Ce include o dietă echilibrată pentru câini?

Câine și castron alimentar în fundal

S-ar putea surprinde să aflați că mulți dintre nevoile nutriționale ale câinelui tău oglindesc propria ta. Câinele dvs. beneficiază de ingrediente proaspete, întregi și de înaltă calitate, care sunt ușor digerabile și ambalate cu o valoare nutrițională. Fiecare componentă a lui Dieta câinelui tău servește un scop specific, iar în combinație, permiteți câinelui dvs. să trăiască o viață sănătoasă și activă.

Este important să vă amintiți că nevoile nutriționale ale animalului dvs. de companie se schimbă în timp. Vârsta, starea de sănătate și nivelul de activitate dictează echilibrul dietetic specific al câinelui. Puppies necesită diete diferite decât Câini de rang înalt, și Animale de companie supraponderale poate beneficia de o schimbare alimentară. Cu toate acestea, câinii au nevoi coerente, comune, indiferent de vârstă sau stil de viață.

O sursă de carne de înaltă calitate

Carnea este crucială pentru sănătatea generală a câinelui dvs. pentru o mulțime de motive. O modalitate fiabilă de a vă asigura că animalul dvs. de companie strălucește tot ce poate de la carnea din dieta sa este de a hrăni o sursă de carne de înaltă calitate. Surse de carne de înaltă calitate, cum ar fi carnea musculară, sunt foarte digerabile și servesc ca surse excelente de proteine, un aspect crucial al dietei câinelui tău.

Proteină

Proteina facilitează multe dintre funcțiile corporale ale câinelui dvs. și este incredibil de important pentru sănătatea și bunăstarea sa generală. De fapt, animalul dvs. de companie nu poate supraviețui fără ea. Proteina găsită în dieta câinelui dvs. conține 10 aminoacizi esențiali pe care nu îl poate produce pe cont propriu.

Una dintre cele mai importante funcții ale proteinei este în producția de celule, întreținere și reparații - câinele dvs. are nevoie de proteine ​​în dieta sa pentru cele mai fundamentale ale funcțiilor corporale. Proteina se descompune în aminoacizi care contribuie la producerea de glucoză, pe care o utilizează PET pentru energie. Carnea joacă, de asemenea, un rol în haina câinelui dvs. - până la 30% din proteinează consumul de câine este utilizat pentru întreținerea blănurilor.

Fructe proaspete și legume

Fructe si legume sunt o bază importantă în mesele zilnice ale omnivorelor, deoarece acestea sunt o sursă cheie de vitamine și minerale. Unele exemple mai frecvente și sănătoase includ merele, morcovi, și spanacul. Vitamine sunt substanțe organice care facilitează creșterea și întreținerea animalelor de companie.

Vitamina A promovează o viziune sănătoasă, imună și funcție celulară. Vitamina C funcționează ca un antioxidant, păstrându-ți animalul sănătos și ascuțit. Vitamina D este importantă pentru sănătatea osoasă și a mușchilor, în timp ce vitamina E protejează împotriva deteriorării oxidative. Vitaminele B servesc multe funcții critice, variind de la dezvoltarea sistemului nervos la energie și metabolism. Combinația dintre vitaminele din alimentele pentru animalele de companie contribuie la capacitatea sa de a-și îndeplini funcția de vârf și la nivelul energiei.

Există peste 18 minerale care are nevoie de câinele dvs. pentru a menține un stil de viață sănătos, dar șapte dintre ele sunt necesare într-o cantitate mai semnificativă. Fiecare minerală contribuie la funcția celulară, dar fiecare joacă, de asemenea, un rol mai specific în sănătatea generală a animalului dvs. de companie. Structura scheletică este menținută de calciu, fosfor și magneziu. Potasiu, sodiu și clorură de lucru pentru a echilibra acidul, baza și lichidul în corpul câinelui. Potasiul și magneziul sunt esențiale pentru funcționalitatea nervului și lucrează cu calciu pentru a produce contracția musculară.

