Câinii vărsați în timpul iernii?

Câinii scot în timpul iernii?

Câinii și-au vărsat în mod obișnuit straturile la schimbarea sezoanelor răcitoare și mai calde. Când vine primăvara, ei încep să-și vărsească hainele de iarnă groase și calde pentru a rămâne rece în timpul verii. Atunci când începe caderea, ei și-au vărsat hainele de vreme caldă subțire pentru a-și crească din nou cele de iarnă confortabile! Dar câinii vărsați în timpul iernii?

Unele rase vărsate în lunile de iarnă, dar nu, de obicei, cât de mult în timpul primăverii și căderii. Chiar și așa, ce face vărsarea de iarnă la câini înseamnă și poate fi vreodată o cauză de îngrijorare?

Câinii vărsați în timpul iernii?

La fel ca oamenii, Câinii își dau întotdeauna un pic de păr, Fie că este vorba de primăvară, vară, cădere sau iarnă. Și în timp ce pentru majoritatea câinilor, cei mai importanți sheddingoccuții în timpul tranziției în și din sezoanele mai calde, unele experiențe de vărsare moderată și în timpul iernii.

Acest lucru ar putea fi doar la rasa lor, sau ar putea fi din cauza altui. Rasele care vărsau tot timpul anului includ celebrul monștrii de blană Huskies siberiană și superbul Retrieveri de aur.

De ce câinii s-au vărsat în timpul iernii?

Principalul motiv pentru care unii câini vărsați în timpul iernii sunt pur și simplu că toate rasele sunt diferite. Și În timp ce cele mai multe size sezoniere, alții au vărsat tot timpul anului. Unii abia vărsați deloc!

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. este vărsat în timpul iernii atunci când este neobișnuit pentru el să facă acest lucru sau să vărsăm excesiv, ar putea exista un alt motiv pentru care. Să aruncăm o privire.

Schimbarea climatului

Dacă luați câinele în vacanță sau treceți într-un loc cu un climat drastic diferit la ceea ce sunt obișnuiți, poate însemna o schimbare în vărsare Pe măsură ce corpul lor se adaptează la diferența de temperatură.

Acest lucru se poate întâmpla, de asemenea, dacă vă schimbați în cazul în care câinele dvs. doarme; De exemplu, dacă aduceți câinele în interior când sunt obișnuiți să doarmă în afara sau invers.

Stres și anxietate

La fel ca oamenii, câinii pot arunca mai mult de părul lor decât de obicei dacă se simt stresați sau îngrijorați de ceva. Semne de anxietate la câini includ Pacing, gâfâind, plângând, mănâncă mai puțin, mergând la toaletă în casă și fiind distructivă față de ei sau mobilier de uz casnic.

Dacă sunteți conștient de ceva care provoacă stres în viața câinelui dvs., ar trebui să încercați să o eliminați dacă este posibil sau dacă este o teamă irațională, să o asociați cu ceva pozitiv. Care a spus, nu totul este în cadrul controlului nostru. Cauzele comune ale stresului și anxietății la câini includ o schimbare în timp, cineva din casă fiind rău, sau cineva care iubesc trecerea.

În cazul uneia dintre aceste situații, încercați să vă relaxați câinele, oferindu-le o mulțime de cuddle și masaje, jucând jocuri distractive și folosind un anti anxietate strat, difuzor plug-in, picături pe bază de plante sau tablete dacă este necesar. Asigurați-vă că câinele dvs. obține suficient exercițiu, o rutină potrivită pentru pat, jucând muzică relaxantă și nu le dându-le nici un fel de zahăr va ajuta. Dacă nimic nu pare să funcționeze sau sunteți îngrijorat, ar trebui să vorbiți cu veterinarul dvs. pentru sfaturi.

Motive medicale pentru vărsare

Dezvoltarea neobișnuită sau excesivă poate fi, de asemenea, cauzată de afecțiuni medicale, inclusiv alergii cutanate, paraziți, Infecții fungice sau bacteriene și Contact extern cu o plantă sau o substanță toxică. Ar putea fi, de asemenea, o indicație a unui problema hormonală, O tulburare a sistemului imunitar, deshidratare, boală de ficat, sau boală de rinichi.

Toate aceste probleme vin cu propria lor semne si simptome, Deci, păstrați un ochi pentru următoarele lucruri.

Probleme externe și condiții de piele

Alte semne de a alergie la piele includ inflamate, mâncărime, urticarie și umflarea caracteristicilor faciale. Veterinările pot prescrie antihistaminice pentru a opri reacțiile.

