeze recipiente mari de depozitare din plastic, în special pentru țestoase tinere. O masă de țestoasă cumpărată sau de casă este, de asemenea, o opțiune. O tavă de apă ar trebui să fie prevăzută în orice moment pentru înmuiere și băut. Și o casetă de ascundere ar trebui să fie plasată la capătul răcoros al incintei pentru o retragere protejată pentru țestoasa ta.

Căldură

Când sunt adăpostite în aer liber, aceste broaște țestoase pot trăi în siguranță în temperaturi în timpul zilei care ajung la 100 de grade Fahrenheit, atâta timp cât au un loc umbros și acces la apă. Ei pot tolera și o răceală. Dar dacă temperatura de noapte scade sub 60 de grade Fahrenheit, le oferă un adăpost încălzit care menține în mod ideal temperaturile în anii `70. Pentru o incintă interioară, temperaturile camerei între aproximativ 68 de grade Fahrenheit la 80 de grade Fahrenheit sunt de obicei bine. Utilizați o lampă de căldură pe o parte a incintei pentru a crea un loc de basking la 95 grade Fahrenheit.

Ușoară

Pentru carcasele interioare, utilizați un UVB ușoară deasupra capului de aproximativ 12 până la 14 ore pe zi pentru a imita un ciclu natural de noapte. Această iluminare vă va ajuta țestoasa dvs. să absoarbă în mod corespunzător calciul în dieta sa, să scape de boală. În aer liber, broaștele de țestoase dobândesc iluminatul UV de care au nevoie de lumina naturală a soarelui.

Umiditate

Această specie este nativă în zonele tropicale și preferă un climat umed. Menținerea unui nivel de umiditate de aproximativ 70% până la 80%. Panoul de apă din incintă va ajuta la adăugarea umidității și puteți să vă simțiți ușor carcasa pentru a crește umiditatea, dacă este necesar. Măsurați în mod regulat umiditatea incintei cu un higrometru.

Substrat

Diferitele materiale, sau substraturi pot fi utilizate pentru a linia fundului unei incinte interioare, incluzând mușchiul de turbă, coicul de cocos și hârtie. Substratul ajută la imitarea aspectului și simțului habitatului natural al broastoise. Mulți oameni preferă Cypress Bark deoarece ajută la menținerea umidității. Într-o incintă în aer liber, solul natural este, în general, bine, atâta timp cât nu este tratat cu substanțe chimice sau îngrășăminte cu gazon.

Ești gata să ai o broască țestoasă sau o broască țestoasă?

Alimente și apă

Cireșele de cireșe de țestoase roșii sunt omnivore și mănâncă o gamă mai largă de alimente decât multe alte specii de broaște țestoase. Hrăniți broasca țestoasă o varietate de verdeață proaspătă, întunecată, cu frunze, cum ar fi verdele de păpădie, verdeață de muștar și escarol. În plus, oferă alte legume și fructe, inclusiv morcovi și fânul de trifoi. Nu hrăniți o mulțime de proteine ​​animale. O mică servire a alimentelor umede, cu conținut scăzut de grăsimi sau a cărnii slabe la fiecare altă săptămână este suficientă. În plus, un supliment de calciu și vitamina D3 trebuie administrat de câteva ori pe săptămână.

Mulți proprietari își hrănesc broaștele de țestoase în fiecare zi sau două, dar aceasta depinde în mare măsură de vârsta și dimensiunea animalului, precum și de varietatea de alimente oferite la fiecare masă. Consultați-vă medicul veterinar pentru o cantitate și spațiere adecvată a hrănirii pentru animalul dvs. special.

Probleme comune de sănătate și comportament

O problemă de sănătate care apare în aceste broaște țestoase este putregaiul de coajă, o boală infecțioasă cauzată de bacterii sau ciuperci și prezintă ca niște patch-uri fulgi pe carcasa animalului. Este o condiție destul de comună, dar problematică, care poate duce la infecții mai grave și de obicei necesită antibiotice.

Unele țestoase, de asemenea, ar putea dezvolta deficiența vitaminei A, care poate provoca ochi umflați și alte infecții. În plus, condițiile de viață nesanitare duc adesea la infecții ale urechii. Ambele afecțiuni ar trebui să fie clarificate cu tratamentul cu antibiotice de la un medic veterinar.

Alegerea țestoaselor de cireș roșu

Tortozele roșii sunt animale de companie populare și, prin urmare, au devenit vulnerabile la dispariția în sălbăticie datorită oamenilor care îi prind și le-au vândut. Nu ar trebui să achiziționați niciodată o țestoasă prins sălbatic, căutați un crescător de renume sau o organizație de salvare. Așteptați să plătiți aproximativ 200 de dolari la 500 USD pentru hamblings și țestoase tinere. Asigurați-vă că întrebați despre istoria sănătății din țestoasă. Și selectați o broască țestoasă care este alertă cu ochii strălucitori. Letargie sau orice descărcare în jurul ochilor, nasului sau gurii ar putea fi un semn de boală, cum ar fi o infecție respiratorie.

Aflați totul despre țestoasele de companie

Specii similare la țestoasa de cireș roșie

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cireșul cireșelor de broască țestoasă: profilul speciilor