12 Hack-uri pentru a scăpa de mirosul de câine în casa ta

Eliminați mirosurile de animale de companie

Dealizarea cu mirosul este doar o parte a concertului pentru proprietarii de animale de companie.

Și, deși vă puteți iubi poochul ca un membru al familiei, probabil că nu sunteți nebun în privința modului în care vă face mirosul de acasă. În timp ce poate fi o provocare pentru a elimina mirosurile legate de câini, este în întregime posibil să faceți acest lucru cu un pic de efort și gândire strategică mirositoare.

Mai jos veți găsi 12 moduri de a vă ajuta să eliminați mirosurile neplăcute de animale de companie din casa dvs. Ele sunt aranjate cronologic pentru cei care au nevoie să-și dea loc o curățare top-to-fund, încercând-un-a-închiriere.

Cu toate acestea, ar trebui să vă simțiți liberi să alegeți și să alegeți printre listă, după cum este necesar pentru a obține rezultatele de care aveți nevoie.

1. Mătură și mop toate podelele dure ale casei (după caz).

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când încercați să faceți mai bine mirosul de acasă este Îndepărtați toate resturile libere creează animalul dvs. de companie. Acest lucru nu include doar părul și murdăria pe care o urmăresc înăuntru, dar și pe cei lor.

Deoarece parul, particulele de praf și de praf sunt foarte ușoare, trebuie să utilizați îngrijire atunci când încercați să vă ocupați de ele.

Mătură ușor, astfel încât să nu terminați doar aceste lucruri în aer, unde se vor răspândi în alte zone ale casei dvs. În schimb, încercați să măturați delicat și să le feriți la gunoi cu un praf de praf cât mai frecvent posibil.

Este, de asemenea, o idee bună să plasați un prosop de hârtie sau o foaie de ziar pe partea de sus a prafului după ce îl aruncați în coșul de gunoi - acest lucru va împiedica suflarea prafului din coșul de gunoi.

Odată ce ați măturat totul, Du-te înapoi și mop toate suprafețele dure pentru a îndepărta oricare dintre praf și resturi pe care le-ai pierdut în timp ce mătură. Dacă nu doriți să scoateți găleata de mop, cel puțin dați podelele o dată cu o dată PET-Safe Cleaner sau un swiffer (contrar miturilor urbane pervazive, aceste produse sunt Sigur pentru câini).

Eliminați mirosurile de câine

2. Vacuum, vid, apoi aspixați mai mult.

După ce ați tras-o cu podelele dvs. de lemn, linoleum și podele de țiglă, este timpul să vă atrageți atenția covoarelor.

Covoarele dvs. dețin o cantitate incredibilă de păr, praf și dander, așa că veți dori Vacuum fiecare inch pătrat de covor în casa ta, inclusiv covoare de zonă (În mod ideal, veți dori să utilizați o grămadă scurtă, covoare prietenoase de câine care sunt ușor de vid).

Odată ce ați terminat cu covoarele, vidați-vă toate mobilierul dvs. (asigurați-vă că obțineți toate fisurile și crevetele) și perdele cu atașamentele corespunzătoare.

În timp ce aproape orice vid va ajuta la colectarea unor lucruri mirositoare care se ascund în covor, Poate doriți să luați în considerare achiziționarea unui vid special conceput pentru case cu animale de companie.

Am revizuit câteva dintre cele mai bune timpuri înapoi, deci asigurați-vă că verificați Recomandările noastre pentru cele mai bune vacuumuri de animale de companie Dacă vă aflați pe piață pentru un nou model.

Întotdeauna goliți recipientul (dacă este prezent) după aspirarea casei dvs. și asigurați-vă că ați schimbat frecvent filtrele de aer pentru a le menține la o eficiență de vârf.

Au un câine care urăște vidul? Vei dori cu siguranta sa lucrezi Rezolvarea fricii de aspirator Înainte de a merge complet pe domnul.Curat pe loc!

3. Steam Curățați toate covoarele din casa dvs.

Odată ce ați eliminat toate materialele uscate din covoare, Veți dori să utilizați un dispozitiv de curățare cu aburi pentru a scoate orice mirosuri care au fost prinse în fibrele covorului.

Desigur, puteți solicita pur și simplu serviciile uneia dintre numeroasele servicii de curățare a covoarelor dacă doriți mai degrabă; doar asigurați-vă că folosesc Curățarea covoarelor cu animale de companie chimice înainte de a începe.

Veți dori să vă asigurați câinele în garaj sau în curtea în curte în timpul procesului de curățare a covoarelor și asigurați-vă că covoarele sunt complet uscate înainte de a permite ca câinele să se întoarcă înăuntru.

Păstrați un ochi aproape asupra câinilor cărora le place să-și marcheze teritoriul în acest timp, deoarece schimbarea în mirosul covorului poate declanșa unii pentru a trăi.

4. Spălați toate lenjeria, inclusiv acoperirea pernelor de canapea și cazurile de pernă.

Doar despre orice țesătură din casa ta poate dezvolta mirosuri, deci Trimiteți tot ce puteți prin mașina de spălat.

