Totul despre păstrarea țestoaselor aquatic pet

Un broască țestoasă de glisor roșu în aer înot în rezervorul său

Turturile acvatice și semi-acvatice sunt populare ca animale de companie. Cele mai cunoscute specii sunt, probabil, glisorul cu urechi roșii, dar este doar una dintre cele mai multe specii de broască țestoasă acvatică care sunt în mod obișnuit ținute ca animale de companie.

Mulți oameni nu își dau seama cât de mari țestoasele acvatice pot obține. Glisoarele roșii, glisoare galbene, și alte specii de țestoase pentru animale de companie disponibile în mod obișnuit vor crește la 10-12 cm lungime și, prin urmare, necesită carcase corespunzătoare mari.

Toate broaște țestoasele au potențialul de a se bucura de o durată de viață foarte lungă care poate dura mai multe decenii dacă se îngrijește corect.

Comportamentul și temperamentul țestoaselor acvatice

Dincolo de furnizarea unui mediu și o dietă adecvată pentru țestoasele acvatice, nu au nevoie de multă atenție, deși interacțiunea regulată poate duce la o broască țestoasă și sociabilă, în special cu Map Turtles. În orice caz, ele sunt minunate și dacă sunt îngrijite în mod corespunzător, ar trebui să ofere ani de bucurie.

În anii 1970, guvernul american a făcut legătura între țestoase și Salmonella infecții, în special la copii și interzice vânzarea de broaște țestoase mai scurte de patru centimetri lungi. Motivul din spatele acestei interdicții nu a fost că broasca țestoasele pentru copii au mai mult Salmonella decât cele mai mari, dar copiii sunt mai probabil să se ocupe de țestoase mai mici sau să le pună în gură.

Turturile acvatice au nevoie de tancuri mari, iluminat special, filtrare buna si curatare regulata.

Țestoase și copii acvatice

Turturile acvatice nu sunt animale de companie ideale pentru copii. Ei nu sunt ușor de îngrijit, nu mare ca un animal de companie care să se ocupe, și adesea pornesc Salmonella Bacteriile, care pot fi transmise copiilor care nu înțeleg nevoia de igienă bună (cum ar fi spălarea mâinilor).

Copiii mai tineri nu au interesul sau capacitatea de a furniza cantitatea de îngrijire și curățare pe care o necesită o broască țestoasă acvatică, astfel încât părinții trebuie să-și dea seama că responsabilitatea îngrijirii pentru animalul de companie, în cele din urmă, atunci când copiii lor își pierd interesul.

Locuințe Aquatic Turtles

Turturile acvatice necesită o locuință destul de elaborată. Ei au nevoie de expunere regulată la lumina ultravioletă (UV), astfel încât becurile speciale concepute pentru reptilele care produc atât UVA, cât și lumină UVB ar trebui să fie în toate rezervoarele de broască țestoasă. Fără această lumină, ele pot suferi de boală osoasă metabolică (sindromul de coajă moale).

Turturile acvatice sunt, de asemenea, murdare, astfel încât rezervoarele lor au nevoie de curățare regulată și, mai presus de toate, o unitate de filtrare bună pentru a ajuta la menținerea calității adecvate a apei. Ei ar trebui să aibă suficientă apă suficientă pentru a permite înotul, împreună cu un loc pentru a ieși din apă să se bazeze sub o lumină de căldură. Temperaturile adecvate de apă și ambientale trebuie menținute în orice moment.

Este broasca testoasa un băiat sau o fată?

Alimente și apă

Deși alimentele de broască țestoasă acvatică s-au schimbat pentru mai bine de-a lungul anilor, acestea nu sunt recomandate ca singura sursă de alimente. Cele mai multe țestoase acvatice sunt omnivores, deși lor Preferințe pentru anumite alimente s-ar putea schimba pe parcursul vieții lor, oferind o varietate de alimente este cea mai buna modalitate de a le hrani.

Verzii cu frunze, cum ar fi salata romă, verde de păpădie și patrunjel (proaspăt, nu uscat) sunt gustări fine pentru țestoase acvatice. Deoarece sunt scufundate în apă, cea mai mare parte, cea mai bună modalitate de a hrăni verdele pe broască țestoasă este fie plasarea hranei direct în apă, fie folosind o clipă cupă de aspirație pentru a permite alimentelor să rămână în rezervor, dar nu plutește în apă.

