Cum să obțineți petele de companie din covor

Cum să obțineți petele de companie din covor

Deținerea unui animal de companie este o experiență minunată și de împlinire. Este, de asemenea, o muncă grea și necesită dedicare. Instruirea de toaletă poate fi una dintre cele mai grele aspecte ale deținerii unui animal de companie. Nu contează cât de bine pregătit animalul dvs. de companie, vor exista întotdeauna accidente. Aceste accidente mici pot lăsa pete și mirosuri urâte în diferite zone ale casei dvs. În timp ce pot fi ușor să se ocupe de podele dure, petele de companie pe covoare sunt o altă problemă cu totul.

În legătură cu o postare: Covoare pentru câini

Nu numai că accidentele de cățeluș nu părăsesc pete, dar de asemenea, lăsând mirosuri care se înrăutățesc doar în timp. Cauza principală a mirosului care provine din urină este amoniacul. Chiar dacă nu puteți mirosi să începeți, animalul dvs. de companie și va reveni la același site pentru a pleca mai departe. De-a lungul timpului, amoniacul lăsat netratat poate face o cameră insuportabilă. Vă poate lăsa ochii înțepeni și arderea gâtului. Deci, dacă vă întrebați cum să obțineți animalele de companie Pălării pe covoare sau trebuie să știi cum să se ocupe de petele de urină și mirosul persistent, apoi să citească.

În legătură cu o postare: Pet Odor neutralizant

Drăguț pisică situată pe covor

Timpul este cheia

Cu cât lăsați mai mult o pete PET pe covor, cu atât este mai greu să eliminați și cu atât este mai mare riscul ca animalul dvs. să ia în considerare acel loc pe covor ca noua lor zonă de toaletă. Întotdeauna ridicați-vă imediat și să vă ocupați de petele de urină PET de îndată ce le găsiți pentru a evita acest lucru. Unde nu o puteți curăța imediat, încercați să vă păstrați animalul departe de el. Nu numai că acest lucru va ajuta la oprirea oricărei armături a zonei ca o toaletă nouă, dar va ajuta, de asemenea, să-i împiedice să răspândească pata prin plimbarea prin ea.

În legătură cu o postare: Pooper scoopers

Blot nu se curăță

Ca fiind frustrant ca atunci când găsiți o pată de companie sau o pată de urină, este important să nu curățați la ea. A face acest lucru poate răspândi în continuare pete și împingeți-l mai adânc în fibrele covoarelor. Una dintre cheile pentru îndepărtarea petelor reușite este blotting. Utilizați un prosop de hârtie pentru a acoperi pata și apăsați în jos. Odată ce prosoapele de hârtie nu mai absoarbe urina de companie, înlocuiți-le cu bucăți proaspete. Continuați până când zona este la fel de uscată ca o puteți face.

Câine lăsând amprente noroioase pe covor

Utilizați o curățare adecvată a petelor

Curătorii tipic de pete de uz casnic nu sunt concepute pentru îndepărtarea petelor de companie din covoare. Ele vor muta adesea mai degrabă decât să elimine mirosul. În timp ce nu mai putea fi capabil să miroși urina, nasul mai sensibil al animalului tău va urmări în continuare. Multe eliminări pete sunt de fapt bazate pe amoniac. Acestea vor consolida, mai degrabă decât să elimine mirosul și pot confunda cățele tinere și pisoii în timp ce sunt antrenamente de toaletă. Curătorii de pete generali pot conține, de asemenea, substanțe chimice care sunt nesigure pentru utilizarea în jurul animalelor de companie. Amintiți-vă că substanțele chimice pot rămâne chiar după ce petele sunt plecate. Alegeți o curățare a patului PET pentru a evita această problemă. Curătorii de pete de înaltă calitate, includ enzime care sunt proiectate să descompună pata și mirosul și să o elimine complet. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cât mai curând posibil după găsirea mizeriei și urmați întotdeauna instrucțiunile de pe sticlă. Dacă utilizați pentru prima dată o remover de tăiere, asigurați-vă că ați terminat un test de patch-uri undeva nu se va vedea. Acest lucru vă permite să verificați dacă produsul este în siguranță pe covor.

