De ce se împiedică calul meu?

Femedininginwoods.jpg

Calul tău se împiedică în timp ce conduci sau o conduci? Toți caii se împiedică ocazional, la fel cum călăuzăm uneori peste degetele de la picioare, fără nici un motiv. Caii se pot împiedica sau pot călători în mod obișnuit în mai multe motive diferite. Cel mai frecvent motiv este similar cu motivul pentru care luăm o greșeală dacă solul este dur, alunecos sau neuniform. Unii cai sunt mai "traseu înțelept", apoi știu cum să-și păstreze echilibrul pe teren accidentat. Alții trebuie să învețe acest lucru.

Fitness

Dacă calul tău este dezinteresat în lucrarea sa sau dacă e obosit, el se poate împiedica. Oboseala musculară poate provoca gâfâitul și tragerea piciorului. Acest lucru este mai frecvent în caii nepotriviți sau în caii tineri. Caii tineri, neutilizați să transportați un călăreț pot fi dezechilibrați și poticni. Acest lucru se va opri odată ce calul înțelege cum să echilibreze sarcina pe care o transportă.

Un cal poate călători mai des cu un călăreț dezechilibrat. Un călăreț bun poate ajuta calul lor să-și păstreze echilibrul, mai ales în cazul în care mersul devine neuniform. Îmbunătățirea abilităților de echitație și devenind mai potrivite, vă poate ajuta să împiedicați declanșarea și împiedicarea.

Șaua potrivit

Uneori Standuri prost montate poate provoca dureri de spate care duce la poticnire. Evaluați-vă stațiunea de șa sau consultați-vă cu un instalator de șa, astfel încât calul dvs. este mai confortabil. Firma slabă a șa este responsabilă pentru toate tipurile de probleme, fizice și comportamentale.

Instruire

Caii care călătoresc cu capul lor în sus și spate este mai probabil să fie mai probabil să se poticnească. Dacă calul tău își duce capul la înălțime, poate să nu poată echilibra sau chiar vedea unde să-și așeze picioarele.

Luați în considerare luarea câtorva lecții pentru a vedea dacă puteți corecta obiceiurile rele pe care le-ați fi putut forma și învățați să vă ajutați calul să transporte un călăreț confortabil.

Conformaţie

Conformaţie dictează modul în care calul tău își folosește corpul și picioarele. Unele defecte conformaționale pot predispune un cal la poticnire. Pachetele lungi, genunchii de bancă și alte probleme de picior pot provoca un cal ca un pahar obișnuit.

Îngrijirea copiilor

Asigurați-vă că copitele calului tău sunt tăiate în mod regulat și că sunt tăiate în mod corespunzător. Dacă copitele sunt cultivate prea departe sau degetele de la picioare sunt prea lungi, calul tău poate fi declanșat peste propriile degete de la picioare. Lăsați-vă fierarul să evalueze unghiurile pe care le tăia copitele și tipul și greutatea pantofilor dacă calul dvs. este Shod.

Cauze grave

Problemele fizice mai grave pot include leziuni comune, musculare și nervoase, cum ar fi:

  • Artrită - inflamația în interiorul unei articulații care provoacă dureri și rigiditate. În general, toate articulațiile vor fi afectate.
  • Sindromul Navicular - degenerarea sau deteriorarea unui os mic în interiorul copiilor. Fronturile sunt cel mai adesea afectate, iar lamelele sunt mai evidente.
  • Sweeney - deteriorarea nervilor care determină atrofia mușchilor umărului la atrofie. Sweeney este cel mai frecvent văzut în conducerea caii și poate fi cauzată de presiunea cablajului pe umăr.
  • Mieloencefalita ecvină protozoare- deteriorarea nervului în coloana vertebrală datorită protozoarelor. Aceasta este o boală gravă pe care unii cai nu se recuperează niciodată și le poate face necorespunzătoare pentru a merge.
  • Vedere - cataracta, Infecții ale ochilor și alte probleme ale ochilor / vederii.
  • Inelul osului sau oasele laterale - Creșteri Boney pe și sub zona de pară. Acestea pot face un lame de cal sau ușor "off".

Există o mulțime de motive pe care un cal le poate împiedica. Dacă se întâmplă în mod constant, veterinarul și fierarul dvs. ar trebui să vă ajute să găsiți și să rezolvați problema.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce se împiedică calul meu?