Învață să faci un halter de frânghie

O fată și calul ei

Halters de frânghie sunt un ajutor popular de antrenament ecvine. Ei sunt bine plăcuți deoarece unii formatori simt că un halter de frânghie oferă o comunicare mai clară cu calul în comparație cu o piele sau o bandă web. Halters de frânghie pot fi personalizate făcute în dimensiunea, culoarea sau materialul pe care îl alegeți. Multe materiale diferite pot fi folosite pentru a face halters de frânghie. Halterile tradiționale de frânghie sunt adesea făcute din cal răsucite coamă și coadă păr. Unele materiale sunt mai durabile decât altele. Cablul de bumbac se poate micsora și / sau poate întinde și se descompune în timp. O coardă de nailon se poate rupe și pot fi pretențioase. Alegeți-vă cu atenție materialul, astfel încât să fie confortabil pentru dvs. și pentru dvs cal.

sfaturi

  • Nu lăsați nici un halter, mai ales o frânghie, pe calul tău în timp ce în pășune. Singura excepție este dacă este făcută să se desprindă dacă calul devine încurcat.
  • Nu vă legați calul cu un halter de frânghie. Îngustarea frânghiei poate provoca arde coardă severă dacă calul se retrage înapoi.
  • Nu utilizați un halter de frânghie pe mânji. Pielea lor este delicată, iar halterul de frânghie ar putea fi prea sever dacă mânzul se retrage înapoi.
  • Legați-vă corect nodurile și ajustați halterul de frânghie de fiecare dată când îl utilizați. Nu trebuie să strângeți sau să slăbiți cu utilizare.
  • Dacă alegeți să utilizați o linie de plumb care buclele prin halterul frânghiei, mai degrabă decât una cu o clipă, asigurați-vă că bucla este suficient de mică încât calul nu poate pune piciorul.
  • Nu-ți da griji cu calul cu orice halter pe. Tot ceea ce face ca calul să-și arunce capul în sus și înapoi este contraproductiv la o bună pregătire.
  • Încurajați capul în jos, mai degrabă decât capul în sus și înapoi pentru a vă permite calului să se relaxeze și să fie ascultători.
  • Verificați fâșia halter pentru potrivit După ce calul tău a fost purtat de câteva ori. Ambele noduri și coarda se pot relaxa, lăsând halter-ul un pic mai mare decât se aștepta.

Unde să găsești instrucțiuni pentru a face halters de frânghie

Halters de frânghie nu sunt greu de făcut. Ele sunt un cadou minunat și pot fi personalizate pentru a coordona cu alte caturi. Veți dori să utilizați o diagramă de dimensiuni și măsurători specifice pentru a vă asigura că obțineți o potrivire bună. Pony Club Victoria are instrucțiuni și ilustrații frumoase ale nodurilor necesare pentru a face un halter de frânghie. Odată ce decideți materialul dvs., alegeți tot ce este împletit sau plătit. Aceasta ar putea fi o modalitate bună de a Folosind Swina veche de baloți.

Probabil, cea mai confuză parte a facerii halterului este legarea nodului Fiador care merge sub bărbie. Găsiți o resursă bună pentru instrucțiuni pentru Legarea nodurilor Fiador. Knotting de cai are o serie de diagrame care demonstrează Cum să legați un nod fiador. Dacă sunteți în continuare stumped după ce ați citit și căutați prin imagini, cereți niște prieteni care dețin prieteni sau încercați să mergeți la o marină și să obțineți o demonstrație de noduri de la un marinar experimentat. Videoclipurile online sunt, de asemenea, o resursă utilă pentru un cursant vizual.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Învață să faci un halter de frânghie