10 Motive rele pentru a nu purta o casca pe călare

Aceste cizme au fost făcute pentru călărie

Există multe scuze pentru că nu purtați o cască atunci când călătoriți, dar nu există niciun motiv bun. Cel mai ciudat, cel mai mult Calul bine pregătit poate provoca vătămări dacă este surprins sau rănit. Întreabă pe cineva care a călătorit accidental asupra unui cuib de viespi de la sol, sau călătorește calm, când o mașină înapoi. O casca nu te va face invincibili, dar va ajuta la proteja pe o parte a corpului vostru, care este printre cele mai greu de fixat - creierul tau. Evitați utilizarea acestor scuze și purtați o societate americană pentru testare și materiale (ASTM) a aprobat casca de echitatie de fiecare dată când călătoriți.

01 din 10

Sunteți dispus să riscați riscul

S-ar putea să credeți că este capul meu și sunt dispus să iau riscul. Dar, dacă capul dvs. întâlnește un zid de arenă, postul de gard, rock sau pământ greu? Leziunile capului pot duce la debilitarea permanentă. În timp ce ar putea fi capul tău, ați decis cine își va petrece viața în căutarea după tine dacă nu puteți avea grijă de tine datorită unei răniți a capului?

Dacă credeți că nu aveți nevoie de o casca, atunci ar trebui să vă uitați la fiul, fiica, soțul / soția sau prietenul în ochi și spuneți-le: Nu am nevoie de o casca, dar dacă mă înșel, va fi locul de muncă Îngrijire pentru mine.

  • 02 din 10

    Punctele se vor deduce în inelul de spectacol

    Călătorii occidentali și alți călăreți care concurează în competiții ecvestre ar putea simți că vor fi penalizate dacă poartă o casca în ringul de spectacol. Cu toate acestea, nu există nicio justificare pentru evaluarea modă și a tradiției față de siguranță.

    Adevărul este că căștile certificate sunt necesare pentru capăt pentru multe evenimente de călărie competitive, în special în cazul în care calul și călărețul trebuie să sară sau să lucreze la viteză mare. Căștile sunt purtate mai des de Riderii în stil englezesc și câștigă acceptarea ca cap de cap necesar pentru copii.

  • 03 din 10

    Știți demontarea de siguranță

    Demontarea de urgență și opririle de urgență sunt abilități utile de învățat, dar nu sunt garantate că sunt eficiente și nu înlocuiesc o cască dacă luați o cădere. Falls se poate întâmpla atât de repede încât nu știți că veți cădea, lăsându-vă să nu vă pregătiți sau să vă suportați pentru cădere.

  • 04 din 10

    Căștile provoacă dureri de cap

    În majoritatea cazurilor, soluția la această problemă nu este de a evita utilizarea unei casca, ci pentru a găsi una care se potrivește. În alte cazuri, problema nu ar putea fi nici măcar casca, dar deshidratarea. Călăria este un sport și ca orice atlet, trebuie să vă îngrijiți în mod corespunzător, mai ales când căldura și stresul pot lua taxa.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Capul cască

    Unii oameni își pot scoate casca și pot arăta ca și cum ar fi noul purtător de cuvânt al unei mașini de șampon, flinging încuietoarele lor în lumina soarelui. Restul lumii primește cap de cască. Doar pentru că părul tău este încurcat, nu este un motiv bun pentru a risca o leziune cerebrală prevenită.

  • 06 din 10

    Ești un călăreț experimentat

    Un studiu realizat de o echipă de cercetători din Alberta a descoperit că piloții care au raportat un prejudiciu au avut o medie de 27 de ani de experiență de călărie. Riderii noi aveau o incidență relativ mică a rănirii.

    Accidentele nu se întâmplă doar cu călăreții neexperimentați. Grand Prix Nivel Riders au suferit o leziune cerebrală traumatică de la căderea unui cal. De fapt, călăreții mai experimentați tind să cadă cu mai multă forță.

  • 07 din 10

    Căștile sunt incomode

    Cu numărul de stiluri și se potrivește acum, ar trebui să existe o casca pentru a se potrivi tuturor. Multe sunt reglabile pentru o potrivire personalizată. Troxel, Tipperary și IRH sunt doar câțiva dintre producătorii pe care îi puteți alege. Toate au o potrivire ușor diferită și sunt diferite greutăți și stiluri.

    Încercați o mulțime de căști înainte de a cumpăra. Adresați-vă prietenilor ce le place. Cu o mică cercetare, ar trebui să găsiți o casca care vă va păstra atât confortabilă, cât și sigură.

  • 08 din 10

    Căștile sunt urâte

    Există căști în multe stiluri diferite, cum ar fi Troxel Sierra și Troxel Cheyenne. Dacă nu vă place modul în care se uită cochilia de casca, puneți o copertă de cască funky. Capacele de cască sunt o modalitate excelentă de a vă personaliza aspectul.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Căștile sunt scumpe

    ASTM, căștile aprobate costă cât de puțin de 50 de dolari. Aceasta este o cheltuială mică în comparație cu o vizită de urgență, o ședere în spital sau o îngrijire pe termen lung. Casca de școlarizare a sistemului Equi-Lite International Equi-Lite este doar un exemplu de casca care este utilizată în timpul antrenamentului sau exercițiului care se află sub marca de prețuri de 50 USD.

  • 10 din 10

    Purtați un alt tip de casca

    Căștile de echitatie sunt făcute în mod specific pentru a rezista unei căderi de la o înălțime sau o lovitură la cap printr-o copită. Biciclete, hochei, baseball și alte căști nu sunt făcute pentru a proteja capul din aceste incidente.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Motive rele pentru a nu purta o casca pe călare