Cum să spălați un pat de câine (este prea mare pentru mașina de spălat)

Paturile de câine pot fi o durere pentru a păstra curat. Părul câinelui tău și Dander se vor agăța de așternut, iar murdăria și resturile de la haina și labele sale vor acoperi patul în cel mai scurt timp. De aceea fiecare proprietar trebuie să știe Cum să spălați un pat de câine, Chiar dacă este prea mare pentru a se potrivi în mașina de spălat.

La fel ca și patul tău, trebuie să-ți păstrezi curățenia așternutului tău de companie. Fie că are un pat ortopedic mare sau doar câteva pături în colț, curățarea așternutului este o necesitate. Un pat murdar poate duce la un miros urât, precum și probleme de igienă și sănătate.

In conformitate cu Forum științific internațional privind igiena la domiciliu, Ar trebui să vă spălați așternutul pentru animalele de companie cel puțin o dată pe săptămână. Pentru niște proprietari de animale de companie, acest lucru sună ca o mulțime de muncă. Este cu siguranță ceva ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărăm un pat de câine, deoarece unele paturi sunt mai ușor de spălat decât altele.

Cum să spălați un pat de câine
(chiar dacă este prea mare pentru mașina de spălat)

Cum să spălați un pat de câineÎnvățați cum să spălați un pat de câine nu este singura parte importantă a păsărilor câinelui curat. Ar trebui să vă aspirați zilnic patul animalului de companie sau cel puțin o dată la zi. Acest lucru va păstra cantitatea de păr, dander și murdărie la un nivel minim.

Vacutarea regulată este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a preveni un focar de paraziți. Placă, căpușe, viermi și alți paraziți pot trăi în mediul în mediul înconjurător. Vacutare regulată vă va ajuta să scăpați de ouă, larve și paraziți care cad de la câinele dvs.

Cel mai simplu tip de pat de câine pentru a curăța este unul
cu un detașabil acoperi.

Când faceți cumpărături pentru un pat de câine, este cel mai bine să alegeți unul cu un capac detașabil, lavabil. Acest lucru va împiedica o mulțime de hassle pe drum. Când învățați cum să spălați un pat de câine, puteți scoate pur și simplu capacul și aruncați-l în mașina de spălat.

Cum să spălați un pat de câineCând spălați un capac de pat de câine, puneți-l într-o sarcină separată de la sine. Urmați instrucțiunile de spălare exact. Dacă nu găsiți instrucțiuni pe eticheta patului, uitați-vă pe site-ul companiei.

Este, de asemenea, important să utilizați a Detergent de spălare prietenos cu animalele de companie.

Dacă patul Fido nu are un capac detașabil, învățând cum să spălați un pat de câine ar putea deveni complicat. Dacă patul este suficient de mic, ar trebui să puteți pune întregul lucru în mașina de spălat.

Dacă patul este prea mare pentru mașina de spălat, va trebui să o spălați în cadă. Dacă vremea permite, o puteți spăla, de asemenea, în aer liber dacă aveți abilitatea. Umpleți cada la jumătate cu cea mai tare apă pe care o puteți suporta și adăugați detergent prietenos cu animalele și 1/4 ceasca de oțet.

Oțetul este un deodorizator foarte eficient. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să utilizați îndepărtarea petelor dacă câinele dvs. a murdarit patul. Scoateți patul în apă și curățați orice pete deosebit de murdare, cu o cârpă sau un burete.

Puteți pune capace de pat în uscător, dacă instrucțiunile spun că este permis. Dacă trebuie să spălați întregul pat, veți dori să le permiteți să se usuce la aer. Punerea paturilor de câine în uscător poate provoca umplutura să devină bucată și deplasată.

Citiți următorul: Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilier

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spălați un pat de câine (este prea mare pentru mașina de spălat)