Cum să tăiați în siguranță pisici de păr lung

Cum să tăiați în siguranță pisici de păr lung

Să fim cinstiți, tăind că părul unei pisici este o perspectivă descurajantă, având în vedere ghearele, dinții și capacitatea de a mușca. Cu toate acestea, se poate face fără a suferi răni pentru mâini și arme, precum și a fi o sarcină care nu este stresantă pentru ca pisica ta să suporte fie. Când sunt Anxietatea este menținută la minimum Sunt mult mai probabil să stea încă, ceea ce le păstrează mai sigure pe termen lung. Mai ales atunci când difuzați o pereche de foarfece sau un tuns de păr de pisică.

În acest ghid pentru a tăia în siguranță pisicile cu părul lung, răspundem la întrebările pe care atât de mulți proprietari de pisici îl vor cere, astfel încât pisica dvs. să rămână bine îngrijită în orice moment.

Îngrijirea pisicilor lungi cu părul

Înainte de a începe să-ți tăiați pisica cu păr lung, există o serie de lucruri pe care ar trebui să le faceți ca o activitate obișnuită care va face întregul proces mai ușor.

  • Împingeți pisica ta

Pisicile în general sunt destul de bune la curățarea ei înșiși. Vom fi văzut cu toții cum o pisică își folosește limba și dinții pentru a-și curăța blănurile, pielea și labele. Cu toate acestea, chiar și cea mai mare pristină a pisicilor se pot face uneori într-un pic de deranjant, astfel încât el sau ea devine mult mai murdar decât de obicei tolerabil. Să vă îmbogățiți pisica va ajuta, prin urmare, cu acest scop, dar este o idee bună să o faceți în mod regulat, deoarece îi va fi obișnuit cu dvs., astfel încât tăierea blana lor nu este la fel de oneroasă ca altfel ar putea fi.

  • Periați pisica

Fără îndoială, acesta este unul dintre cele mai bune căi care vă va ajuta în cele din urmă să vă tăiați blana pisicii pe termen lung. Nu toate pisicile iubesc să fie periat, să nu mai vorbim de blănuri, deci aceasta este o altă modalitate fantastică pentru ca ei să se obișnuiască cu proprietarii lor "(oricât de iubitoare!)

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie pentru pisici

În plus față de a se obișnui cu mâinile tale fiind pe corpurile lor, perierea pisicilor ajută, de asemenea, la îndepărtarea oricăror murdărie sau grăsime din hainele lor care pot bloca trimmerii pisicii. De asemenea, scapă de orice blană mortală din hainele lor și scapă de pielea uscată care a fost dependentă. Unul dintre beneficiile sale finale este că periajul pisicii dvs. ajută la stimularea circulației lor de sânge. Acest lucru ajută la sănătatea pielii a pisicii.

Trebuie doar să periați blănurile unei pisici o dată sau de două ori pe săptămână pentru a profita de recompense.

  • Identificați problemele cutanate

Când vă spălați pisica sau dăruirea pisicii dvs. o baie, veți putea inspecta mai îndeaproape cum face pielea lor subiacentă. În acest sens, puteți identifica orice mai mare Probleme cutanate care trebuie să fie abordate înainte de a începe să tăiați părul lung. Problemele cutanate pot, de asemenea, să se prezinte (altele decât leziunile fizice, vizuale) atunci când o pisică zgârie excesiv sau linge același loc peste și peste.

Condițiile pielii pot fi cauzate din o varietate de motive care variază de la o reacție alergică la alimente sau la schimbarea climatului sezonier la a pisica având paraziți cum ar fi puricii. Lucrați cu veterinarul dvs. pentru a constata cauza rădăcină.

  • Fiți conștienți de vărsare

Vărsarea este un lucru perfect normal și toate pisicile fac. Pisicile interioare vor face totul pe tot parcursul anului datorită consistenței la temperatura casei lor. Dacă vă periați în mod regulat pisica, veți minimiza cantitatea de păr care este lăsată în jurul casei când sunt malț.

