Profilul speciilor de țestoase de noroi

Turtle de noroi

Nativ la iazuri din Statele Unite ale Statelor Unite din Texas la New York, țestoasele noroioase sunt populare ca animale de companie în mare parte datorită dimensiunii lor mici - rar crescând pentru a fi peste cinci centimetri lungi, broaștele de noroi sunt țestoase acvatice care sunt mici și compacte. Cerințele lor de îngrijire sunt similare cu celelalte Turturile acvatice, Dar spre deosebire de unele dintre rudele lor, ele sunt semi-terestre. Spre deosebire de multe alte reptile, și în special țestoase acvatice, țestoasele de noroi greu de acum. Ei își petrec cea mai mare parte a timpului de mers pe jos, îngropați sub frunze, sau așezându-se pe fundul iazurilor superficiale, mai degrabă decât să încerce să se absoarbă soarele. În timp ce acestea pot fi potrivite pentru copiii mai mari care pot îngriji în mod corespunzător, țestoasele de noroi nu sunt probabil un animal de companie sigur pentru un copil mai tânăr. Deoarece au nevoie de habitatele de teren, cât și de apă, deținătorul lor trebuie să aibă un nivel intermediar de calificare în construcția rezervorului și a terrariului.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Broască țestoasă de noroi, broască țestoasă estică

Nume stiintific: Kinosternon subrubrrum

Dimensiunea adulților: Până la 5 inci

Speranța de viață: Până la 50 de ani

Comportamentul de broască țestoasă și temperament

Aceste țestoase mici arată destul de drăguț, dar nu presupune că vor fi docile și prietenoase. Țestoasele de noroi sunt pe partea groșită și vor mușca cu ciocurile curbate dacă se simt provocate sau nervoase. Acesta este unul dintre mai multe motive pentru a evita ridicarea sau atingerea unei țestoase de noroi de companie, dacă nu este absolut necesar.

Unii oameni devin îngrijorați dacă mirosesc un miros murdar dintr-o dată provenind din broască țestoasă de noroi. Și totuși, țestoasele de noroi sunt strâns legate de țestoasele de mosc și, cum ar fi aceste rude, țestoasele de noroi pot secreta un lichid îngrozitor pentru a speria prădătorii. Cele mai multe țestoase de noroi ridicate în captivitate nu vor folosi niciodată acest mecanism de apărare, dar proprietarii ar trebui să știe că țestoasele de noroi au această capacitate.

Locuind țestoasa de noroi

În ciuda dimensiunii lor mici a adulților, aceste țestoase au nevoie de o cameră adecvată pentru a înota și a vă scufunda când sunt ținute în interior într-un terariu acvatic. Oferiți cel puțin un rezervor de pește de 40 de galoane care are o jumătate de teren și o jumătate de apă. Acest lucru vă permite broasca testoasa să înoate și să se scufunde, dar, de asemenea, să se rostogolească în jurul valorii de pământ uscat.

Folosirea pietrișului pe partea inferioară a jumătății de apă a rezervorului va păstra curățarea rezervorului decât utilizarea unui fund noros și o dock plutitoare poate fi o adăugare binevenită. Cu toate acestea, pentru porțiunea de teren, luați în considerare adăugarea unui al doilea rezervor, plasat pe partea sa, la marginea rezervorului de apă pentru a crea un habitat dublu-decker. Cu acest tip de configurare, creați o rampă sigură, localizată central între nivelul superior și inferior, astfel încât broasca testoasa să poată accesa în siguranță ambele nivele fără a ieși din incintă și pe podea.

Turtlele de noroi sunt numite atât de numite pentru că le place să se îngroape în noroi când se hibernează, dar nu trebuie să aveți o incintă noroioasă doar pentru că aveți o broască țestoasă de noroi. Încurajarea broaștelor țestoase pentru hibernare nu este recomandată în captivitate, deci nu este necesar să se asigure noroi, în ciuda numelui broascotului. Frunzele umede și luturile sunt suficiente pentru broască țestoasă să se îngroape.

Ultimate Ghid pentru păstrarea țestoaselor acvatice în iazurile în aer liber

Căldură

Asigurați-vă că toate părțile habitatului nu sunt prea reci. Turturile de toate tipurile necesită lumini de căldură, precum și lumini UVB. Menit să vă păstrați broaștele de broască țestoasă caldă, luminile mari de căldură Încălziți toate incintele pe care țestoasele de noroi le folosesc. Becurile tradiționale de căldură reptile și un bec separat UVB trebuie utilizate pentru a împiedica scăderea incintei sub 70 f.

