Țestoase pictate ca animale de companie

Țestoase pictate pe un jurnal într-un iaz

Țestoasele vopsite sunt numite ca atare datorită marcajelor lor de coajă de ornamente, dar pot fi, de asemenea, cunoscute ca Chrysemys picta, Turtleul de est vopsit, țestoasa sudică vopsită, țestoasa pictată pe Midland sau țestoasa vopsită de vest. Indiferent de ceea ce le numiți, totuși, țestoasele vopsite necesită o atenție deosebită acordată calității apei, a temperaturilor de incintă și a alimentelor pe care le sunt hrănite pentru a oferi o îngrijire optimă acestor țestoase acvatice.

Despre țestoasele vopsite

Turtleul mediu vopsit crește pentru a fi între patru și 12 centimetri lungime, bărbații fiind mai mici decât femelele. În sălbăticie, țestoasele vopsite pot trăi pentru a avea peste 50 de ani și se găsesc în iazuri și în jurul lacurilor mici, adunându-se adesea pe bușteni la soare și se usucă. În vreme mai rece, ei vor hiberna.

Ca și alte broaște țestoase acvatice, cum ar fi Map Turtles și Roșu Sliders, Țestoasele vopsite nu sunt ideale pentru gospodăriile cu copii mici sau cu indivizi compromiși imuni. Salmonella este ceva ce toate reptilele pot porni și toată lumea ar trebui să-și spele mâinile înainte și după ce a manipulat orice broască țestoasă acvatică.

Locuințe Turtles vopsite

Din moment ce țestoasele vopsite sunt țestoase acvatice, ei vor petrece majoritatea timpului înotul lor și restul timpului de mâncare și se alăture pe o bucată uscată de pământ la soare. Îngrijirea broaștelor țestoaselor vopsite este similară cu cea a unui pește de companie prin faptul că au nevoie de un rezervor aproape complet umplut cu apă, dar spre deosebire de un pește, de asemenea, au nevoie de undeva la docul uscat.Un rezervor mare de pește care va deține 100 de galoane de apă sau mai mult este necesar pentru o broască țestoasă vopsită deplină, dar unii proprietari de broască țestoasă vor folosi, de asemenea, o piscină pentru copii, căptușeală de iaz sau alte containere de plastic mari.

Pietriș construit cu roci mai mari pentru a crea o plajă pe o parte a rezervorului servește bine ca o zonă de basking și o stație de andocare uscată pentru broască țestoasă. De asemenea, puteți utiliza o varietate de accesorii plutitoare care sunt disponibile la magazinele de animale de companie.

Alimente și apă

Țestoasele vopsite mănâncă de obicei mâncarea în timp ce înotați astfel încât elementele care plutesc sau pot fi tăiate în partea laterală a incintei sunt cele mai bune. Peletele de broască țestoasă acvatică sunt o dietă bună, dar broasca țestoasă ar trebui să obțină, de asemenea, niște legume cu frunze proaspete. Verzii întunecați, cu frunze, cum ar fi romaina, verdele de păpădie și patrunjelul proaspăt ar trebui să fie oferite în mod regulat. Acestea pot fi plasate în apă sau tăiate în partea laterală a rezervorului cu o clipă cupă de aspirație vândută în departamentul de pește de la magazinul de animale de companie. Piesele proaspete, tocate de mere și crevetele uscate prin înghețare pot fi oferite ca tratamente din când în când, dar nu ar trebui să facă mai mult de 10% din dieta țestoasă. Țestoasele vopsite vor mânca, de asemenea, unele insecte și pește. Peștele gras ca aurul ar trebui evitat, dar o ocazie guppy, cricket sau vierme pot fi oferite pentru varietate.

Ar trebui să meargă fără să spună că calitatea apei este foarte importantă pentru animalele care petrec majoritatea vieții înotul lor, iar broasca testoasele acvatice nu fac excepție. Apa murdară poate provoca o serie de probleme de sănătate pentru o broască țestoasă acvatică.

