Turtle spotted (clemmys guttata): profilul speciilor

Spotted Turtle

Broască țestoasă este una dintre cele mai mici specii de broască țestoasă semi-acvatică care urmează să fie păstrată ca un animal de companie. Ele se găsesc în mai multe regiuni din America de Est și Canada, în special în sud.

Ele sunt o alegere populară ca un animal de companie, deoarece sunt atractivi, nu prea mari și pot trăi bine în sau în aer liber. Decizia de a lua pe un Clemmy, totuși, nu ar trebui să fie luată cu ușurință. Ei au nevoie de multă grijă să le păstreze sănătoși și probabil că vă vor depăși. Unii au fost înregistrați ca fiind de peste 100 de ani.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Turtle spotted, Clemmy, Michigan Spotted Turtle

Nume stiintific: Clemmys Guttata

Dimensiunea adulților: 4 până la 6 inci

Speranța de viață: Pot trăi cu ușurință până la 50 de ani, cu unii înregistrați ca trăiesc peste 100 de ani

Spotted Turtle Comportament și temperament

Broască țestoasă, datorită dimensiunilor lor mici, este o specie de broască țestoasă semi-acvatică populară. Acest lucru nu înseamnă că sunt ușor de îngrijit, totuși. Ca și în cazul tuturor țestoaselor acvatice, au locuințe complexe și nevoi dietetice care trebuie luate în considerare.

Această specie este foarte distinctivă din cauza marcajelor de culoare galbenă pe care le dezvoltă pe carapacei (partea superioară a cochiliei lor). Acestea tind să fie mici în număr în minori și au crescut, uneori la peste 100 de locuri, pe adulți maturi. Locurile sunt, de asemenea, văzute pe față și pe gât.

Ca și broască țestoasă comună a mușchilor, aceasta este o altă specie foarte mică și sunt de obicei doar între patru și șase centimetri în dimensiune atunci când sunt complet mature.

Determinarea sexului dvs Clemmys Guttata este mai ușoară ca broască țestoasă. Femeia are o bărbie roșcat, în timp ce bărbatul are unul negru. Coada de bărbați este mai lungă și mai groasă. În timp ce ele sunt o specie semi-acvatică, ei nu sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de înot și lipiți de adâncimi.

Țestoasele de țestoase sunt o specie curioasă, alertă și activă, dar, ca și în cazul celor mai multe țestoase acvatice, ele pot deveni stresate prin supraevaluare. Ele sunt cele mai bune observate fără prea multă interferență.

Dacă este necesară manipularea, acest lucru ar trebui, în mod ideal, să fie menținut la minim și să nu uitați întotdeauna să vă spălați mâinile după aceea. Există un risc mic ca acvatic Țestoasele pot purta bacteriile Salmonella.

Locuind broasca testoasa

Această specie poate fi ținută sau în interior. În general, ei se dezvoltă mai bine atunci când sunt păstrate într-o Carcasă adecvată în aer liber, Odată ce acestea sunt pe deplin mature.

Acestea nu ar trebui păstrate într-o incintă cu ape adânci. Deoarece nu sunt înotători puternici, acest lucru ar putea crește riscul în care se îneacă sau de a deveni prea obosit. În general, nivelele de apă trebuie păstrate acolo unde își pot odihni picioarele pe sol, dar totuși ajung până la suprafață. Hatchlings sunt în primul rând acvatice, și lăsați doar apa să se bască. Pe măsură ce se maturizează, puteți observa că nu petrec cât mai mult timp în apă.

Furnizarea de jurnale și zone ridicate în incinta lor oferă o mulțime de oportunități pentru ca aceștia să se odihnească în afara apei. De asemenea, înseamnă că primesc exerciții suplimentare și îmbogățite. Utilizarea plantelor acvatice sau plastice oferă, de asemenea, locuri de ascundere. Asigurați-vă că zonele de apă din zonele de apă sunt ușor de accesat și uscate. Efectuarea punctelor de acces înclinate ușurează țestoasa ta să iasă pe ei din apă.

Pentru că ei petrec mult timp în apă, adesea chiar și hrănind acolo, trebuie asigurați-vă că apa este păstrată curată. Rezervoarele și iazurile murdare pot duce la o varietate de probleme de sănătate pentru broasca testoasă.

Folosind un Sistem adecvat de filtrare a apei, compatibil cu condițiile de apă puțin adâncă. este adesea recomandată. Aceasta înseamnă că va trebui să curățați apa manuală mai rar, făcând lucrurile mai puțin consumatoare de timp pentru tine și mai puțin stresantă pentru țestoase. De asemenea, puteți cumpăra kituri care vă permit să verificați curățenia apei. Acest lucru asigură că filtrul își face treaba în mod eficient și vă permite să știți când este timpul să faceți o curățare completă.

Apa de la robinet utilizată în rezervor sau în iaz trebuie să fie decorată. Clorul poate avea un impact asupra eficienței filtrului și impactului asupra sănătății țestoasei dvs.

Țestoasele de țestoase pot trăi împreună, deși bărbații de locuințe împreună nu este o idee bună, deoarece acestea vor deveni, de obicei, agresive unul față de celălalt.

