Tortozele de locuințe în interior și construirea unor incinte personalizate

Băiat dețin broască țestoasă

În timp ce păstrați o broască țestoasă în interior nu este opțiunea preferată, puteți selecta tipul de carcasă potrivit pentru al face mai acceptabil. Aflați ce nevoie de țestoase și cum puteți oferi cel mai bine.

Pentru toate animalele captive, este ideal să oferim o casă ca fiind cât mai asemănătoare cu mediul natural al animalului. Acest lucru este valabil mai ales pentru țestoase - inclusiv în aer liber. Tortozele sunt, în general, cele mai bine păstrate în stilouri în aer liber în climate similare cu mediul lor natural. Scopul este de a menține țestoasele din climatul arid în zonele aride și țestoase tropicale în zonele tropicale. Dacă acest lucru nu este posibil, configurarea unui Pen Pentru cel puțin o parte a anului este următoarea cea mai bună alegere.

Cu excepția anumitor circumstanțe (hatchlings, țestoase rele, broaștele de țestoase nu sunt suficiente pentru a hiberna), Menținerea broaștelor de țestoase În interior este opțiunea cel mai puțin de dorit. Una dintre cele mai mari probleme cu Locuințe interioare oferă spațiu adecvat de podea. Amintiți-vă că cele mai multe broaște țestoase sunt destul de mari, deci este necesară o incintă corespunzătoare mare. În plus, veți dori ceva care este relativ ușor de curățat și care vă oferă posibilitatea de a configura diferite zone de temperatură pentru broască țestoasă.

Evitați acvariile

Un rezervor de sticlă nu este cea mai bună opțiune pentru carcasa interioară. Pentru majoritatea țestoaselor, chiar și cele mai mari rezervoare de sticlă sunt prea mici și au o ventilație slabă. Rezervoarele mari sunt, de asemenea, greu de manevrat și curate. Broaștele de țestoase au nevoie de o mulțime de spațiu pentru roaming, dar laturile trebuie doar să fie suficient de înaltă încât broasca țestoasă nu poate urca peste (în timp ce acvariile tind să aibă laturi înalte). Cu excepția cazului în care rezervorul este foarte mare, furnizarea unui gradient adecvat de temperatură pentru o broască țestoasă este prea dificilă într-un rezervor de sticlă. În plus, țestoasele par să preferă carcasele netransparente - probabil se simt foarte expuse și vulnerabile cu tancuri cu o singură parte, și adesea petrec mult timp încercând să împingă și prin sticla transparentă.

Tabele de broască țestoasă

O incintă de lemn de casă este de obicei metoda preferată pentru carcasa interioară. Veți vedea cele numite mese de broască țestoasă sau mese de broască țestoasă. În esență, acestea sunt o cutie mare de lemn cu o mulțime de spațiu de podea și laturi destul de scurte. În mod tipic, lămpile de iluminare și căldură UVA / UVB pot fi suspendate peste carcasa de lemn pentru a furniza nevoie de lumină și de căldură. Este necesară, de asemenea, un fel de alimentare cu apă puțin adâncă.

Puteți construi o masă de broască țestoasă sau le puteți cumpăra gata făcută. Iată câteva idei pentru construirea sau modificarea propriului tabelă de broască țestoasă dacă trebuie să aveți țestoasa dvs. în interior:

  • Trust Tortoise: Acest design simplu, dar ingenios utilizează tăvi de plante pentru a linia incintei cu substraturi variate.
  • Pettortoise.Co.Regatul Unit: Această incintă mică foarte de bază este destinată hamblingurilor, dar acest lucru vă oferă o idee generală bună despre construirea unei case de lemn.

Alte optiuni

Pentru țestoasele mai mici, unii proprietari folosesc containere de depozitare din plastic. Acestea au avantajul de a fi destul de ușoare (astfel încât acestea sunt ușor de curățat) și vin în dimensiuni destul de mari. Cu toate acestea, ei au laturi înalte, astfel că ventilația poate deveni o problemă. Tăierea laturilor sau găurile de găurire pentru ventilație sunt opțiuni pentru a le modifica.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Îngrijirea de țestoasă. Avian și îngrijire animală exotică

  2. Construirea unei incinte simple de broască țestoasă. Trust Tortoise

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tortozele de locuințe în interior și construirea unor incinte personalizate