Cum să vă opriți câinele de la whining

Cum să opriți câinele

Chiar dacă puii dvs. nu poate vorbi, nu înseamnă că nu încearcă să comunice cu dvs. și cu alți oameni. În schimb, ei folosesc comunicarea vocală și whining este una dintre aceste forme. Dar, la fel ca alte modalități de comunicare, Whine al unui câine poate însemna lucruri diferite.

Dacă sunteți proprietar de câine care găsește plângând sau pur și simplu doriți să corectați acest comportament, înțelegând motivele pentru care animalul dvs. iubit face ca acest sunet să fie esențial să știi cum să-l schimbi. Prin abordarea adecvată a cauzei principale a acestui comportament, nu veți putea să o abordăm în mod corespunzător. Mai rău, ar putea chiar să escaladeze.

câine whining

Motive pentru un câine plâns

Comportamentul apeiului

Există câțiva câini care se învârte în timp ce sunt în prezența altor oameni și câini. Le veți observa, de asemenea, într-o poziție supusă, cu capetele și corpul în jos, cozile au fost ascunse, iar gazele evitate.

Felicitare comportament

Acesta este motivul opus pentru motivul pentru că câinii se hrănesc pentru că ar putea tinde să plângă ca un salut. Aceasta înseamnă că acestea sunt supraexpuse la vederea unor noi oameni, fie câini.

Căutarea atenției

Când câinii doresc să găsească atenție, ar putea, de asemenea, să plângă, căutând oamenii lor să se joace cu ei, să le dea recompense sau să le dea lucrurile pe care le doresc.

Anxietate

Câinii se pot simți, de asemenea, stresați și când o fac, ei pot plânge involuntar ca răspuns la situație.

Animalul dvs. de companie ar putea să se simtă, de asemenea, în plus anxios atunci când tu, omul său, sunt pe cale să pleci sau în timp ce nu ești acasă. Acesta este atunci un caz de anxietate de separare. O modalitate bună de a ști dacă câinele dvs. suferă acest lucru este că tinde să prezinte alte simptome înainte de a ieși ca gâfâind, stimulând sau excesul excesiv. Poochul dvs. ar putea lua, de asemenea, la distrugerea lucrurilor aproape de ușile sau ferestrele și peeing sau poarta în interiorul casei. Ar putea arăta, de asemenea, deprimat sau au un semn de primejdie.

Whine Dog

Stare medicală sau rănire

La fel ca oamenii, câinele tău va plânge când este în durere sau se simte bolnav. Dacă animalul dvs. de companie nu este unul pentru a urca adesea și brusc începe să facă acest lucru atât de des, o puteți lua ca un semn că nu se simte bine. Se îndreaptă spre veterinar pentru a obține o verificare aprofundată și, dacă este posibil, excludeți orice motiv medical pentru plânsul.

Ce să facă atunci când un câine whines

Dincolo de a fi enervant, whining nu este ceva pe care ar trebui să ignori ca proprietar de animale de companie. Poochul tău iubit încearcă să-ți spună ceva, sau este un semn că ceva este în neregulă cu ei. Mai mult decât atât, cum răspundeți la acest whining poate opri sau continua acest comportament. De exemplu, un câine încântat că Whines poate fi distras și atenția sa reorientată pentru a diminua plânsul.

Dacă câinele dvs. plânge din cauza anxietății, folosind pedeapsa pentru a schimba acest comportament nu va funcționa. Animalul dvs. de companie ar putea să se oprească, dar frica va rămâne și s-ar putea să devină mai rău și să recurgă la un alt comportament periculos, cum ar fi mușcarea.

Cum să vă faceți ca câinele să nu mai plângă

Un câine care este mulțumit, fericit și sănătos nu va avea prea multe motive să plutească. Acest lucru înseamnă că, dacă vă păstrați animalul ocupat cu jocuri, plimbări, alimente și atenție, va avea mai puține motive să fie pe margine și să plutească. De asemenea, puteți distrage atenția a Whining câine să se concentreze asupra unei activități diferite, mai ales pe ceva care necesită un pic de sniffing în jur, găsind lucruri sau chiar mestecând ceva. De asemenea, va da câinelui o priză pentru anxietatea și plictisirea sa.

Pe de altă parte, câinii care strigă din excitare sau nervozitate pot învăța cum să se relaxeze și să se stabilească. Câinii timizi sau anxioși vor cere proprietarilor lor să-i ajute să-și sporească încrederea. Un tratament din când în când, poate ajuta la reducerea oricărei anxietate împotriva anumitor zone precum biroul VET.

Câinii de căutare a atenției va necesita o abordare diferită, deoarece tind să devină supraexpusă. Dacă se întâmplă acest lucru în timpul mesei, este posibil să trebuiască să pregătiți mese într-o altă cameră pentru a diminua gradul de emoție.

În legătură cu o postare: Câine anxietate vesta

Puterea de armare pozitivă

Câinii nu doar iubesc atenția, dar ei o iubesc când se vor lăuda și răsplătesc pentru un comportament bun. Acest lucru le face perfecte pentru armarea pozitivă, mai ales atunci când învățați ceva nou.

Armarea pozitivă este simplă. Pur și simplu formați comportamentul viitor, sărbătorind oricare dintre acțiunile lui Pooch prin laudă sau prin acordarea unui tratament. Nu numai că intenționați să corectați comportamentul rău, dar veți dori ca animalul dvs. să fie încurajat să continue să facă sarcini bune.

Chiar și atunci când proprietarii vorbesc sau țipă la câinii de plâns, acest lucru ar putea chiar să consolideze un comportament negativ. În același timp, anxietatea și teama care face ca animalele dvs. de companie să fie întărite de comportamentul dvs. Dacă îi acordați atenție, s-ar putea opri să vă gândiți că plânsul este rău.

În schimb, una dintre cele mai bune strategii este pur și simplu ignorarea plânsului, care include privirea de la animal de companie. Puteți să vă uitați la alte lucruri și să terminați tot felul de interacțiune cu poochia ta. Când nu răspundeți, deloc, ar putea trimite un mesaj că acest tip de comportament nu primește nici o atenție de la dvs. De asemenea, puteți întări acest mesaj, oferindu-vă câinelui un tratament de fiecare dată când este liniștită.

În unele cazuri extreme, veți avea nevoie de sfaturi de la VET sau de un antrenor de animale de companie cu privire la cum să eradicați plânsul din cauza anxietății sau fricii severe. Astfel de situații ar putea necesita o pregătire suplimentară sau ar putea necesita asistență medicală suplimentară pentru a exclude orice boală. Cu ajutorul, este încă complet posibil să se reducă plânsul, mult la bucuria proprietarului animalelor de companie, precum și a câinelui.

Ca proprietar de animale de companie, tot ce vrei este să-ți păstrezi iubitul Pooch fericit și sănătos. De aceea, ar trebui să-i acordați atenție, să jucați cu el și să o luați pentru plimbări. Apoi câinele dvs. va fi întotdeauna fericit, energic și întotdeauna fericit.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Surse:

  1. Nicole Pajer, 9 semne animalul tău este gelos (și cum să-l oprești), Petmd
  2. Whining, ASPCA
  3. Amy Caldwell, Cum să-ți antrenezi câinele pentru a nu plânge când pleci, Wag!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți câinele de la whining