Cu toate acestea, doar pentru că este natural, nu înseamnă că nu ar trebui să-l ții ochii pe ea. Vărsarea poate apărea dacă există o problemă mai mare în mare și aceste probleme se pot manifesta în pete chele de pe blana pisicii tale. Păstrați un ochi pentru asta. Prin răsturnarea după maltrarea pisicii dvs., veți păstra, de asemenea, un mâner când vărsarea lor poate fi spirală din controlul normal, care vă avertizează la o problemă care necesită rezolvarea.

În plus, tăierea unei haine de pisică sănătoase, bine întreținute, este mult mai ușoară decât tăierea unui om nesănătos.

Pisica de îngrijire

Cum de a tăia părul pisicii

Tăierea părului de pisică poate fi dificilă, nu există nici o negare a faptului că, dar urmând aceste sfaturi în metoda de mai jos, va deveni mai ușoară în timp. Îngrijirea pisicilor cu părul lung iau cu siguranță un pic de răbdare, dar este important să rămâi la tăierea în mod regulat a părului pisicii dvs. ca o pisică lungă cu părul poate arăta fabulos atâta timp cât blana lor este bine întreținută. Fără ornamente regulate, stratul pisicii dvs. poate fi acoperit rapid cu păr de pisică mat, astfel încât îngrijirea lor să devină și mai dificilă.

  • Pornirea pisicilor cu părul lung când sunt pisoi

Una dintre cele mai bune modalități de a evita părul de pisică mat este de a începe îngrijirea pisicilor cu părul lung când sunt doar pisoi. Nu numai că acest lucru înseamnă că ei vor fi mai bine în ședința încă pentru mai mult timp, pentru majoritatea vieții lor, o face o sarcină mai puțin oneroasă pentru tine. Începeți mic încercând să obțineți pisoiul să rămână încă când încercați să vă tăiați ghearele. Sau poate să-i dai o baie în mod regulat. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți pisoiul pentru prima lor ornamentare. Sperăm că, începând cu devreme, nu va fi necesar să se utilizeze tranchilizante că numai veterinările pot prescrie!

  • Nu mergeți drept pentru tunsul de păr pisică

Dacă un proprietar de pisici vede că animalul lor de companie are o mare parte de păr de pisică mat, poate fi tentant să scoateți imediat părul părului. Cu toate acestea, cel mai bine este să folosiți foarfece pentru a vă oferi pisica cu părul lung. Pentru început, beneficiile utilizării unei perechi de foarfece este că puteți tăia zonele pe care chiar și crăptele de pisică pentru blănia mată nu pot ajunge la. În plus, sunt mult mai bine pentru tăierea în jurul urechilor pisicii tale. Este important să tăiați cât mai aproape de deschiderea interioară a urechii. Apoi, folosiți foarfecele pentru a ordona orice păr lung în jurul fundului pisicii dvs. și unde se duce la Loo. Aceasta înseamnă că pisica dvs. va găsi mult mai ușor să rămână curată și igienă.

De acolo, dacă aveți o femeie, amintiți-vă să vă tăiați în jurul sfintelui și chiar vulva dacă trebuie să aibă o pisică în curând. Motivul fiind că acesta este că va ajuta un pisoi să-și găsească laptele atât de repede, cât și de reducerea șanselor unei clădiri de infecție, deoarece există mai puțin păr pentru murdărie și bacterii să se agațe.

Dacă pisica ta suferă de părul de pisică mat, utilizați niște mașini de tăiat pisică pentru blana mată pentru a scoate acele covorașe sau pentru a folosi foarfece pentru a le elimina în siguranță.

  • Acum utilizați un tundere de păr de pisică

Acum că ți-ai tăiat pisica cu părul lung cu foarfece, este o idee bună să folosești un tundere de păr pisică numai în acest moment. Dacă pisica dvs. nu le-a văzut sau le-a auzit înainte, începeți-i astfel încât să se poată obișnui cu zgomotul și să fie atenți la reacția inițială. Dacă sunt imediat skittish, este posibil să trebuiască să lucrați pentru a-ți folosi tunderea părului pisicii pe haina lor. Pentru a face acest lucru, pur și simplu rotiți din nou echipamentul, lăsând timpul necesar pentru mai mult timp și mai mult, în timp ce în imediata vecinătate a pisicii tale. Acest lucru vă va oferi timpului de pisică să se stabilească puțin.

