Vânzarea ilegală de hatchlings de broască țestoasă în u.s.

Loggerhead hatchling de broască țestoasă ieșind din ouă

Vânzarea sau distribuția broaștelor țestoase cu o lungime de carapace de mai puțin de 4 inci a fost interzisă în u.S. din 1975 (titlul 21 CFR 1240.62). Interdicția a fost pusă în aplicare în temeiul serviciilor de sănătate publică acționează de către Administrația Alimentară și Medicamente (FDA) pentru a aborda problema Salmonella infecții la copii. Înainte de interdicție, au fost estimate 250.000 de cazuri de salmoneloză la copii și sugari care au fost asociați Turtles pentru animale de companie în U.S.

De ce 4-inci?

La urma urmei, țestoasele de toate dimensiunile pot purta Salmonella. Patru centimetri au fost aleși cu gândul că majoritatea copiilor mici nu ar încerca să pună o broască țestoasă mai mare decât acest lucru în gura lor (desigur, punând o broască țestoasă în gură nu este singura modalitate de a fi infectat cu Salmonella). Cu toate acestea, restricționarea vânzărilor de broască țestoasă la cele mai mari de 4 inci, probabil, ajută la reducerea incidenței salmonelozei prin reducerea vânzărilor de broască țestoasă, deoarece hatchling-urile sunt mult mai irezistibile decât țestoasele mai mari. De asemenea, copiii sunt probabil mai puțin înclinați să se joace cu țestoasele mai mari în primul rând. Desigur, riscurile de salmonella sunt încă prezente cu broaște țestoase mai mari, iar cu orice broască țestoasă, sunt necesare precauții pentru a preveni Salmonella Infecții.

Este această interdicție eficientă?

Centrele pentru controlul bolii (CDC) estimează că interdicția previne 100.000 de cazuri de Reptile asociate Salmonella un an. Statisticile privind prevenirea sunt dificil de confirmat, dar interdicția a împiedicat probabil câteva cazuri Salmonella precum și prevenirea achiziționării impulsului de hatchlinguri de broască țestoasă de către proprietarii nepregătiți. Dacă nimic altceva, interdicția a ajutat la împiedicarea maltratării țestoaselor pentru bebeluși.

Încearcă să ajungă în jurul interdicției

Există excepții disponibile în interdicție, cum ar fi vânzările de hatchlinguri de broască țestoasă și ouă viabile pentru de bună credință scopuri educaționale sau de expunere și vânzări limitate de broaște țestoase care nu sunt legate de o afacere (export sunt, de asemenea, permise). Cu toate acestea, pare să existe o tendință spre încercarea de a eluda interzicerea de către unele întreprinderi, însoțită de o creștere a disponibilității hatchlings de broască țestoasă în u.S. În timp ce interdicția interzice în mod specific vânzarea sau distribuția publică a țestoaselor pentru copii ca animale de companie ("excepții de la interdicția sub 21 CFR 1240.62 Permiteți vânzările de țestoase și ouă de broască țestoasă pentru utilizare în scopuri științifice, educaționale sau expoziționeze ale Bona Fide, altele decât cele de companie..."- de la Sec. 170.100 de țestoase - interzicerea vânzărilor și distribuției interstatale și intraste (CPG 7129.01), există companii și persoane care vor încerca să obțină interdicția de către unele dintre următoarele metode:

  • "Adoptarea" unei broaște țestoase pentru "gratuit" cu achiziționarea de transport maritim. De altfel, într-un caz, transportul maritim a fost mai puțin costisitor pentru fiecare broască țestoasă ulterioară, încurajând astfel achizițiile în vrac.
  • Dând țestoase departe pentru "gratuit" cu achiziționarea unei lagune de broască țestoasă (i.E., Total cazuri inadecvate).
  • Obținerea clientului să semneze o declarație de renunțare că țestoasele vor fi utilizate în scopuri educaționale sau de expunere (nu sunt acceptabile în conformitate cu documentația FDA, ar trebui să fie disponibilă pentru a sprijini o astfel de revendicare)
  • Afirmând că Onus este pe client pentru a se asigura că legile sunt urmate.

Astfel de afaceri se culcă în mall-uri, la târguri și online. Indiferent de gândurile voastre asupra interdicției, este inacceptabil să încercați și să fustați reglementările pentru a profita de clienți care nu sunt conștienți de legile și este neetic să vândă hatchlings de broască țestoasă fără a educa proprietarii despre Îngrijirea corectă a țestoaselor de companie.

Raportarea încălcărilor

FDA solicită ca oricine să aibă cunoștință de vânzări sau de distribuție a broaștelor țestoase cu o lungime mai mică de 4 inci pentru a raporta locația și circumstanțele vânzărilor direct la Oficiul FDA cel mai apropiat de reședința lor. O listă completă a birourilor poate fi găsită aici: FDA Regional Office Contacte.

Un compromis sigur

Există mulți proprietari buni acolo. Și da, unii dintre oamenii care ajung Hatchlings Înainte de a realiza ceea ce au ajuns să devină proprietari excelenți, investiții în echipamente Noi țestoasele lor au nevoie de îndată ce își dau seama ce este nevoie pentru a ridica o broască țestoasă în mod corespunzător. De ce ar trebui ca proprietarii de broască țestoasă să fie refuzați accesul la hatchlings pe baza iresponsabilității altor proprietari? Se pare nedrept. Dar aici este o statistică înfricoșătoare: experții estimează că până la 90% din țestoasele de companie mor în primul an de captivitate. Chiar dacă este o supraestimare brută, și doar jumătate din acel număr mor, înseamnă că un număr șocant de broaște țestoase mor la mâinile proprietarilor neexperimentați. Dacă fiecare persoană care a vândut hatchlings a fost cinstit cu privire la nevoile țestoaselor pe termen lung și proprietarii educați despre îngrijirea corectă a broaștelor țestoase (inclusiv cum să preveniți Salmonella Transmisie), atunci ar fi mult mai ușor să susțină vânzările de hatchlings de broască țestoasă. Până când vine ziua, această lege ar putea fi un compromis sigur.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vânzarea ilegală de hatchlings de broască țestoasă în u.s.