Cum să vă antrenați calul

Femeia care conduce un cal în jurul unei zone și practicând plămânii

Când pornești un cal, se mișcă în jurul tău într-un cerc la capătul unei linii. Lungingul este un exercițiu util atât pentru cal, cât și pentru manipulator. Este o modalitate de a vă lăsa cal Ardeți în siguranță energia suplimentară fără să o călăuziți și vă poate ajuta atunci când predați ascultarea calului.

Când se face corect, Lungingul poate ajuta un cal să învețe să fie mai flexibil și mai echilibrat, precum și să crească fitness dacă calul nu a funcționat. Puteți, de asemenea, să o utilizați pentru a observa gheții unui cal pentru a vedea dacă este lame. Și, plămânul se poate face pentru a ajuta un călăreț să învețe abilitățile fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la controlul calului.

Pregatește-te

Înainte de a încerca să vă lăsați calul, asigurați-vă că aveți tot ce aveți nevoie. O linie de lunge este esențială și ar trebui să fie de aproximativ 30 până la 35 de metri lungime. Webbing plat este preferabil la frânghie, deoarece este mai ușoară și mai ușor de manevrat. Veți avea nevoie, de asemenea, de o farsă bici și cavesson de plămâni sau halter robuste (unii oameni găsesc cavesonii prea greoaie). Exercițiul de cizme sau wraps ajuta la protejarea picioarelor calului.

În plus, veți dori să vă lăsați calul într-un inel, arenă sau rotund Pen. Este important să se prevină cât mai multe distracții posibil, mai ales atunci când începem doar.

Uneltele pentru tine va ajuta, de asemenea, considerabil. Bocancii sau pantofii robusi sunt esențiali, astfel încât să nu călătoriți sau să alunecați. Mănușile pot ajuta la prevenirea arderii frânghiei dacă calul tău trage și nu este o idee proastă Purtați casca doar în cazul în care. În cele din urmă, obțineți vocea dvs. gata pentru că va fi ajutorul primar pe care îl veți folosi pentru a vă cue calul.

Halter calul

Pentru a vă lăsa calul, ar trebui să fie echipat cu o cavesson de plămâni sau cu un halter robust. O cavesson nu este o necesitate și mulți cai sunt instruiți să se scurgă fără unul. Nu călcați cu linia de ecran atașată la a pic sau Hackamore.

Introduceți inelul

Conduce calul tău la inel sau arenă. Plasați calul în cazul în care doriți să călătoriți și mers pe jos În centrul cercului, doriți ca calul dvs. să lucreze.

Țineți linia și biciul

Dacă calul dvs. va lucra la stânga, țineți linia de lunge în mâna stângă și biciul tău în dreapta. Când calul tău călătorește într-un cerc în dreapta, linia de ecran va fi ținută în mâna dreaptă și biciul din stânga ta.

Țineți linia și biciul, astfel încât acestea să fie părțile laterale ale unui triunghi și sunteți vârful triunghiului. Calul tău va fi baza triunghiului. Ambele brațe ar trebui să fie îndoite la cot și ar trebui să fiți relaxați.

Umblați calul

Întrebați-vă calul să "umblați."Este important să vă ajutați calul dvs. să înțeleagă ajutoarele vocale utilizând același ton și inflexiune de fiecare dată pentru fiecare Cue. Majoritatea oamenilor folosesc un nivel scăzut desenat "whooooaaaaa"Pentru oprirea și cuvintele energetice ascuțite pentru plimbare, trot și canter.

Mențineți cercul

Pe măsură ce calul tău se îndepărtează în cerc, vei ține linia de lunge, fără să nu tragi pe pământ. Păstrați coturile îndoite și biciul arătat la hocksul calului. Nu uitați să mențineți triunghiul.

Dacă vă deplasați deloc, păstrați cercul foarte mic. S-ar putea să vă găsiți amețiți, așa că nu vă întoarceți într-un singur loc.

Tranziții în sus și descendente

Ajutorul vocal pentru în sus tranziții-Walk to Trot sau Canter sau Trot to Canter - poate fi întărită de bici. Pentru unii cai, va lua doar un val de bici, alții ar putea avea nevoie de Lash să fie popped. Acest lucru se face prin difuzarea bruscă a biciului - poate fi necesar să vă perfecționați perfect acest lucru înainte de a încerca să plămâni.

Pentru tranzițiile descendente-trot pentru a merge, umblați pentru a opri, canterul să meargă sau să deplasați pentru a opri mulți oameni să coboare vârful biciului la pământ. În cel mai scurt timp, biciul atinge vreodată calul.

Opriți calul

Când vă cereți calului să se oprească, ar trebui să rămână în cerc și să vă așteptați să vă apropiați. Unii oameni ca calul să vină la ei când sunt chemați. Dacă faceți acest lucru, adunați linia de lunge în sus, astfel încât nu trageți pe pământ ca abordările calului.

Opriți și schimbați direcția

Cereți calului pentru a schimba direcția: cereți-i să se oprească, să treacă înapoi și să se întoarcă. Apoi schimbați mâinile biciului și a liniei și trimiteți calul în direcția opusă. Acest lucru va face o anumită practică pentru a deveni coordonată în mișcare și calul dvs. pentru a înțelege ceea ce cereți. Foarte curând, nu va trebui să întrebați calul să se oprească, dar să puteți schimba direcția într-o singură mișcare fluidă la o plimbare sau o trot.

Probleme și comportamente de probă

Mulți oameni își aruncă caii să ardă energia și să ofere exerciții. Aveți grijă ca să nu vă faceți mai mult decât sunteți. Care va duce la faptul că durează mai mult pentru ca calul dvs. să se ridice.

Lunging nu este doar despre arderea într-un cerc sau pur și simplu lăsând un cal să alerge în cercuri din jurul tău. A face oricare dintre acestea poate duce la ascultarea slabă și rănirea. Calul ar trebui să fie la fel de ascultător pe linia de ecran ca atunci când este LED. Nu numai că este cazul să fie exerciții fizice, dar și exerciții fizice mentale.

Cel mai important, plămânul nu este a formă de pedeapsă. Pedepsirea unui cal nu este niciodată o idee bună și va duce doar la un cal care acționează. În schimb, doriți să vă dezvoltați o legătură cu calul dvs. și să le faceți să aveți încredere în oameni. Lungingul este o modalitate fantastică de a face acest lucru.

Cu cât este mai rapid calul tău, cu atât trebuie să fie cercul trebuie să fie. Puteți face acest lucru, lăsând mai multă linie. Lunging pe un cerc mic poate fi foarte greu pe picioarele unui cal, astfel încât să crească treptat munca pentru ca calul să devină suplu, se potrivește și echilibrat fără tulpină.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați calul