Rinsekit vă permite să vă scăldați cu ușurință câinele afară

Rinsekit vă permite să vă scăldați cu ușurință câinele afară

Dând câinelui dvs. o baie în interior poate deveni destul de dezordonată. Între apă pe podea și pereți și părul câine înfundându-ți scurgerea de duș, este nevoie atât de timp pentru a curăța așa cum se întâmplă pentru a vă spăla animalul de companie. Unii părinți de companie aleg să facă baie de baie un eveniment în aer liber, dar fiind pulverizat cu un furtun este nervos furios pentru majoritatea puii.

Pulverizator portabil de la o companie Rinsekit rezolvă această problemă. Este un mod rapid, eficient, prietenos de câine de a scălda câinele afară. Sprayul de apă perfect presurizat este mult mai blând decât un furtun tradițional de grădină. Este mult mai convenabil decât o găleată!

LEGATE DE: Cum de a scălda un câine 101 - Ghidul meu video pas-cu-pas

Rinsekit vă permite să vă scăldați cu ușurință câinele afară

La doar 90 de dolari pe Amazon, aceasta este, de asemenea, o opțiune mai accesibilă decât cea mai mare Cadouri de îngrijire a câinelui pe care le puteți achiziționa pentru utilizarea în aer liber. Rinsekit vă permite să vă dați PET dvs. un duș sub presiune de 3 minute fără a fi nevoie să utilizați electricitate sau o pompă. Când umpleți camera de apă de 2 galoane, presiunea exactă a apei SPigot va rămâne conținut timp de până la 30 de zile.

In conformitate cu Site-ul companiei, Sistemul de presiune al Brevetului Eon Rinsekit a revoluționat piața portabilă de duș. Spuneți și # 8220; # 8221; la hrănirea tradițională hrănită de camping. După cum veți vedea în videoclipul de mai jos, îl puteți folosi pentru a clăti câinele dvs. dacă se rostogolește în noroi sau curăță labele sale de nisip după o excursie la plajă.

Sunt impresionat de versatilitatea duzei de pulverizare cu 7 setări. Un flux de pulverizare care este potrivit pentru un st. Bernard nu va fi potrivit pentru un Chihuahua. RINSEKIT vă permite să personalizați pulverizarea potrivită pentru animalul dvs. de companie. Este, de asemenea, o caracteristică excelentă dacă aveți o familie multi-câine ca a noastră.

Rinsekit vă permite să vă scăldați cu ușurință câinele afară

Avem un spigot în afara casei noastre, dar mă întrebam dacă acest duș doggy ar fi fezabil pentru locuitorii de apartamente. Datorită designului luminos al lui Rinsekit, cred că ar fi cu siguranță. La doar 9 lire sterline atunci când este goală și 24 când este plin, acest produs este ușor portabil.

După cum am menționat, Rinsekit este vândut pentru 89 de dolari.99 pe site-ul companiei. Presiunea se bazează în interior din cauza presiunii apei din spigotul furtunului. Dacă nu aveți un spigot, va trebui, de asemenea, să cheltuiți un supliment de 49 USD.99 pentru A Kit de umplere de câmp care va presuriza dispozitivul prin gravitate. În acest an, un încălzitor va fi disponibil pentru kit.

LEGATE DE: 5 cele mai bune băi de câini pentru îngrijirea casei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rinsekit vă permite să vă scăldați cu ușurință câinele afară