Cum să vă păstrați casa curată cu animale de companie interioare

Curățați pete de covoare

În timp ce animalele noastre pot fi companii fantastice, ele pot fi, de asemenea, mirositoare și murdare și purtate paraziți, cum ar fi puricii și germeni. Bile de păr de companie, petele de urină pe covor, excremente, rasii sau pene care intră în cele mai neobișnuite locuri sunt toate problemele pe care mulți proprietari de companie se luptă cu regularitate.

Nu lăsați acest lucru să vă îndepărteze dețineți un animal de companie, deși există o mulțime de modalități ușoare de a vă asigura că animalul dvs. de companie și casa dvs. rămâne proaspăt și curat.

Păstrarea părului de companie la Bay

Dacă aveți un câine, o pisică, iepuraș sau un alt blană mică, care își aruncă părul, este probabil să fie cea mai mare și mai frustrantă sarcină.

Puterea unui aspirator bun

Ta aspirator trebuie să fie capabili să ridice în mod eficient părul de companie. Ar trebui să aibă o aspirație puternică, să funcționeze bine pe toate suprafețele și să nu se înfundă cu ușurință de părul excesiv. Vrei unul cu un filtru bun care este ușor de golit. Trebuie să intre în toate spațiile dificile de accesare, să aveți instrumente de utilizare pe tapițerie și, în mod ideal, ar trebui să fie cât mai liniștit posibil pentru a minimiza orice stres pentru animalul dvs. de companie.

Îngrijirea regulată este importantă

Deși este adevărat că nici o cantitate de îngrijire nu va împiedica complet vărsarea, ea poate face o mare diferență și ajută, de asemenea, să mențină un strat și o piele sănătoasă.

Există multe instrumente de îngrijire concepute special pentru vărsare și una dintre cele mai populare dintre acestea este Furminator.

Alte produse de îndepărtare a părului animalelor de companie

Există o serie de alții Produse, inclusiv rolele de scame și perii de cauciuc, care pot fi utile pentru îndepărtarea părului de la tapițerie, haine și alte mobilier moale.

Iubește-te, dar nu blana? Eliminați blănurile de companie din haine și tapițerie

Eliminarea petelor de urină

În timp ce apreciem toți pericolele Instruirea de toaletă Un nou catelus, accidentele se pot întâmpla cu pisici, iepurasi si alte animale mici.

Asigurați-vă că curățați orice urină sau pete de vărsare rapidă și bine este esențială dintr-o perspectivă de igienă, pentru a elimina orice mirosuri și pentru a minimiza riscul ca animalele de companie să se întoarcă din nou la același loc. Urina de companie este puternică și puteți crede că ați reușit să o curățați totul, dar adesea, acidul uric. Produsele care conțin enzime care neutralizează acidul uric sunt adesea cele mai eficiente. Întotdeauna se blochează cât mai mult urină excesivă înainte de a aplica soluția.

Bacsis

Dacă nu aveți o soluție pre-făcută sau doriți ca ceva cât mai natural posibil, un remediu la domiciliu poate funcționa bine. Se amestecă o ceașcă de oțet alb, o ceașcă de apă și două lingurițe de bicarbonat de sodiu și o pop într-o sticlă de pulverizare curată.

Dacă sunteți îngrijorat de accidentele, este posibil să nu fi observat, ați putea investi într-o lumină ultravioletă care va evidenția toate zonele ofensive.

Desigur, asigurându-vă că lucrați din greu pe antrenamentul de toaletă câinele, pisica, iepure, chiar și pasăre Dacă au o mulțime de timp liber, ar trebui să fie o prioritate atunci când acestea sunt primite acasă pentru a ajuta la minimizarea numărului de accidente. Dacă ale tale câine, pisică sau iepure este predispus la pulverizarea sau marcajul de miros, ar putea fi meritat să vorbim cu veterinarul dvs. despre spargere sau neutering.

În mod regulat curățând așternutul și carcasa

Fie că se spală așternutul câinelui sau pisicii sau curățați o pasăre, un animal mic sau o incintă de reptile, este esențial să țineți cont de un program regulat de curățare. Cuștile murdare pot duce la o casă mirositoare, disconfort pentru animalul dvs. de companie și o acumulare de germeni și bacterii care pot duce chiar la boli sau infecții.

Dacă pisica dvs. utilizează a cos de gunoi, De asemenea, ar trebui să fie curățată în mod regulat, iar calitatea gunoiului pe care o utilizați poate face o mare diferență. O cutie de gunoi cu glugă va ajuta, de asemenea, să conțină așternut și mirosuri rătăcite, precum și să ofere mai multă confidențialitate. Oțetul poate fi grozav pentru dizolvarea oricărei urine greu de înlăturat. Materialul de înaltă calitate, absorbant, poate ajuta la minimizarea mirosurilor ofensive și poate însemna că curățarea nu trebuie făcută la fel de regulat. PSST! Nu uitați că este posibil să se antreneze și un iepure!

Orice cușcă sau carcasă trebuie să fie sigură și dimensiunea potrivită pentru animalul dvs. de companie. Unele modele vor conține mai eficient lenjerie de pat sau excremente mai eficiente decât altele.

În timp ce reptilele și peștele sunt, probabil, unele dintre cele mai curate animale de companie care trebuie păstrate, lor tancuri sau vivariums pot deveni în continuare mirositoare și, dacă se murdăresc prea murdar, poate fi inestetic și chiar un pericol de sănătate pentru animalul dvs. de companie. așternut utilizați într-un vivarium depinde de tipul de reptile. Fibra de cocos este o opțiune populară, ecologică pentru minimizarea oricăror mirosuri.

Păsările au sisteme imunitare incredibil de sensibile și pot dezvolta boli cu ușurință fără grija corectă. Bun ciment igiena este extrem de important în a vă asigura că pasărea dvs. rămâne sănătoasă, precum și pentru a ajuta la minimizarea mirosurilor și a excesului de pene care se adună în casă. Nu uitați de bolurile și jucăriile - acestea pot porni germenii dacă nu sunt curățați în mod regulat.

Alegerea produselor corecte de curățare și împrospătare a aerului

Asigurați-vă că produsele de curățare alese sunt sigure pentru a utiliza în jurul animalului dvs. de companie. Citiți întotdeauna etichetele și faceți cercetarea dvs. Evitați produsele puternice, caustice, cum ar fi Bleach. Unii oameni aleg să-și facă produsele de curățenie - acest lucru poate fi mai economic, mai ecologic și vă permite să evitați utilizarea ingredientelor dure sau problematice. Doar asigurați-vă că obțineți aprobarea de la VET înainte de a utiliza orice soluții naturale DIY.

Difuzoarele esențiale de ulei sunt populare pentru utilizarea pentru a împrospăta casa, dar anumite uleiuri esențiale pot fi periculoase să se utilizeze în jurul oricăror animale (pisicile și păsări sunt doar câteva animale care sunt deosebit de sensibile la ele) și probabil că va fi mai bine să găsești cu totul o soluție alternativă.

Dacă bănuiți că animalul dvs. a fost otrăvit de o substanță toxică, trebuie să contactați imediat medicul veterinar sau să apelați Linia telefonică cu otravă PET.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă păstrați casa curată cu animale de companie interioare