Folosind un bici sau o recoltă în timp ce călăria

Tânărul vesel tânăr de echitatie cal

Bijele și culturile de călărie sunt unul dintre cele mai iconice simboluri ale lui călărie, dar având în vedere modul în care sunt uneori folosite, este aproape o milă. O cultură de bici sau de călărie poate fi un instrument util dacă este folosit cu înțelepciune. Dimpotrivă, ele pot fi instrumente de tortură dacă sunt utilizate în furie sau pentru constrângere. Există cu siguranță un mod corect și o modalitate greșită de a utiliza aceste ajutoare artificiale. Unul nu trebuie să meargă departe să vadă o cultură care este utilizată sau folosită ineficientă.

Utilizate în mod corespunzător, un bici este o extensie a brațului sau a piciorului. Dacă calul dvs. este instruit să se deplaseze în mână cu un robinet pe partea superioară a bluzului, acest Cue poate fi de asemenea utilizat în timp ce călătoriți pentru a vă întăriți piciorul și ajutoarele pentru scaune. Dacă calul tău este un pic leneș, doar prezența biciului este adesea suficientă pentru a le motiva să acorde mai multă atenție indiciilor voastre. Câteva robinete cu biciul pot fi suficiente pentru a încuraja a Calul Balky pentru a avansa sau a împinge un cal ezitant pentru a traversa un pod sau o trecere a apei. Un bici poate fi, de asemenea, folosit pentru a încuraja un cal pentru a pune mai mult efort în apropierea unui salt sau pur și simplu marchează direct printr-un câmp plin de iarbă luxur puneți capul în jos pentru a fura gustul în timp ce mergeți. Lucrul important este să vă asigurați că utilizarea dvs. a unui bici este o ultimă soluție.

Utilizarea greșită și abuz

Dacă totuși, vă aflați folosind un bici pentru a face mai mult decât atingeți calul, sunteți în pericol de a depăși ajutorul și faceți ca calul fie înspăimântat, fie beligerante. Oamenii care folosesc biciclete pentru a încerca cai de cai găsiți că pot compune problema. Dacă problema este ceva de genul de a obține un cal pentru a traversa un flux, lovind-le cu un bici le poate face mai îngrijorați pe măsură ce asociații de cai fiind loviți cu traversarea apei înfricoșătoare. Acest lucru va face mai mult mai ezitant să traverseze apa data viitoare când sunteți afară. Lovirea unui cal poate fi contraproductivă. Un cal nu trebuie niciodată să fie lovit suficient de greu pentru a lăsa orice marcă pe piele sau haina de păr. O robinetă este acceptabilă, dar dacă folosiți brațul complet pentru a aplica biciul, probabil că o aveți în eroare.

Folosind un bici de la sol

În timp ce pe teren puteți folosi un bici pentru a-ți lua calul la Pasul înainte În timp ce l-au condus și biciul vă permite să ajungeți înapoi înapoi pentru a atinge vânătoarea calului. Un val rapid de bici în fața feței calului tău poate face un cal pushy să se oprească și să acorde o atenție rapidă. Folosind un bici în acest mod vă permite să păstrați o distanță sigură de calul dvs. și de mâinile în siguranță pe linia de plumb. Pentru a fundamenta, un bici lung de dresaj, "TTAM" Wand sau "bastonul de morcov" este cel mai ușor de lucru cu.

Un bici este un ajutor foarte util când Lunging și majoritatea indicii pe care le dați vor fi prin biciul de lunge. Un bici de lunge nu atinge niciodată calul, dar este populat sau arătat, în funcție de ceea ce vă cereți ca calul să facă.

Călătorește cu un bici

De la șa, un bici consolidează piciorul și ajutoarele pentru scaune. Când un cal este un lent sau ezitant, se aplică mai întâi SIDA NATURAL-Legs, scaun și mâini - pentru a cere acest lucru mergi mai departe. Dacă simți că calul nu se ia în serios cug, atingeți ușor calul să se "trezească `. Acest lucru trebuie făcut instantaneu, astfel încât calul conectează acțiunea biciului cu ajutorul piciorului și al scaunelor. Atinsul trebuie să meargă în spatele piciorului, și un motiv pentru care bipurile de dresaj sunt mai lungi decât culturile de echitatie.

Culturile sunt puțin mai scurte și sunt folosite pentru a atinge umărul unui cal, mai degrabă decât să ajungă în spatele piciorului călărețului. Pentru a atinge în continuare înapoi, cere călărețului să țină reini într-o mână în timp ce utilizați celălalt pentru a ajunge în jurul piciorului călărețului sau a barajelor calului.

Biciclete sau culturi utilizate în Școala unui cal pot fi ținute pe ambele părți ale calului, în funcție de piciorul pe care doriți să-l vizați. Dacă calul tău are un obicei expediere, Poate doriți să purtați un bici pe lateral pe care îl spui să-i reamintească să rămână drept. Întotdeauna amintiți-vă să utilizați mai întâi piciorul și Scaunul SIDA, cu toate acestea - chiar și la Corectați un spook. Este foarte ușor să se bazeze pe ajutoare artificiale, cum ar fi biciurile fără a învăța cum să utilizeze în mod corespunzător ajutoarele naturale. În inelul de spectacol, există o parte dreaptă și greșită pentru a purta un bici, deci verificați Afișați regulile Pentru disciplina dvs. specială. De exemplu, mulți oameni își școlarizează caii cu biciuri de dresaj, dar biciurile nu sunt permise în majoritatea testelor de dresaj.

Cum să țineți

Pentru a ține un bici în timp ce călătoriți, mânerul biciului trece peste palma ta, cu butonul se termină. În acest fel, va fi paralel cu frâu Tu holding. Dacă există o buclă pe mâner, glisați acest lucru peste mâna dvs. până la articulație. Acesta este faptul că biciul sau cultura nu va glisați în jos în timp ce mergeți. Nu vrei să glisați bucla în jurul încheieturii mâinii, pentru că ar trebui să cadă, încheietura mâinii va fi ținută împotriva biciului, care este potențial dăunătoare. Ești mai bine să renunți la bici când căzi.

Dresaj Bijurile au adesea un buton mare pe partea de sus, care îi împiedică să alunece din mână. Dacă nu, poate fi utilă înfășurarea unei "gogoși" de bandă în jurul vârfului. Puteți găsi cel mai confortabil și echilibrat dacă țineți biciul la câțiva centimetri în jos pe mâner, mai degrabă decât în ​​partea de sus. Biciul se află apoi pe coapsă, gata să vă întărească ajutorul pentru picioare.

Conducerea cu un bici

Un bici este aproape o necesitate atunci când vă conduceți cal. Un bici lung de conducere sau buggy vă permite să țineți calul pe boabele sale, deoarece, desigur, este imposibil să-l împovărați cu mâinile, picioarele sau orice alt ajutor natural, dar vocea voastră. Din nou, biciul este folosit numai pentru a atinge calul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Folosind un bici sau o recoltă în timp ce călăria