Când sunteți în cele din urmă capabil să utilizați trimmers pe pisica dvs., amintiți-vă să utilizați trimmerii pentru corp și să mergeți de la coadă la gât. Nu folosiți tăierea părului de păr pe fața sau capul.

  • Utilizați un prosop

Când utilizați un tuns de păr de pisică, amintiți-vă să așezați un prosop, astfel încât să reduceți orice clarificare mai târziu. De asemenea, dacă utilizați un prosop care este o culoare contrastantă la blana pisicii dvs., veți putea vedea mai ușor cât de multă blană ați reușit să tăiați din corp. Acest lucru vă va interzice, sperăm să tăiați prea mult într-un singur drum. Pisicile de păr lung trebuie să aibă hainele lor, chiar și în înălțimea verii, deoarece pielea lor este atât de subțire decât a noastră, astfel încât ei au nevoie de blănuri pentru a menține temperatura corpului la un nivel sănătos.

Evident, încercați să evitați pielea pisicii dvs. cât mai mult posibil. Având prosopul se va ajuta să reducă mizeria dacă acest lucru ar trebui să se întâmple, dar să meargă încet în primele câteva cazuri pe care le folosiți tuns de păr pisică. Pentru novici, poate fi dificil să se evalueze unde blana unei pisici este pur și simplu groasă și mată față de pielea reală a pisicii.

  • Începeți la coadă și mergeți spre cap

Este important să începeți la coada pisicii și să lucrați spre cap și să vă opriți la gât atunci când utilizați Clippers Cat pentru blană mată sau când pur și simplu folosiți un tuns de păr pentru a scurta blana pisicii. Se recomandă utilizarea foarfecelor în jurul feței și a capului. Plus proprietarii trebuie să-și amintească faptul că blana pe fața sau capul unei pisici are nevoie de doar o mică tăiere. Blana lor poate rămâne mai lungă aici decât în ​​alte părți ale corpului.

După ce ați terminat să utilizați un trimmer sau foarfece, oferiți pisicii dvs. un pieptel complet pentru a îndepărta orice blană sau piele care nu a scăzut încă la podea. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre orice pete pe care le-ați pierdut, ceea ce este foarte ușor de făcut atunci când tăiați o blană de pisică cu părul lung. Apoi, dați pisicii voastre o bucată bună pentru a fi atât de bună și pentru a ușura orice anxietate pe care el sau ea se poate simți.

Cum să tăiați în siguranță pisici cu păr lung - linia de jos

Nu există nici o scăpare a faptului că îngrijirea pisicilor cu părul lung, în timp ce îngrijirea pisicilor cu părul lung este esențială, este și dificilă. Învățând cum să taie părul de pisică poate dura timp, dar este posibil să faci și nu necesită întotdeauna o excursie la groomers. Este o idee bună să înveți cum să o faci și pe tine însuți, ca să poți păstra pisica liberă de păr de pisică mat. Părul de pisică mat, dacă nu este identificat și tratat cu suficient timp, poate provoca infecții dureroase și mâncărime ale pielii

Având echipamentul potrivit, asigurați-vă că aveți cele mai bune mașini de crăpător pentru blănurile maturi pe care le puteți permite și că foarfecele dvs. sunt ascuțite. Amintiți-vă că nu toate trimii de păr de pisică au fost creați egali. Ele sunt cu siguranță tipul de element care, dacă cumpărați ieftin, cumpărați de două ori. Luați timp pentru a cerceta astfel încât să investiți în cele mai bune mașini de cai pentru blana mată sau dacă aveți nevoie de un trimmer de păr de pisică pur și simplu pentru a păstra pe partea de sus a mingelor de puf. Ceea ce cumpărați depinde de tipul de pisică pe care o aveți (atât în ​​ceea ce privește rasa, dar și caracterul) și ceea ce ați făcut să vă tăiați blănurile pisicii în primul rând.

În cele din urmă, amintiți-vă să nu forțați problema dacă o acoperire îngrijorată vă provoacă o mare anxietate. Dacă vă apropiați de modul de tăiere a părului pisică cu metoda mică și de multe ori, puteți găsi că sunteți mult mai de succes decât dacă vă scufundați în îngrijirea pisicilor părului lung, cu un tuns de păr de pisică chiar de la început.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să tăiați în siguranță pisici de păr lung