Cum de a găzdui un câine adult

Un câine adult Shari Pei

Când vine vorba de adoptarea sau salvarea unui animal de companie, există avantaje definite la adoptarea unui câine pentru adulți față de un catelus. Una dintre acestea fiind că există o șansă mai mare a unui câine adult care vine deja instruit. Din păcate, nu toți câinii de salvare adulți vin deja să fie instruiți. Deci, cum faceți un câine pentru adulți? Este diferit de instruirea unui catelus?

Aflați cum să vă îngrijiți câinele senior

Elementele de bază de formare în casă

Tehnicile actuale de formare a casei pentru cățeluși se bazează pe ceva numit Operant Conditioning. Aceasta este o metodă de formare care asociază un comportament (mergând la baie afară) cu un efect (obținerea de laudă și tratamente). Din fericire, câinii adulți înțeleg operatorul de operatori la fel de bine ca și puii! Deci, în cea mai mare parte, formarea casei Un câine adult nu este diferit de Formarea casei Un catelus.

Când începeți mai întâi cu antrenamentul câinelui dvs., doriți să stabiliți o rutină cât mai repede posibil. Stabilirea unei rutine scoate toate variabilele și face mai ușor ca câinele dvs. să ridice ce comportament îl primește răsplata. Întotdeauna luați câinele în același timp al zilei și la același loc în curte. Utilizați același cuvânt sau frază, cum ar fi "GoTty" pentru a asocia un tactic verbal cu acțiunea de a merge la baie afară. Lăudați-vă câinele imediat După ce merg la baie afară. Nu așteptați până când vine înăuntru pentru a-l lăuda. Făcând acest lucru, riscul de a instrui de fapt câinele dvs. pentru a cere să meargă să vină imediat înapoi. În cele din urmă, hrăniți câinele pe un program stabilit. Dacă nu-și termină masa după 30 de minute, ia-o de pe podea. Acest lucru îl va împiedica să mănânce alimente la vremuri non-rutine și, astfel, având nevoie să meargă la baie la vremuri non-rutine. În mod similar, ridicați castronul de apă înainte de culcare pentru a ajuta la minimizarea pauzelor de baie de mijloc.

Supravegherea este cheia

Deci, acum că știi cum să întărești comportamentul câinelui tău, mergând la baie afară, cum diminuați comportamentul lui la baie înăuntru? Ei bine, la fel de incomod ca fiind pentru viețile noastre hectice, supravegherea este cea mai bună modalitate de a vă învăța câinele că înăuntru nu este locul de a. Păstrați-l pe o lesă de șase picioare atașată de dvs. sau puneți o poartă pentru copii pentru al păstra în aceeași cameră ca tine. Acest lucru vă permite să urmăriți câinele dvs. pentru semne că este posibil să fie nevoie să meargă afară, cum ar fi sniffing în jur sau în circulație.

Când nu poți ține un ochi pe câinele tău, îl limitezi în orice zonă suficient de mică încât nu va merge la baie, cum ar fi o cutie sau canisa. Când veniți acasă, luați-l imediat să meargă la baie și să-l laudeți când elimină în fața locului său de baie.

Nu vă pedepsiți niciodată câinele

Dacă se întâmplă să vă prindeți câinele în actul de a elimina, luați-l imediat să-l lăsați să termine. Laudă-l dacă termină să meargă la baie afară. Nu pedepsiți câinele dvs. pentru a avea accidente în casă. Animalele pur și simplu nu înțeleg pedeapsa după faptul că oamenii pot. Chiar dacă pedeapsa vine doar câteva secunde după comportamentul nedorit. Dacă vă pedepsiți câinele pentru că ați avut un accident în interior, fie strigând la el, fie prin frecare nasul în ea, riscul de a vă face ca câinele să vă înfricoșați sau să vă temeți de a merge la baie în fața dvs. În schimb, curățați pur și simplu accidentul câinelui și continuați să îl supravegheați și să-l recompenseze pentru a merge în afara. Amintiți-vă: Câinii iubesc să-și placă proprietarii, așa că recompensarea câinelui Pentru comportamentul pe care îl doriți este suficient pentru ca ei să-și dea seama de comportamentele corecte pe care ar trebui să le expună.

Alte motive pentru murdărirea casei

Câinii adulți, în special cei intacți, pot, de asemenea urină in casa. Acest lucru este comportamental în natură, dar nu are legătură cu formarea penală. Neutering-ul poate rezolva uneori acest lucru, dar dacă câinele dvs. a fost marcarea de urină de mult timp, poate fi un comportament atât de învățat încât poate fi dificil pentru el să se oprească. Dacă câinele dvs. suferă de anxietate de separare ei pot avea, de asemenea, accidente în casă ca urmare a anxietății lor. Acest lucru este, de asemenea, comportamental în natură, dar, de asemenea, fără legătură cu formarea penală. Deși am stabilit deja că pedeapsa nu are loc în formarea casei, aș fi remiss să nu menționăm că cu siguranță nu doriți să vă pedepsiți câinele dvs. pentru a avea un accident ca urmare a anxietății lor de separare. Acest lucru ar servi doar pentru a-ți face câinele deja înfricoșător chiar mai înfricoșător.

Desigur, există motive medicale pentru murdărirea casei. O diferență principală între formarea casei Un câine adult și formarea casei Un catelus este că există mai multe motive medicale pe care un câine adult poate avea un accident în interior decât un catelus. O simplă infecție a tractului urinar poate provoca un uptick în accidentele câinelui dvs., dar există și alte boli care pot provoca, de asemenea, acest lucru. Dacă câinele dvs. este diabetic sau suferă de la Boala lui Cushing, acestea au crescut sete și, astfel, creșterea urinării. Medicamentele precum prednisonul pot provoca, de asemenea, o sete și urinare crescută. Dacă câinele dvs. simte nevoia de a merge mai frecvent la baie, dar nu este capabil să meargă afară la fața locului de baie mai frecvent, puteți începe să vedeți accidente în casă.

Formarea casei Orice câine poate părea obositor și frustrant uneori. Dacă rămâneți cu ea, totuși, veți avea succes. Pentru mai multe sfaturi de instruire, discutați cu medicul veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a găzdui un câine adult