Căldură

Este important să vă păstrați broasca testoasă confortabilă și caldă. Temperatura ideală a apei va fi de aproximativ 75 până la 80 de grade Fahrenheit. Asigurați-vă că, dacă utilizați încălzitoare de apă, acestea sunt întotdeauna acoperite de apă. Dacă apa se evaporă și sunt expuși, poate duce la supraîncălzirea, care poate fi foarte periculoasă pentru broasca testoasă.

De asemenea, doriți să vă asigurați că toate zonele de basking sunt destul de calde, în mod ideal cu o temperatură de aproximativ 90 până la 95 de grade Fahrenheit. Dacă temperatura scade prea scăzută, acest lucru poate induce hibernare în broască țestoasă. Acest lucru poate reprezenta un număr de riscuri pentru broasca testoasa dvs., deci, dacă nu sunteți un deținător de experți, nu este în general încurajată.

Ușoară

Țestoasele au nevoie de cantități suficiente de vitamina D3 pentru a le ajuta să metabolizeze corect calciul. Fără acest lucru, ele pot suferi de o serie de condiții de sănătate. Furnizarea Uvb iluminat Deasupra petelor de basking, în special într-un rezervor de interior, în cazul în care broasca țestoasă nu va fi expusă la lumina naturală a soarelui, este o altă considerație importantă.

Alimente și apă

Țestoasele spotted sunt în primul rând carnivore, oferindu-le o dietă variată va contribui la maximizarea longevității lor. O dată în fiecare zi sau în fiecare zi hrănirea este suficientă, și adesea se bucură de lucruri precum creveți, viermi, greieri și alte instincte. Chiar au fost cunoscuți că se bucură de o bucată de carne de vită gătită.

Unii se bucură de fructe și verde cu frunze, iar alții pot chiar ca plantele acvatice cum ar fi rață. Puteți adăuga, de asemenea, în unele pelete de broască țestoasă, dacă acestea sunt plăcute. Aceste pelete conțin adesea calciu suplimentat cu vitamina D3, care poate fi benefică pentru țestoasele interioare.

Un supliment de calciu fără vitamina D3 poate fi, de asemenea, adăugat la dieta locuitorilor în aer liber sau ați putea oferi un os de sepie.

Probleme comune de sănătate

Turtleul spotic este, în general, considerat a fi o broască țestoasă robustă. Ca toate broaște țestoase, este important să le hrăniți dieta potrivită, să ofere iluminare și încălzire adecvată și să-și păstreze apa și carcasa curată pentru a le menține în stare de sănătate excelentă. Unele condiții comune de țestoasă acvatică care merită să fie conștienți de sunt detaliate mai jos.

Boli infecțioase sunt o problemă relativ obișnuită în țestoasele acvatice, iar acestea pot varia în severitatea lor. Asigurați-vă că broasca testoasa se află în apă curată și are un punct cald și curat basking pentru a permite ca coaja să se usuce complet, poate ajuta la minimizarea riscului de a dezvolta o problemă.

Paraziți: Nu este neobișnuit ca țestoasele acvatice sănătoase să găzduiască anumiți paraziți în sistemul lor, cum ar fi nematodele sau flagelatele. Dacă numerele lor devin prea mari sau iau paraziți ca o vierme de la o altă gazdă, acest lucru poate avea un impact asupra sănătății lor. Puteți vedea lucruri cum ar fi pierderea în greutate, letargie sau diaree. Un examen de fecal anual cu un medic specialist exotic poate ajuta la asigurarea faptului că problemele potențiale nu merg netratate.

Alegerea țestoaselor văzute

Este atât de important să vă faceți cercetările atunci când vă gândiți să furnizați o casă unei broaște țestoase reperate. Ar trebui să căutați un crescător de reputație sau o organizație de salvare. Orice broască țestoasă achiziționată ar trebui să fie captivă pentru asigurarea conservării populațiilor sălbatice.

Prin găsirea unui ameliorator de specialitate pasionați, informați și recomandați, este mai probabil să obțineți o broască țestoasă sănătoasă și din punct de vedere etic.

Există, de asemenea, un număr de organizații de salvare specializate care doresc să găsească case adoptive pentru țestoase în nevoie. Puteți căuta chiar și pe site-uri precum Petfinder.COM Pentru a afla dacă orice țestoase își caută casa pentru totdeauna într-o zonă din apropierea dvs.

În anumite zone ale Statelor Unite, există o lege interzice vânzările de broaște țestoase cu carapace sub 4 inci. Aceasta înseamnă că nu veți găsi probabil o broască țestoasă de hatchling prin majoritatea crescătorilor.

Vrei o broască țestoasă? Fiți gata pentru rezervoare speciale, alimente speciale, îngrijire specială

Specii similare la broască țestoasă reperată

Dacă doriți să luați în considerare alte specii de broaște țestoase acvatice înainte de a decide ce ar putea fi potrivit pentru dvs., ați putea lua în considerare și:

Sau, puteți verifica lista noastră completă de broască țestoasă acvatică Profiluri pentru a vă ajuta să alegeți următorul animal de companie.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Tulburări și boli ale reptilelor. Merck Manual veterinar

  2. Rataj, Aleksandra Vergles și colab. Paraziți în reptile de companieACTA Veterinaria Scandinavica vol. 53,1 33. 30 mai. 2011, DOI: 10.1186 / 1751-0147-53-33

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Turtle spotted (clemmys guttata): profilul speciilor