Ușoară

Luminile UVB Ajuta procesul de broască țestoasă vitamina D3 astfel încât corpurile lor să poată absorbi în mod corespunzător calciul. Becul UVB ar trebui să rămână pe un ciclu de 12 ore și să fie înlocuit la fiecare șase luni, chiar dacă nu arde - capacitatea sa de a face raze UVB invizibile vor ieși înainte ca porțiunea vizibilă a becului să ardă.

Alimente și apă

Turturile de noroi sunt omnivore, dar majoritatea dieta lor constă din viermi, pești, melci și alte alimente găsite în mod obișnuit în iazuri - oferă o masă de proteine ​​până la satietate în fiecare zi. Turtle pelete sunt o adăugare plăcută la dieta lor captivă.

De asemenea, hrăniți indiferent de volumul pe care îl vor mânca din verde închis, legume cu frunze cum ar fi patrunjel proaspăt, verde de păpădie - alte verzi de salată (nu aisberg sau salată romaină) ar trebui, de asemenea, oferite proaspete zilnic. Un supliment de calciu ar trebui să fie abandonat pe verdeață cel puțin o dată pe săptămână, cu alimente furnizate de mai multe ori în timpul săptămânii.

Deși nu este ideal să manipuleze frecvent broaștele de broască țestoase, unii proprietari creează o sub-incintă separată (ca o cutie de plastic clară, plutitoare) pentru hrănirea animalelor de companie, deoarece țestoasele de noroi sunt excepțional de murdar. Dacă nu doriți să le mutați într-o zonă de hrănire, fiți conștienți de faptul că este posibil să aveți nevoie de ceva timp de curățare după hrănire.

Deși țestoasele de noroi nu sunt înotători excepțional de puternici, își petrec mult timp în apă. Utilizați un filtru submersibil sau al canistrei pentru a ajuta la menținerea apei în rezervorul de broască țestoasă și aerată, deoarece au nevoie apă curată Pentru a preveni infecțiile și bolile.

Probleme comune de sănătate și comportament

Este întotdeauna util să vă aduceți broasca testoasa pentru o verificare anuală cu un Exotice veterinar. Problema cea mai evidentă de sănătate cu orice broască țestoasă acvatică este o sănătate slabă. Apă murdară, iluminare incorectă și o dietă inadecvată pot duce la scoici, deformări de coajă și chiar Shell Rot.

Alte boli care sunt ușor de inversat includ infecții ale urechii, deficiențele de vitamine, boala osoasă metabolică și paraziți intestinali. Din nou, îmbunătățirea calității apei țestoase, iluminatul deasupra capului și dieta ar trebui să fie suficientă. Au un eșantion fecal din țestoasele de noroi verificate anual pentru paraziți intestinali - acestea pot fi, de obicei, expulzate cu tratamentul de degradare adecvat.

Dacă intenționați ca un broască țestoasă de noroi să fie un animal de companie pentru un copil, fiți conștienți de legătura dintre țestoasele acvatice și salmonella. Țestoasele sunt drăguțe și copiii vor dori în mod natural să le ridice și să se joace cu ei, dar din moment ce porturile de salmonella, țestoasele pot reprezenta un risc de sănătate pentru oricine se ocupă de ei. Copiii sunt considerați că sunt mai expuși riscului, deoarece sunt mai puțin probabil să-și spele mâinile după atingerea unei broaște țestoase acvatice.

Alegerea țestoasei de noroi

Turtlele de noroi ar trebui să aibă scoici netede fără semne de umflături sau neobișnuite. Ochii lor ar trebui să fie clar, iar pielea lor nu ar trebui să arate semne de iritare sau infecție.

Cel mai bun pariu este să-ți faci broască țestoasă de noroi de la un crescător de renume, mai degrabă decât să-l capturezi în sălbăticie și să încerci să-l aducă acasă. Un crescător vă poate spune istoria țestoasă și fundalul sănătății - cu o broască țestoasă sălbatică, ar putea fi defăimați niște paraziți de hitchhiking.

De ce este ilegal să vindeți țestoase mai puțin de 4 inci în lungime

Specii similare la broasca testoasa de noroi

Dacă încercați să decideți ce broască țestoasă acvatică este cea mai bună potrivire pentru dvs., aici sunt câteva specii care sunt similare cu broasca testoasa de noroi:

De asemenea, puteți verifica alte profiluri ale Speciile de broască țestoasă acvatică care poate fi animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul speciilor de țestoase de noroi