Merele tocate și creveții înghețați pot fi administrate unei broaște țestoase acvatice ca o tratare ocazională, dar nu sunt ideale pentru mesele de zi cu zi. Unele soiuri de țestoase acvatice mănâncă și insecte, dar partea principală a dietelor lor ar trebui să provină din plante.

Țestoasele sunt consumatoare murdare, deci ca regulă, hrănirea țestoaselor acvatice într-un recipient separat din rezervorul de acasă va permite conșonatul asociat cu hrănirea să fie conținut. De asemenea, permite proprietarilor să monitorizeze consumul de alimente al fiecărui țestoasă atunci când mai multe țestoase trăiesc împreună.

Alegerea țestoaselor dvs. acvatice

Având în vedere persoana potrivită și angajamentul potrivit, țestoasele fac animale de companie frumoase, fascinante și plăcute. Primii pași spre Bunătatea de agresiune a broaștelor de broască țestoasă sunt de a cerceta speciile disponibile și îngrijirea necesară pentru fiecare specie.

În timp ce elementele de bază ale îngrijirii de broaște țestoase acvatice sunt similare pentru toate speciile, potențialii proprietari trebuie să revizuiască detaliile specifice privind locuințele și hrănirea pentru speciile particulare pe care le doresc înainte de cumpărare.

Pentru începători, sunt recomandate speciile mai grele de țestoase acvatice, cum ar fi glisoarele roșii, cooters, noroi, și țestoasele de mușchi. Rețineți că glisierele și cooterile vor ajunge la o lungime matură de mai mult de 12 centimetri, în timp ce noroiul și țestoasele de mosc sunt de aproximativ jumătate de dimensiune.

Harta și țestoasele vopsite, precum și unele dintre speciile mai puțin frecvente, sunt puțin mai puțin hardy ca animale de companie. Softshell și broaște țestoase au o reputație pentru a fi mari, agresive și, în general, mai dificil de îngrijorat, ceea ce înseamnă că nu sunt alegeri bune pentru începători.

Probleme comune de sănătate

Turtlele de companie au fost populare pentru o lungă perioadă de timp. Glisoarele cu urechi roșii roșii au fost ușor disponibile și ieftine cu mulți ani în urmă, ceea ce, din păcate, a avut ca rezultat o mulțime de țestoase neglijate.

Viermii rotunzi și alți paraziți interni se găsesc frecvent în țestoase și nu prezintă de obicei simptome evidente. Un examen de către un medic veterinar reptile este de obicei atunci când acestea sunt descoperite.

Deficiența vitaminei este, de asemenea, o boală comună printre țestoase. Simptomele pot include abcese în urechile care produc umflături în spatele ochiului țestoasă. PUS, care arată ca brânză de vaci, poate apărea.

Infecții respiratorii, care se caracterizează prin șuierătoare, descărcare nazală, dificultăți de respirație și letargie se găsesc și în majoritatea reptilelor, iar țestoasele nu fac excepție.

Printre țestoasele acvatice, putregaiul de coajă este o boală comună. Acest lucru apare, de obicei, atunci când broasca țestoasă are o infecție bacteriană sau fungică, dintre care multe pot provoca ulcere peste coajă. Acest lucru este deosebit de dureros pentru animal, deoarece coaja protejează organele interne.

Aceste tipuri de infecții apar de obicei după ce o broască țestoasă a fost rănită sau a fost sub o mare cantitate de stres.

Toate aceste probleme de sănătate ar trebui să primească tratament de la un medic veterinar care este specializat în reptile, în mod ideal unul cu expertiza în țestoase.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Îngrijirea broască țestoasă acvaticăAviadă și exotică

  2. Două focare multistate ale infecțiilor cu Salmonella umană legate de țestoase miciCentre de control și prevenire a bolilor

  3. Red Earts Slider CareChicago Exotice Spitalul de animale, 2020

  4. Îngrijirea generală a țestoaselor acvaticeChicago Exotice Spitalul de animale, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Totul despre păstrarea țestoaselor aquatic pet