Alegerea împachetării picioarelor sau a bandajelor

Polo Gold Cup - cal

Există multe motive pentru care ați putea dori să vă înfășurați piciorul calului. Și există tehnici diferite pentru aplicarea înfășărilor și a motivelor pentru ambalare. Iată cele mai comune tipuri de frize sau bandaje pe care trebuie să le cunoașteți.

Îmbrăcăminte stabile sau bandaje permanente

În standul, înfășurarea în picioare sau înfășurările stabile ajută la prevenirea "stocării". Stocarea este atunci când fluidele se stabilesc în picioare, deoarece calul stă pe o suprafață tare și nu se mișcă în jur pentru a menține fluidul spălat din țesuturi. Mulți trebuie să asigure un pansament de rănire sau o pasăre dacă calul tău este rănit. Poate doriți să evitați leziuni posibile în cazul în care calul dvs. este deosebit de fracțiune atunci când este păstrat. Dacă vă îndreptați spre un spectacol, WRAPS STALL vă poate ajuta să vă mențineți picioarele curate și dacă există o rană, bandajele pot ajuta la menținerea acelui curat și protejat. Caii pot fi dovediți în Wraps. Aceasta este de a proteja calul din rănirea pășunilor și protejarea rănilor existente.

Polo Wraps sau Bandaje de exercitare

Bandajele sau bandajele folosite în timp ce călătoresc protejează un cal de la răsturnarea obstacolelor, cum ar fi salturile sau recuzele Gymkhana și oferă suport atunci când efectuați activități de înaltă performanță, cum ar fi

jumping, Barrel curse sau alte sporturi care au pus o mulțime de picioare pe picioarele unui cal. POLO WRAPS sau bandajele de exerciții pot fi, de asemenea, utilizate pentru a proteja și susține picioarele în timp ce se află, ca și cercul mic, calul care călătorește poate pune o mulțime de stres pe picioare.

Polos sunt folosite și pentru decorare. Echipa de foraj a fiicei mele a făcut înfășurări roșii pentru picioarele lui Pony și calul, astfel încât să ajute echipa să arate coordonată. S-ar putea să vedeți și înfășurați Parade cai. Deoarece Polos vine în multe culori distractive (și sunt ușor de făcut) există o mulțime de alegeri decorative.

Alegerea înfășurării sau a tipului de bandaj

WRAPS utilizate pentru expediere (Trailering), stabile și se dovedesc sunt mai lungi decât Polo Wraps. În picioare sau de transport maritim sunt, de asemenea, aplicate peste tampoanele "Cottons" sau groase. Polo Wraps sunt folosite singure. Lungimea exactă pe care trebuie să o cumpărați va depinde de dimensiunea calului tău. Lungimile înfășurărilor sunt de obicei desemnate în dimensiuni de cal, cal sau cal mare, măsurarea exactă de centimetru sau centimetru sau mic, mediu, lung și foarte lung. Bandagele stabile sunt de obicei de aproximativ șase centimetri lățime.

Polos va fi mai îngust și este mai scurt decât înfășurarea stabilă sau în picioare. Acest lucru se datorează faptului că Polos nu sunt aplicate peste umplutură. Majoritatea caii vor necesita împachetări cu dimensiuni medii sau de cai. Un ponei sau un cal mic cu oase fine pot avea nevoie de wraps de dimensiuni de ponei și dacă aveți un cal de tip bustat foarte mare sau de tip, va trebui să obțineți cele mai lungi wraps. Cel mai bun lucru despre wraps lungi este că majoritatea sunt ușor de scurtat cu o pereche de foarfece dacă se întâmplă să fie de mult timp.

Înfășurările mai vechi pot avea un șuvoi ca legături care au fost legate într-un arc. Wraps mai nou au benzi de fixare cu cârlig și buclă. Când alegeți un set de împachetări cu piciorul, dacă aveți posibilitatea de a alege, obțineți WRAPS cu elemente de fixare mai largi. Legăturile înguste de dantelă și elementele de fixare nu vor distribui presiunea ca fiind uniformă ca elemente de fixare largi. Acest lucru este important deoarece înfășurările strânse și punctele de presiune pot fi foarte dăunătoare pentru picioarele unui cal.

Transport maritim

Când călătoriți, împachetări sau bandaje ajută la susținerea și protejarea picioarelor calului. Ca caii se echilibrează într-un camion sau remorcă, Ele pot pasi cu ușurință pe propriile lor picioare sau să se rătăcească pe partea sau partiția cutiei. Wraps, de asemenea, ajută la menținerea picioarelor curate dacă călătoriți la un spectacol. Cizmele de transport pot fi mai ușor de pus și decolați, dar majoritatea proprietarilor de cal sunt de acord că bandajele oferă de fapt mai mult suport decât o boot.

Folosind cottonii

Încălțările stabile sau în picioare trebuie aplicate peste umplutură sau "cottoni". Cottonii sunt dreptunghiuri groase de țesătură matlasată. Ele ajută la distribuirea presiunii învelișului. Pentru pansament de rănire, un material ca animalul lintex sau gamgee pe care îl păstrați în dvs trusă de prim ajutor pot fi utilizate sub sau în loc de umplutura de bumbac. Din nou, Cottonii vin în diferite dimensiuni și va trebui să potriviți bumbacul la dimensiunea calului.

Cele mai multe cottonii și împachetări sunt făcute cu materiale sintetice sau sunt un amestec de bumbac. Pentru a le curăța, puteți să le aruncați pur și simplu în mașină de spălat. O clătire suplimentară asigură că nu există reziduuri de detergent pentru a irita picioarele unui cal. Hang Wraps pentru a usca și a relua pentru următoarea utilizare. Puneți-le în uscător numai dacă vă place să detaliați noduri mari!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea împachetării picioarelor sau a bandajelor