Aceasta include toate lenjeria de pat, capacele pe pernele de canapea și aruncați perne și orice altceva în casa dvs. care este lavabilă la mașină. Întotdeauna asigurați-vă că uscați totul complet înainte de ao pune înapoi în cazul în care aparține.

Se menționează că îmbrăcămintea dvs. poate începe mirosul ca câinele dvs., deci este adesea înțelept să spălați toată hainele din casă în timpul procesului de curățare - mai ales dacă aveți de-a face cu o problemă gravă a mirosului.

Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vă păstrați mai bine, dar va asigura tu miros mai bine când părăsiți casa.

Bolnav de a vedea blana pe pantalonii tăi tot timpul? Verificați sfaturile și trucurile noastre Cum să obțineți părul câinelui de pe hainele dvs. în mașină de spălat sau uscător!

Curățați covoarele

5. Spălați patul animalului de companie.

Patul animalului dvs. de companie este probabil cel mai miros produs în întreaga dvs. casă (deoparte, desigur, de la prietenul tău blană însuși), deoarece pooch-ul tău îl acoperă în mod constant în păr, murdărie, murdărie, saliva și urină.

Cele mai bune paturi de câine sunt lavabile la mașină, deci trebuie doar să scoateți capacul și să o conduceți prin mașina de spălat (Unele pot fi uscate în mașină, altele trebuie să fie uscate cu aer).

Sperăm că miezul patului animalului dvs. este liber de pete sau mirosuri. Dacă nu, va trebui fie să spălați miezul (dacă informațiile producătorului afirmă că acest lucru este acceptabil) sau înlocuiți-l cu totul.

Odată ce ați spălat capacul și puneți patul înapoi împreună, Poate doriți să luați în considerare tratarea capacului cu un repelant pete. Acest lucru va fi, sperăm, să-l păstreze mai curat și mirosind mai bine în mișcare înainte.

6. Lăsați într-un aer proaspăt.

Deși nu este un glonț magic, aerul vă va ajuta să reduceți mirosurile legate de animalele de companie. Poate fi dificil (și scump) pentru a face acest lucru în mijlocul verii sau iarna, astfel încât să doriți să vă programați curățarea la domiciliu atunci când temperaturile sunt ușoare.

Începeți prin deschiderea fiecărei ferestre ecranate în casa dvs., precum și ușile pe care le puteți. Porniți toate ventilatoarele de tavan și a ventilatorului în unitatea centrală a casei dvs. (rotiți AC sau HED OFF - utilizați doar ventilatorul). Dacă sunteți suficient de norocoși pentru a avea un fan al mansardă, asigurați-vă că ați pornit și acest lucru.

Păstrați-vă în minte siguranța câinelui atunci când vă aflați în aer liber acasă - nu doriți să vă uitați în jos și să vedeți Fido să fugă la ușa din față. Puteți găsi o poartă de companie utilă în acest caz - verificați recentele noastre Revizuirea celor mai bune porți de companie Dacă nu aveți deja una.

7. Schimbați filtrele de aer ale casei dvs.

În timp ce casa ta este aerisită, Luați o clipă pentru a schimba toate filtrele de aer din casa dvs.

În timp ce filtrele de aer înfundate nu ar trebui să contribuie foarte mult la problema PET-Miros, ele pot face ca sistemele de încălzire și de răcire să funcționeze mult mai puțin eficient, ceea ce va reduce cantitatea de aer care curge prin casa dvs. zilnic.

Schimbarea unui filtru de aer este destul de ușoară, chiar dacă nu sunteți foarte familiarizați cu îmbunătățirea acasă. Doar scoateți filtrul vechi și aduceți-l cu dvs. la magazinul dvs. de hardware local - acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că obțineți filtrul corect de înlocuire.

Alternativ, puteți comanda filtre noi în vrac, ceea ce vă va ajuta să salvați câțiva dolari și să le ușurați în mod regulat.

Asigurați-vă că tratați ușor filtrele utilizate atunci când le eliminați pentru a preveni praful și resturile care s-au acumulat pe ele să cadă pe podelele dvs. De fapt, este o idee bună să le plasați direct într-o pungă de gunoi.

8. Achiziționați și utilizați un purificator de aer.

Un purificator de aer poate ajuta la scoaterea o parte din aer și resturi din aer din casa dvs., ceea ce vă va ajuta să vă păstrați mai bine. Există un număr de purificatoare de aer diferite, dar încercați să selectați unul care este conceput special pentru a ajuta la adresa mirosurilor de companie.

Rețineți că de înaltă calitate, Purificatoare de aer prietenoase cu animale de companie nu numai Filtrarea particulelor din aer în casa dvs., dar ucide bacterii și ciuperci în aer. Acest lucru poate ajuta la reducerea problemelor legate de miros și mai mult și va ajuta, de asemenea, să vă împiedicați familia și animalul de companie să se îmbolnăvească cât de des.

