Revizuire: vacuum robot yeedi (modelul k650)

Găsirea unui aspirator potrivit poate fi o sarcină descurajantă pentru proprietarii de animale de companie. De la părul vărsat la prânz și murdărie, podelele unei gospodării prietenoase cu animalele de companie nu sunt niciodată complet curate. Vacuumurile robot devin populare, dar majoritatea modelelor nu sunt echipate pentru a face față mizeriei care vine cu animalele de companie. Yeedi robot vid a fost conceput cu proprietari de animale de companie în minte.

Tratarea lui Parul câinelui este unul dintre puținele dezavantaje de a deține un partener canin. Proprietarii de animale de companie de lungă durată știu deja cât de tare este părul de câine este de a elimina odată ce își îndeplinește drumul în covor și se blochează în tapițeria mobilierului.

Ca și cei mai ocupați părinți de animale de companie, nu am timp să-mi aspiră podele în fiecare zi. Am căutat un vacuum robot care să-mi satisfacă nevoile, dar nu am avut prea mult noroc. Modelele pe care le-am încercat nu au oferit suficientă aspirație pentru a elimina părul de companie din covoarele mele.

Cei mai mulți dintre ei nu dețineau prea multă murdărie, așa că m-am găsit să trebuiască să goliți coșul de gunoi de mai multe ori într-o singură curățenie. Dacă n-am golit coșul în timp, vidul se va mișca în jurul podelei, fără a mai colecta murdăria. Ea a învins destul de mult scopurile de a deține un vid robot, pentru că a trebuit să mă uit tot timpul pentru a vă asigura că funcționează corect.

Robotul Yeedi pretinde că sunt proiectate pentru casele cu animale de companie. Are o serie de caracteristici care o fac să iasă în evidență de produse similare și vă voi da toate detaliile din această recenzie.

Yeedi Robot Vacuum (model K650)

Yeedi robot vidAm 3 câini și 6 pisici, așa că știam că găsirea unui vacuum robot care să se ridice la părul lor ar fi o provocare. Am încercat câteva vacuumuri de robot în trecut, dar niciunul dintre ei nu ma impresionat. Unul dintre lucrurile pe care nu le-am plăcut despre ele era că mi-au speriat câinele timid, Joey.

Am fost intrigat de descrierea vacuumului robotului Yeedi, deoarece a pretins că are a Mod de funcționare liniștit. În timp ce nu șuieră liniștită, nu este mai tare decât un cuptor cu microunde tipic. După cum veți vedea în recenzia mea de mai sus, nu-mi deranjează câinii deloc. De fapt, ele sunt destul de curioase despre robot și îl urmează în jurul camerei de zi din când în când.

M-am plâns deja de mărimea coșului de gunoi cu alte modele. Coșul de gunoi al modelului Yeedi K650 este de 800 ml. Pentru a vă oferi ceva de comparat, ultimul model de cameră are doar o capacitate de 600 ml, iar multe produse similare pot deține doar 400-500 ml de resturi.

Compania susține că acest vid este echipat cu a Perie de silicon fără tangle care este ideal pentru părul de companie. Este minunat pentru părul de companie din casa mea, dar nu avem animale de companie cu părul lung. Voi spune că fiicele mele și am părul lung, și părul uman lung se vor încurca în jurul pensii o dată într-o vreme. Cu toate acestea, părul de companie nu a fost încurcat în perie deloc.

DE ASEMENEA: Noroi, murdărie, resturi și câini de mers pe jos - 8 sfaturi pentru păstrarea lucrurilor curate

Praf plin cu părul câinelui și murdărieAcest vid este 3.1 & # 8243; ridicat, deci este capabil să ajungă sub scaune de sufragerie și alte mobilier. Capacul superior este realizat din sticlă anti-zgâriată și are senzori inteligenți pentru a preveni căderile sau coliziunile.

Vacuumul Yeedi K650 se desfășoară pe sistemul Wi-Fi din casa dvs. Se conectează la o aplicație gratuită pe telefon și este, de asemenea, echipată cu controlul vocii Alexa. În revista mea video de mai sus puteți vedea cât de ușor este să utilizați aplicația. Puteți începe și opriți vidul prin aplicație, precum și statisticile privind cât timp a funcționat vidul și zona pe care a acoperit-o.

Are un timp de funcționare de 130 de minute și se va reîncărca automat când bateria rulează scăzut. K650 este compatibil cu benzi de graniță magnetică, deși nu vin incluse în dispozitiv. Puteți cumpăra benzi de frontieră pe Amazon pentru mai puțin de 20 de dolari, dacă doriți să păstrați robotul vacuum departe de anumite zone ale casei dvs.

Lucrul meu preferat despre acest vid este nivelul de aspirație. După cum am menționat, am încercat alte vacuumuri de robot care nu aveau suficientă aspirație pentru a elimina părul de companie blocat din covorul meu. Yeedi K650 are 3 niveluri reglabile de aspirație Până la 2.000 PA (pascals).

Dacă sunteți ca mine și nu știu nimic despre nivelurile de aspirație ale aspiratorului, permiteți-mi să-l pun în perspectivă pentru dvs. Trei dintre vacuumurile de robot de vânzare de pe piață au următoarea putere de aspirație:

  • Dyson 360 Eye - 1.800-2.000
  • Roomba - 1.600-1.700 PA
  • Ilife - 700-1000 pa

Eye-ul Dyson 360 este în prezent în afara stocului în SUA, dar se vinde de peste 1.000 de dolari când este disponibil. Vacuumul Robot Yeedi vinde pentru 199 USD.99 pe Amazon chiar acum. Puteți găsi un vacuum de robot de calitate superioară pe piață, da. Cu toate acestea, veți plăti mult mai mult.

Acest vid vine la capătul inferior al spectrului de preț pentru produsele comparabile. Este eficient, bine conceput și ține pasul cu problema părului de companie în casa mea. Am un amestec de covoare și podele laminate în casa mea și mai multe animale de companie decât majoritatea oamenilor. Aș recomanda cu siguranță acest vid robot ca o valoare bună pentru prețul.

Citiți următorul: 6 chei la succesul de curățare a primăverii pentru proprietarii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: vacuum robot yeedi (modelul k650)