Cum să vă păstrați câinele fericit și sănătos

Femeia care se joacă cu câine în parc

Dacă vrei tu câine să prospere, atunci trebuie să înveți cele mai bune modalități de a-l păstra fericit și sănătos. Câinii cu îngrijire adecvată a sănătății și un comportament adecvat vă vor face viața mai încântătoare.

Sănătatea și comportamentul câinelui merg împreună și unul influențează direct celălalt. Un câine bolnav ar putea prezenta anumite indicii de boală sau să dezvolte probleme comportamentale, în timp ce un câine sănătos învață mai repede și arată limbajul corpului pozitiv.

Să explorăm ceea ce trebuie să știți pentru a obține câinele pe calea spre wellness fizic și mental.

01 din 06

Un câine sănătos începe cu tine

Probabil cel mai important aspect al bunăstării câinelui dvs. este sănătatea. Un câine nesănătos nu va beneficia atât de mult de formare și să dezvolte și probleme de comportament.

Veterinarul dvs. va juca un rol crucial în sănătatea câinelui dvs., deci găsiți unul în care aveți încredere și veți fi confortabil de ani de zile. Totul începe cu Puppy Vaccinări sau Prima verificare Pentru câinele dvs. de salvare, continuați prin examenele și fotografiile anuale.

Este, de asemenea, important să aduceți obiceiuri sănătoase în viața de zi cu zi a câinelui. Fără alimente sănătoase, sănătoase, exerciții regulate și îngrijirea fac parte din aducerea unui câine în casa dvs. Faceți alegeri bune de la început și veți evita multe probleme comune.

  • 02 din 06

    Fiți conștienți de problemele comune de sănătate

    Există multe boli care vă pot afecta câinele. Cea mai bună modalitate de a vă menține câinele sănătos este să vă educați. Mulți câini se termină în îngrijirea medicului de urgență din cauza unor probleme comune, cum ar fi otrăvire, dar chiar și în situații de urgență sunt cauzate de alarmă.

    Când aduci un câine în viața ta, este important să știi de bază semne că câinele dvs. este bolnav. S-ar putea să se zgârie de la pielea mâncărime, să vărsăm de la probleme digestive sau să privească în casă dintr-un UTI.

    Chiar dacă nu pot vorbi, un comportament câine ne spune multe despre sănătatea lor. În timp ce este important să nu supraevaluați, este important să fiți conștienți și să știți când să luați măsuri.

    Dacă locuiți într-o zonă în care acestea sunt predominante, trebuie, de asemenea, să știți Cum să se ocupe de căpușe. Este o realitate pentru familiile de câine în fiecare primăvară și este cel mai bine să fii vigilent ori de câte ori ai fost afară.

  • 03 din 06

    Un câine bine pregătit este un câine fericit

    Un câine bine pregătit este un câine mai fericit. Sănătatea și stimularea mintală sunt la fel de importante ca și asistența medicală fizică, astfel încât ascultarea câinilor trebuie să rămână o prioritate.

    Dezvoltați un program de instruire de bază și învățați să vă învățați comenzile câinilor. Este toată partea de a începe câinele pe laba dreaptă!

    Formarea casei va fi în partea de sus a listei dvs. pentru motive evidente și câinii sunt suficient de inteligenți pentru a ridica cu adevărat rapid. De asemenea, veți dori Învățați-vă de auto-controlul câinii astfel încât să puteți acționa ca o unitate de familie coerentă, mai degrabă decât o bătălie de animale de familie.

    Formarea unui câine de salvare și de muncă. Câinii mai în vârstă adoptați de la adăpost pot avea probleme subiacente din casa lor anterioară. Este esențial să identificați aceste probleme și să luați măsurile adecvate la începutul relației dvs. Asigurați-vă că discutați cu adăpostul despre mediul din care au venit, așa că știți de unde să începeți.

  • 04 din 06

    Comenzile de instruire esențiale

    Instruirea câinelui dvs. este ușor și distractiv. Acordat, unii sunt mai încăpățânați decât alții și unele rase sunt o potrivire naturală pentru anumite comenzi și trucuri, dar fiecare câine ar trebui să cunoască elementele de bază.

    Antrenează-ți câinele să stea, să stea, să te culci și să vii când a sunat. Odată ce primește elementele de bază și ați format o bună legătură, încercați să adăugați câteva drăguțe câine trucuri cum ar fi tremurarea și jocul mort. Fetch este, de asemenea, o modalitate excelentă de a lega, tren și a obține exerciții.

    Cu puțină practică și răbdare, vă puteți transforma câinele din clovnul de clasă la elevul Star.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Câinii trebuie, de asemenea, să fie socializați

    Socializarea înseamnă instruirea câinelui sau a catelului pentru a accepta noi oameni, animale și locuri. Socializarea are ca rezultat un câine mai fericit și mai bine comportat. Plus, împiedică dezvoltarea problemelor de comportament.

    Câinii, spre deosebire de pisici, sunt animale foarte sociale și se străduiesc să fie în jurul celorlalți și să meargă în locuri. Le puteți lua în parcul câinilor sau le puteți lua împreună pe măsură ce vizitați familia și prietenii care au și câini. Invitați prietenii Doggie, așa că pooch-ul dvs. este obișnuit să-și împărtășească și pe teritoriul său.

    Țineți minte că unii Câinii adulți pot avea nevoie de o socializare suplimentară, Mai ales dacă le-ați adoptat recent.

    Este, de asemenea, foarte important ca toată lumea Învățați câinii lor să fie în jurul copiilor. Chiar dacă nu aveți copiii voștri, puteți să le întâlniți la parc, iar câinele dvs. trebuie să știe cum să reacționeze. Uneori, acești oameni mici pot speria câini sau pot face lucruri neașteptate care pot duce la un nip sau o mușcătură. Nu este bun pentru cineva implicat.

  • 06 din 06

    Corectarea problemelor de comportament

    În ciuda faptului că mulți dintre noi îi tratăm, câinii nu sunt oameni. De fapt, gândirea câinilor ca oamenii au dus la interpretări greșite ale acțiunilor lor.

    Cea mai bună modalitate de a evita sau a corecta problemele de comportament câinilor este de a afla de ce apar și ce înseamnă ei. În plus, puteți comunica mai bine cu câinele dvs. dacă putețisă-și interpreteze limba corpului.

    Bond Human-canine poate fi grozav, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să le disciplinei sau să ignori comportamentele rele. Cu siguranță nu doriți să ridicați unul dintre "acei câini" pe care nimeni nu vrea să îl fi în jur.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să vă păstrați câinele fericit și sănătos