Unele externe paraziți, Ca și "Mange", vă poate face ca câinele să-și piardă blănurile în patch-uri. Alții, cum ar fi puricii, pot provoca pierderi de blană de la mușcătura câinilor și zgârierea la pielea mâncărime. Deci, dacă vedeți acest lucru, luați-le la curent cu ei tratament antiparazitiv. Unii paraziți interni pot provoca, de asemenea, căderea părului, dacă câinele dvs. are paraziți interni, ei vor avea un stomac extrem de supărat și au nevoie de medicamente prescrise veterinare pentru a trata problema. Alte semne ale Infecții cu pielea La câini includ pielea inflamată, dureroasă, mâncărime și leziuni pline de PUS. Dacă câinele dvs. are o infecție a pielii, trebuie să vadă un medic veterinar fie pentru antibiotice bacteriene, fie pentru medicamente fungice.

Ar trebui să aibă pielea sau blana câinelui Contactați cu o substanță otrăvitoare Poate duce la pierderea blană și iritarea pielii sau chiar arsuri. Dacă vedeți acest lucru și reacția câinelui dvs. este ușoară, ar trebui să încercați să spălați ușor ceea ce este pe haina lor cu apă curată. Nu lăsați câinele să-l lingă ca ingerarea substanței otrăvitoare ar putea provoca o reacție mai rea. Dacă fac ingerat substanța sau pielea lor este arsă, ar trebui să vă sunați VET sau Linia de asistență pentru otravă PET pentru sfat.

Condiții interne

Hormonale dezechilibre sunt o cauză comună a pierderii blană. Dacă apare cu schimbări inexplicabile inexplicabile în apetitul, greutatea și nivelul de activitate, acestea pot avea un dezechilibru hormonal. Dacă credeți că câinele dvs. are un dezechilibru hormonal, ar trebui să le luați pentru a vedea un veterinar pentru testele de sânge și sfaturi cu privire la modificările corespunzătoare ale stilului de viață. Există multe tipuri de Tulburări ale sistemului imunitar, și simptomele variază pentru fiecare. Dar, în general, ele nu sunt prea diferite de problemele hormonale și necesită teste veterinare pentru a ajunge la fundul acesteia. Tratamentele pot include alimente speciale, suplimente, și acupunctura.

Deshidratare La câini provoacă o gâfâie excesivă, un nas uscat, ochi scufundați, saliva groasă, letargie și pierderea elasticității pielii. Câinii deshidratați au nevoie de gropi regulate de apă rece, curată și electroliți. Dacă deshidratarea este severă, poate fi necesar ca un veterinar să le dea tratamentul cu lichid IV. Alte semne ale boală de ficat include icter, convulsii și confuzie. Boala hepatică trebuie să fie prinsă și tratată mai devreme sau poate duce la o gravitate Starea creierului. Tratamentul include, de obicei, modificări dietetice, suplimente, medicamente și, uneori, chirurgie.

Simptomele lui boală de rinichi includ setea excesivă și urinare, adesea urinare accidentală în casă, gingii palide, ulcere la gură și pierderea vederii. Boala renală trebuie tratată sau rinichii vor începe să eșueze, tratamentul include modificări dietetice, medicamente, terapie fluidă și în cazuri severe, dializă.

Cum pot reduce vărsarea câinelui meu în timpul iernii?

Din fericire, există multe modalități de a reduce vărsarea și de a opri să vă preluați casa!

Periați-vă câinele în mod regulat

Cel mai bun mod de a împiedica casa de a fi acoperit în blană este prin perierea regulată a câinelui. Viteza majoră se întâmplă în primele câteva săptămâni ale sezonului se schimbă. Deci, pentru a minimiza vărsarea, periați câinele în fiecare zi în aceste săptămâni. Va scăpa câinele dvs. de blană liberă înainte de a avea șansa de a cădea peste covor, canapea și orice altceva!

Câinii cu părul scurt, acoperit fără probleme vor beneficia de perii înfricoșătoare, în timp ce perii lipicioase sunt cele mai bune pentru lungimea medie sau părul curat. Câinii cu părul lung sau sub acoperișuri groase vor avea nevoie de perii de rake.

Dacă câinele dvs. scapă foarte mult, poate doriți să utilizați a Instrumentul de descărcare care într-adevăr primește toate lucrurile moarte, mai degrabă decât o perie regulată. Perii de vărsare a câinelui reduc până la 90% din vărsare. Băile pot ajuta, de asemenea, să slăbească blana moartă, dar nu baieți câinele mai regulat decât în ​​mod normal, deoarece își va irita pielea.

Dietetice

O dietă sănătoasă va păstra blănurile câinelui să crească și să vărsăm la o rată naturală. Cele mai ieftine branduri alimentare conservate sunt echivalentul uman al alimentelor procesate care nu pot fi digerate corect.