Vitaminele și mineralele lucrează împreună pentru a menține corpul animalului dvs. de lucru așa cum ar trebui. O dietă care include fructe și legume proaspete, ambalate cu acești nutrienți poate promova un stil de viață mai sănătos și mai activ pentru animalul dvs. de companie.

Grăsimi sănătoase

Grăsimi adesea poartă o conotație negativă, în special cu prevalența crescândă a obezității la om și animale de companie. Cu toate acestea, grăsimile sănătoase reprezintă o parte critică a creșterii și dezvoltării câinelui dvs. Ele sunt, de asemenea, atrăgătoare pentru animalul dvs. de companie, deoarece îmbunătățesc mirosul și gustul alimentelor lor.

Grădinile sănătoase reprezintă o sursă importantă de energie în dieta animalului dvs. de companie. De fapt, ei transportă de două ori cantitatea de energie ca carbohidrați și proteine. Dacă câinele dvs. nu este în măsură să utilizeze această energie, puteți începe să o considerați reflectată în creșterea în greutate. O cantitate adecvată de grăsimi în combinație cu exercițiul promovează un animal de companie mai sănătos.

Grăsimile lucrează cu alți nutrienți pentru a vă menține animalul în formă de vârf. Ele ajută la procesul dvs. de câine anumite vitamine numite vitamine solubile în grăsimi, inclusiv vitaminele A, D, E și K. Aceste vitamine sunt esențiale pentru funcția celulară și întreținerea corpului. Grăsimile sănătoase lucrează, de asemenea, cu proteine ​​pentru a vă menține stratul de animal strălucitor și moale.

Un echilibru adecvat al acizilor grași omega-3 și omega-6 este necesar pentru un strat sănătos și totul dedesubt. Uleiul de pește sunt o sursă excelentă de acizi grași omega-3, în timp ce carnea de porc și grăsimea de pui conțin o mulțime de omega-6.

Alegerea grăsimilor sănătoase, care conțin un echilibru adecvat de acizi grași, vă ajută să rămâneți la fața locului de companie și energic. Cantitatea de grăsime din dieta câinelui dvs. ar trebui, de asemenea, să depindă de dimensiunea, vârsta și stilul de viață al acestora.

Cum se întâlnesc o dietă proaspătă a nevoilor câinelui meu?

În cele din urmă, castronul câinelui dvs. trebuie să conțină un amestec sănătos de ingrediente proaspete care își îndeplinesc nevoile nutriționale individuale. Aceasta înseamnă că dieta sa se ocupă de nivelul de energie, vârsta și alte cerințe specifice de sănătate. Poate fi o idee bună să discutați cu medicul veterinar despre nevoile individuale ale animalului dvs., mai ales dacă suferă de o problemă de sănătate cronică.

Alegerea ingrediente proaspete Îmbunătățește capacitatea câinelui dvs. de a procesa substanțele nutritive pe care le mănâncă, adesea ducând la cantități mai mici de alimentare și scaune mai mici. Reducerea deșeurilor reduce, de asemenea, presiunea asupra corpului animalului dvs., îmbunătățind totul, de la durata de viață la energie. Dieta câinelui se reflectă în comportamentul lor. Un animal de companie care mănâncă o dietă echilibrată are adesea o haină mai sănătoasă, o funcție de organe sporită și mai puține probleme de sănătate.

Fiecare câine are nevoie de multă proteină, ușor de prelucrat dintr-o sursă de carne de înaltă calitate, cum ar fi țesutul muscular. PET dvs. de companie poate beneficia, de asemenea, de fructe, legume și grăsimi sănătoase pentru întreținerea corpului. Combinația dintre acestea creează ceea ce fiecare părinte de companie caută: o dietă echilibrată pentru animalul lor de companie.

Ia numnomnow!

Acesta este un post de oaspeți de la prietenii noștri la Nomnomnow.

Pentru mai multe opțiuni alimentare pentru pisici și câini, aruncați o privire la informația noastră alimente și tratează pentru animale de companie Posturi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce include o dietă echilibrată pentru câini?