În legătură cu o postare: Curățitorii de covoare pentru urină de câine

Evitați curățarea cu aburi

Un curat de covoare cu aburi este o modalitate excelentă de a vă menține covoarele curate și de a ucide bacteriile care sunt adesea găsite locuind în grămada covorului. Cu toate acestea, acestea nu sunt recomandate pentru îndepărtarea petelor PET. Curățătorii cu aburi pot spori mirosul urinei, răspândindu-l în jurul camerei și potențial pe parcursul casei dvs. Steamul poate lega și proteinele care determină mirosul și o fac o caracteristică permanentă. Se ocupă de pata efectiv mai întâi cu oțet alb, peroxid de hidrogen sau un magazin a adus îndepărtarea patului PET, iar apoi aburul vă curăță covorul pentru a face față murdăriei de zi cu zi.

Femeie de curățat covor acasă

Acasă Producători de casă

Dacă găsiți pete de companie proaspete și sunteți all din curățătorul dvs. preferat PET PET, nu vă atingeți pentru agentul de curățare generală ca alternativă. Este mult mai bine să aduneți câteva ingrediente generale de uz casnic și să faceți propria dvs. PET PET CLEANER. Peroxidul de hidrogen poate fi utilizat pentru a vă curăța covorul și pentru a obține orice reziduu rămas din fibre. Asigurați-vă că păstrați animalul dvs. clar de zonă în timp ce curățați. Alternativ, adunați oțet alb, bicarbonat de sodiu, prosoape de hârtie și ceva care să acopere pata pentru a opri oamenii și animalele de mers pe jos.

Începeți prin blotarea zonei pentru a îndepărta cât mai mult de urină posibilă. Următor, turnați sau oțet de pulverizare peste zona afectată. Vrei să o faci din nou umedă, dar nu soggy. Acum scuturați sifonul de copt peste partea de sus. Ar trebui să auziți sunete de la Fizzing sau Crackling, aceasta este oțetul și bicudinea de sodiu care reacționează unul la celălalt și de a ajunge la muncă. Acum trebuie să părăsiți confecția să se usuce. Acest lucru durează de obicei o zi. Dacă pata este într-o zonă cu volum mare, acoperiți-o cu o placă sau ceva similar. Acest lucru va opri oamenii și animalele de companie de la deranjarea sifonului de copt.

Odată ce sifonul de copt este uscat, pur și simplu măturați excesul și bucurați-vă de covor proaspăt mirosul și al patului. Dacă încercați acest lucru pentru prima încercare de patch-uri pe o zonă de covor care nu este în general vizibilă. Dacă sunteți îngrijorat de oțetul care leagă culoarea din covor, îl puteți dilua într-o sticlă de pulverizare cu apă pentru a crea o soluție jumătate și jumătate.

În legătură cu o postare: Dyson Pet Vacuums

Desigur, cea mai bună modalitate de a elimina petele de covoare și mirosul de animale de companie este de a le evita în primul rând. Instruirea timpurie a toaletei este vitală pentru cățeluși și pisoi. Asigurați-vă că știu exact unde ar trebui să meargă la toaletă. Luați puii în mod regulat în spațiul lor și asigurați-vă că pisicile își pot accesa cu ușurință cutiile de gunoi. Accidentele se vor întâmpla și când o fac, este important să se ocupe de ei calm și repede. Urmați sfaturile de curățare de mai sus și ar trebui să puteți reduce repetarea ofensatoare și păstrați-vă casa curată, mirosind plăcută și pete gratuite.

Ați putea, de asemenea, vă place ghidul nostru la: 8 Modalități de a obține părul de câine din mașină

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți petele de companie din covor