Alegerea unui porc sănătos de guinee pentru a fi animalul dvs. De companie

Close-up de cobai

Porcii Guineei fac animale de companie excelente. Sunt bile drăguțe de blănuri pufoase, care sunt amuzante să se uite și să se distreze să se joace și să aibă grijă de. Când alegeți a porcușor de Guineea Pentru a adopta, există câteva lucruri pe care le veți dori să căutați pentru a vă ajuta să determinați dacă animalul este sănătos.

Atribute fizice bune

Uită-te la starea totală a corpului Guineei. Un porc de guinee ar trebui să fie nici grăsime, nici slab, fără umflături, bulgări sau umflături.

Haina de porci din Guineea ar trebui să fie bine îngrijit (plin, pufos, și aspect neted), fără patch-uri goale. Evitați porcii Guineei cu patch-uri chel sau patch-uri roșii de piele. De asemenea, verificați murdăria în jurul valorii de capătul din spate, deoarece acest lucru poate indica o problemă cu diareea.

Ochii, nasul și urechile ar trebui să fie curate și fără descărcare. Verificați blănurile în jurul ochilor și nasului pentru semne de umezeală, colorare sau cruste.

Încercați să vă uitați și la dinți. Acestea nu ar trebui să fie îngroșate și ar trebui să fie bine aliniate. De asemenea, verificați blana umedă sau mată pe bărbie.

Observați respirația lui Guineea. Ar trebui să fie liniștită și nu a fost lucrată, fără zgomote, făcând clic sau zgomotele.

Temperament

Porcii de guinee ar trebui să fie luminoase și curios în atitudine și niciodată letargic. Vrei un porc activ și de alertă. Luați atâta timp cât aveți nevoie pentru a viziona coborârea guineei. Nu ar trebui să aibă semne de lamere, rigiditate sau reticență de a se deplasa în jur.

Observați modul în care porcul Guineei reacționează la oameni. Mulți tind să fie skittish la început, ceea ce este de înțeles într-un magazin de animale de companie, ameliorator sau situație de adăpost pentru animale. În mod ideal, încercați să alegeți un cobai care este relativ calm când este abordat și care este relativ bine cu tratarea.

Uită-te la cobai împrejurimi. cuşcă ar trebui să fie curat, cu acces bun la alimente proaspete și apă și nu la supraaglomerate. Porcii de guinee păstrate în condiții bune vor fi mai puțin stresate și vor avea mai puțină expunere la boală.

Guineea de porci pentru a trece

Dacă vreunul din porcușori de Guineea în aceeași cușcă, adăpost, amelior sau magazin pare rău, rezistă tentației de a adopta din acel loc. Dacă există o boală contagioasă, porcul dvs. Guineea poate fi următorul și poate fi posibil în față.

Familiarizați-vă cu diferențele dintre porcii de guinee masculină și feminină. Asigurați-vă că oriunde veți obține porcul dvs. Guineea, găzduiesc masculii și femelele separat. Dacă locul nu le separă sau nu pare nesigur cu privire la sexul porcilor Guineei, apoi treceți mai departe. Cel mai bine este să evitați posibilitatea unui așternut de surpriză după ce ajungeți acasă. Acest lucru este valabil mai ales în purceii foarte tineri. Guineea Pigs Can deveniți gravidă cu aproximativ 4 săptămâni, dar acest lucru ar fi extrem de periculos pentru o mamă foarte tânără.

Nu primiți un purcel mai mic de 6 săptămâni. Purceii feminini ar trebui să rămână cu mamele lor până la cel puțin 4 săptămâni. Purceii masculi ar trebui să fie separați la vârsta de 3 săptămâni, deoarece pot obține mama și surorile lor însărcinate cu 4 săptămâni de vârstă. Doriți să adăugați câteva săptămâni după separarea mamei pentru a vă asigura că purceala poate să se dezvolte pe cont propriu.

Unde să-ți aduci cobaiul

Înainte de a încerca un magazin sau crescător, Uită-te la a adăpost sau salvarea locală a guineei. Există mulți cobai care au nevoie de oa doua șansă la o casă pentru totdeauna. Destul de des, aceste animale de companie sunt renunțate, deoarece proprietarul lor anterior pur și simplu nu a putut să-i pasă de ei sau nu au ajuns împreună cu un alt animal de companie în gospodărie. Există, de obicei, foarte puține probleme de comportament de a vă îngrijora atunci când adoptați un porc de salvare de salvare.

Dacă mergeți la un crescător, asigurați-vă că reproduceți pentru obiective specifice, cum ar fi temperamentul și sănătatea. Și, dacă te duci la un magazin, asigurați-vă că vă puteți ocupa de porcul guineei înainte de ao cumpăra. Efectuați o verificare rapidă a sănătății și evaluați temperamentul acesteia.

La fel de mult cum ați putea dori cu adevărat un porc de guinee imediat, nu ezitați să plecați dacă ceva nu se simte bine. Există mulți crescători și animale de companie excelente acolo, dar puteți întâlni și pe cei care sunt mai puțin de reputație sau păstrați animalele în situații nesănătoase.

Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea unui porc sănătos de guinee pentru a fi animalul dvs. De companie