Cum să-ți salvezi catelul

Un catelus pe o lesa a fost plimbat pe o cale

Câinii pot fi îmbrăcați la orice vârstă, dar puii învață mult mai repede decât câinii adulți. Puii sunt destul de drăguți încât majoritatea proprietarilor iartă accidentele de dimensiuni mari, dar depozitele de dimensiuni ale adulților sunt mult mai importante.

Este nevoie de un pic de încercare și de eroare înainte de majoritatea Puii primesc atârnă de haine, Dar o mică răbdare va merge foarte mult.

Puii au nevoie de o pauză de baie după fiecare masă, somn și de joc. În funcție de vârsta și rasa sa, majoritatea câinilor mănâncă de mai multe ori pe zi. Preveni accidentele anticipând când catelul are nevoie de o pauză.

Creați un program

Pantofi de bază pauze asupra vârstei puilor, nivelului de activitate și a meselor.

Puiul dvs. are o vezică de dimensiuni de copil și o capacitate limitată de ao "țineți-o."În general, un catelus de două luni are nevoie de o pauză la fiecare două ore. La trei luni, la fiecare patru ore ar trebui să fie adecvate.

Poate varia un pic între rase, cu mare și rasele gigantice având un pic mai mult capacitate și rase de jucărie un pic mai puțin. Dar, în general, aici se așteaptă:

  • Puii de 4 luni pot aștepta cinci ore
  • În vârstă de 5 luni pot aștepta aproximativ șase ore
  • Puii de 7 luni ar trebui să poată aștepta aproximativ opt ore.

Alegeți o locație

Câinii se bazează pe spitale de miros pentru a le reaminti ce se așteaptă. Indiferent dacă creați un loc de toaletă interioară cu ziar, pipi-tampoane, sau o cutie de gunoi Doggy sau selectați o zonă în aer liber, luați câinele la același loc de fiecare data.

Concentrați asupra actului

Păstrați câinele pe a Leash până când este productiv, sau poate juca doar și apoi au un accident înăuntru. Scoateți lesa pentru timp de joc ca parte a recompensei pentru eliminarea.

Denumiți fapta

Când câinele se strecoară, spuneți un cuvânt cu cuc care identifică acțiunea. Asigurați-vă că întreaga familie utilizează în mod consecvent cueul selectat. Odată ce catelul a fost productiv, recompensa cu o mulțime de laudă, joc sau un tratat mic care nu-și deranjează nutriția regulată.

Limitează și supraveghează

Puii nu doresc să se afle într-o zonă cu propria lor deșeuri, deci confruntarea poate fi un instrument pentru a învăța o lecție rapidă. O cameră mică nu va funcționa - un cățeluș poate să se potrivească într-un colț și să doarmă în cealaltă. Dacă puiul nu este productiv după 15 minute în timpul unei pauze, limitează câinele într-o cutie timp de 15 minute și apoi încercați din nou.

Dacă câinele defectuiază sau urină în cutie, care limitează mizeria într-o zonă ușor de curățat. Câinele va trebui să trăiască cu greșeala pentru o perioadă scurtă de timp. Data viitoare când catelul va fi mai probabil să se golească atunci când a oferit ocazia.

Urmăriți avertismentele

Puii mirosi terenul și merg în cercuri înainte de a pleca. Dacă câinele se strecoară înăuntru, ridicați-l, opriți procesul și mutați-l în zona de toaletă legală desemnată. Dați cuvântul dvs. Cue și laudă când este reușit în locul potrivit.

Accidente curate

Utilizați un neutralizator de miros pentru a elimina mirosurile care vă atrag catelul înapoi la scena crimei.

Probleme și comportament de verificare

Cei mai mari proprietari de cățeluși fac când încearcă să-și găsească câinii să strige sau să lovească câinele pentru a avea un accident. Acest lucru face ca catelul să-și asocieze eliminarea cu pedeapsa, iar de când câinii doresc să vă mulțumească oamenilor, armarea negativă îi învață pe puii să meargă atunci când nu vă uitați sau să ascundeți depozitele de la dvs.

Frustrant așa cum ar putea fi, încercați să nu vă deranjați la catelul dvs., așa cum este învață unde și când să mergeți.

Timpul este esențial la predarea cauzei și efectului. Câinele nu va înțelege mânia dvs. are ceva de-a face cu depozitul pe care îl creează acum cinci minute. Cu excepția cazului în care este prins în act sau a subliniat în aproximativ 90 de secunde, corectarea verbală a catelusului nu va funcționa.

Oamenii sunt mai motivați să lucreze pentru un bonus decât o amenințare de mustrare, și la fel sunt câini. Odată ce catelul învață că va fi recompensat pentru a merge în locul potrivit, va funcționa pentru a evita accidentele parțial să vă mulțumesc.

Cum să cratezi trenul cu catelul tău

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți salvezi catelul