Toți câinii ar trebui să mănânce o dietă compusă din bogat în nutrienți Kibble, carne slabă, cum ar fi puiul și peștele și fructele și legumele cu câini. Aveți grijă să evitați Fructe și legume periculoase deoarece acestea pot fi un risc mare de sănătate pentru câinele dvs. O dietă adecvată umplută cu acizii grași drept, vitaminele și mineralele vă va asigura sănătatea generală a câinelui dvs. este vârful-top și care include pielea și blănurile lor.

Câinii vărsați în timpul iernii
O dietă sănătoasă împiedică vărsarea la câini.

Păstrați câinele hidratat

După cum sa discutat mai devreme, deshidratarea poate provoca blana câinelui să se slăbească și să cadă. Nu numai că înseamnă blană peste tot, dar este doar rău pentru câinele tău. Păstrați-le hidratați, asigurându-vă că acestea Aveți întotdeauna acces la o alimentare proaspătă și curată de apă rece. Schimbați apa câinelui la fiecare câteva ore și asigurați-vă că au o băutură după exercițiu!

Dă-i pe câine în Wintertime - FAQ

Iată întrebările cele mai frecvente despre vărsarea câinilor care se aprind cu răspunsuri concise.

Ce luni fac câinii cel mai mult?

Câinele dvs. ar trebui să experimenteze cea mai mare vărsare în timpul Ultimele săptămâni ale lunii martie și primele două săptămâni din aprilie.
Ei au vărsat cel mai mult în timpul tranziției de la iarnă până la primăvară, deoarece tranzacționează în hainele lor calde groase pentru cele de vară.

Câinii au vărsat mai mult în timpul iernii sau în vara?

Câinele tău ar trebui să scape mai mult în timpul iernii decât ei fac în timpul verii. Câinii au vărsat cea mai mică sumă în vara, deoarece au cea mai subțire straturi și cea mai mică blană de a vărsa. Cu toate acestea, ei au vărsat cel mai mult în toamnă pentru a-și lua haina de iarnă! Coaturile de vară sunt frumoase și ușoare pentru a menține răcirea în căldură!

Cât durează un câine pentru a-și vărsa haina de iarnă?

În medie, este nevoie între 2 și 4 săptămâni pentru ca un câine să-și vărsească haina de iarnă, în funcție de grosimea blănii lor.

Cum să-mi oprească câinele să-și vărsească haina de iarnă?

Nu vă puteți opri câinele de la vărsare, dar puteți controla când și unde se află majoritatea părului. Cea mai bună modalitate de a vă opri câinele de a-și vărsa blana peste tot în casa dvs Periați-l în fiecare zi pentru între 2 și 4 săptămâni în jurul schimbării anotimpurilor, în funcție de cât de groasă este haina lui.

De ce câinele meu a vărsat atât de mult în timpul iernii?

Dacă câinele dvs. este o rasă care aruncă pe tot parcursul anului, vor vărsa probabil moderat pe parcursul iernii. Acestea fiind spuse, câinii nu ar trebui să vărsați excesiv în lunile de iarnă.

Câinii pot să scape mai mult în timpul iernii?

Câinii nu ar trebui să-și vărgă mai mult în timpul iernii decât în ​​celelalte sezoane și, dacă ar putea exista o problema subiacentă care trebuie să fie adresate de către VET dvs.

Dacă câinele dvs. scade mai mult decât în ​​mod normal în timpul iernii sau în orice alt moment al anului, aveți grijă de semne și simptome ale altor probleme medicale, cum ar fi o alergie sau dezechilibru hormonal.

Există câini care nu vărsați?

Fiecare rasă de câine aruncă cel puțin un pic de blană, nu are nici o lovitură. Asta a spus, există o mulțime de rasele de câine care au vărsat foarte puțin sau sunt hipoalergenic, inclusiv Pudele și cele mai multe rase încrucișate. Alternativ, ai putea merge la un exotic rasă fără păr la fel ca American fără păr fără păr!

Câinii vărsați în timpul iernii? Răspunsul este - uneori! Și mai des decât nu, nu este nimic de îngrijorat. Toate rasele de câine sunt diferite și nu există într-adevăr un sezon de vărsare universală. Dar, desigur, păstrați întotdeauna un ochi pentru semne de o problemă mai mare dacă câinele dvs. va vărsa excesiv. Câinele tău vărsat în timpul iernii? Aveți sfaturi sau trucuri pentru ao menține sub control că nu am menționat? Vă rugăm să ne anunțați în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii vărsați în timpul iernii?