Filtrele de apă de calitate sunt o necesitate pentru orice incintă de broască țestoasă pictată pentru a menține apa curată, limpede și proaspătă. Filtre submersibile și Filtre de canistra sunt ambele opțiuni bune și ar trebui să funcționeze în mod constant pentru a nu oferi doar filtrare, ci și aerare la apa dvs. de broască țestoasă pictată.

Ușoară

Dacă sunt adăpostite în interior, ar trebui să fie furnizate țestoasele acvatice de iluminare UVB și lumini de căldură suplimentară. Țestoasele vopsite nu au nevoie de temperaturi extrem de calde, dar vor fi mai active și vor mânca mai bine dacă casa lor este încălzită în mod corespunzător. Dacă temperaturile sunt lăsate să scadă sub 70 de grade, broasca țestoasă poate deveni letargică, nu mănâncă bine și începe să intre în hibernare. Țestoasele care sunt adăpostite în afara lunilor mai calde ar trebui aduse în interior când temperatura exterioară devine prea cool.

Iluminatul UVB ar trebui să fie prevăzut timp de 12 ore pe zi, indiferent de sezon, sub forma unui bec UVB. Acest bec ar trebui, de asemenea, înlocuit la fiecare șase luni de la expirarea razelor UVB invizibile înainte de lumina albă vizibilă. Țestoase pictate care sunt găzduit în afara Nu aveți nevoie de această lumină UVB suplimentară, deoarece primesc raze naturale UVB de la soare.

Căldura poate fi furnizată sub formă de lumini de căldură sau emițătoare de căldură ceramică. Un gradient de temperatură trebuie creat astfel încât broasca țestoasă să aibă temperaturi între 70 și 95 de grade pentru a alege de la. Partea cea mai caldă a rezervorului ar trebui să fie aceeași parte ca și zona de basking sau uscată.

Probleme comune de sănătate

Țestoasele vopsite sunt relativ ușor de îngrijit cu configurarea și dieta corespunzătoare, dar nu sunt imune la problemele de sănătate.

  • Paraziți - Paraziții intestinali se găsesc în mod natural în majoritatea reptilelor, inclusiv țestoasele vopsite, dar pot deveni o problemă pentru broasca testoasă dacă suprapopulează tractul intestinal. Examenele anuale de parazite fecale ar trebui să fie efectuate de către veterinarul dvs. exotic.
  • Infecții - Dacă calitatea apei este o problemă, broasca țestoasă poate obține pielea, cochilia și infecțiile urechii din apa murdară. Dacă prea multă alge se bazează pe coaja sau pielea țestoasă, utilizați o periuță de dinți moale pentru a vă menține curat. Infecțiile urechilor de la o calitate slabă a apei vor fi afișate ca niște umflături mari în spatele ochilor țestoasei dvs. și trebuie să fie adresate de către VET dvs.
  • Hipovitaminoza A - Atunci când o broască țestoasă pictată nu primește o dietă adecvată, poate dezvolta o lipsă de vitamina A în corpul său numit hipovitaminoză a. Ochii umflați, pielea brută, stomatita și drenajul nazal pot fi simptome ale acestei tulburări.
  • Boala osoasă metabolică - Fără iluminare UVB adecvată și calciu, țestoasele vopsite vor dezvolta boală osoasă metabolică și deformări ale cochiliei.

Dacă bănuiți că broasca țestoasa are o problemă de sănătate să-l facă să vadă un veterinar cât mai curând posibil. Cu ajutorul dvs., broasca țestoasă poate trăi o viață lungă și sănătoasă.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Îngrijirea țestoasă vopsităChicago Exotice Spitalul de animale

  2. Turtles pentru animale de companie: drăguț, dar de obicei contaminat cu SalmonellaU.S. Administrarea alimentelor și a medicamentelor

  3. Abcese aural în țestoasele acvaticeMedicină veterinară aviară și exotică

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Țestoase pictate ca animale de companie