9. Găsiți și fixați problemele punctului-sursă.

Prin acest punct în acest moment, casa dvs. ar trebui să miroasă mult mai bine.

Dacă încă mai observați mirosurile persistente, Ele sunt probabil rezultatul unor probleme izolate, cum ar fi un loc deosebit de rău pe covor pe covor sau un loc în care câinele tău se bate pe podea după săpat prin gunoi.

Veți avea nevoie de localizați și identificați oricare dintre aceste zone problematice pentru a le trata, care vă poate cere să vă puneți nasul aproape de pământ și să vă înghițiți în jurul unui bit bun. După găsirea domeniilor de îngrijorare, tratați-le cu un miros de miros comercial sau de casă pentru a neutraliza mirosul.

Pentru a vă aduce propriul neutralizator de miros, amestecați doar 2 cani de oțet alb și 4 linguri de bicarbonat de bicarbonat într-o sticlă curată și goală. Adăugați suficientă apă pentru a umple sticla și a ajunge la locul de muncă. Pulverizați soluția pe orice zone îngrijorătoare, dar lăsați-o să se înmoaie într-un pic înainte de a fi umbroasă cu o cârpă curată.

Asigurați-vă că testați soluția pe o porțiune inconspicuoasă a covorului dvs. pentru a vă asigura că nu va cauza decolorare înainte de al utiliza în mijlocul camerei dvs. de zi.

10. Cumpărați o lumină neagră și obțineți analiza medico-legală.

Dacă ați aflat și ați tratat toate zonele problematice pe care le puteți găsi, dar mirosurile continuă să persiste, este posibil să aveți nevoie de o soluție de înaltă tehnologie. Urină, saliva și alte fluide ale corpului vor străluci atunci când este expus la o lumină neagră, astfel încât să puteți folosi unul pentru a vă ajuta să găsiți zone de probleme care anterior vă-au eliminat atenția.

Veți dori să opriți luminile din casa dvs. înainte de a scana cu lumina neagră și este posibil să fie nevoie să experimentați prin mutarea luminii negre mai aproape sau mai departe de covor pentru a obține petele pentru a arăta cele mai bune pete.

Asigurați-vă că vă scanați mobilierul și porțiunile inferioare ale pereților, Pentru a vă asigura că localizați toate punctele problematice.

Rețineți că luminile negre vor provoca, de asemenea, o varietate de lucruri, în afară de fluidele corporale să strălucească, inclusiv băuturi vărsate și reziduurile rămase în urmă prin produsele de curățare. Cu toate acestea, majoritatea acestor lucruri strălucesc alb strălucitor, în timp ce urina și saliva tind să strălucească galben pal la verde.

11. Utilizați o vopsea de etanșare a mirosului pentru a aborda orice pete încăpățânate pe pereți.

Din cand in cand, Este posibil să găsiți că petele de urină din casa dvs. nu se limitează la etajele dvs. - pot chiar împodobesc porțiunile inferioare ale pereților.

Dacă credeți că eliminarea mirosurilor de la un covor a fost dur, veți găsi asta Obținerea acestor mirosuri din gips-carton este și mai dificilă.

De obicei, veți avea doar două opțiuni în aceste tipuri de cazuri: înlocuiți porțiunea afectată a gips-cartonului sau repuneți zona cu un primer de vopsea de etanșare a mirosului proiectat pentru aceste tipuri de probleme. Și, deși acesta din urmă nu este greu o soluție rapidă și ușoară, este mult mai simplă decât cea a abordării anterioare.

Dacă aveți nevoie, puteți folosi și acestea Tipuri de vopsea Grundurile pentru a rezolva mirosurile pe bază de urină în mobilierul din lemn sau podele din lemn pictate.

12. Parfum tamponul dvs. dacă toate celelalte nu reușesc.

Nu veți ascunde niciodată mirosuri de animale serioase cu spray-uri parfumate sau de neutralizare a mirosului, Dar ele pot fi foarte utile pentru combaterea mirosurilor minore și ajută la menținerea mirosului acasă proaspăt între curățarea superioară.

De asemenea, puteți utiliza aceste tipuri de spray-uri pentru a oferi casei dvs. un spritz rapid înainte ca compania să se termine.

Doar asigurați-vă că selectați un spray care este sigur pentru utilizarea în jurul animalelor de companie și este probabil o idee bună să vă puneți câinele afară pentru o clipă, în timp ce spray-ul se stinge din aer.

Coșuri Potpourri, lumanari parfumate, și produse similare pot fi de asemenea de ajutor, Păstrează-le în locuri pe care Canina ta nu o poate ajunge.

Eliminați mirosurile de câine

Ați dezvoltat orice trucuri îngrijite pentru a vă menține casa de mirosind ca o canisa? Ați găsit produse de neutralizare a mirosului comercial pentru a fi cel mai bun mod de a face față mirosurilor sau faceți o versiune de casă?

Ți-ai dat seama de orice modalități inteligente de a scăpa de petele de covoare? Ne-ar plăcea să auzim despre ei în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Hack-uri pentru a scăpa de mirosul de câine în casa ta