Cum să-ți antrenezi catelul pentru a rămâne sau a aștepta

Învățați un cățel să rămână pentru a le împiedica să devină o ușă - o ușă, rănirea altora sau rănirii ei înșiși. Unele pui cred că sunt mereu pe partea greșită a unei uși și încearcă să-i dau în orice moment.

Este, de asemenea, potențial periculos pentru animalul de companie când scapă de casă când sosesc vizitatorii, ca atunci când sosesc Halloween trick-sau-rhreaters sosesc sau oamenii vin să viziteze pentru sărbătorile. Este, de asemenea, înfricoșător și periculos pentru oamenii care devin surprinși sau bătut când Puppies Salt în sus pe ei. Puppies nu trebuie să fie mari pentru a vă bate de pe picioare, mai ales dacă sunt implicate scări sau gheață și zăpadă.

Realizarea cu puii de la ușă este deosebit de frustrant pentru proprietari. Chiar și atunci când copilul înțelege că o anumită locație - cum ar fi ușă - este interzisă, ei pot evita locul atunci când căutați, dar încercați să scăpați de îndată ce vizitatorii sosesc și ușa crăpătură o lățime de whisker.

Ce poti face? Recunoașteți că nu veți opri nevoia unui pui de a vedea pe cealaltă parte a ușii sau să vă bateți afară. Nu puteți schimba instinctul, dar puteți modifica unele dintre aceste comportamente irksome.

Cum să înveți un cățeluș să rămână

Comanda "Rămâneți" mai des este utilizată în Instruirea cu ascultare și înseamnă "nu vă mișcați din această poziție."Cu alte cuvinte, odată ce catelul Sit, stă sau se află în jos și li se spune să "stați", pupul nu trebuie să schimbe poziția până la eliberare. Care poate fi o lecție dificilă, mai ales pentru un tânăr de învățat. Este o comandă vitală de a învăța pentru câini care vor concura în diverse sport sau încercări.

Pentru câinii de companie, comanda "așteptați" pentru comportamentul politic zilnic în jurul casei este utilă. Comanda "așteptați" poate salva viața catelului dvs. De exemplu, dacă poarta dvs. este lăsată deschisă, spunându-le să "așteptați" vă poate păstra catelul de la alungare o pisică rătăcită în stradă.

În timp ce "Rămâneți" îngheață toată acțiunea Doggy, o "așteptare", pur și simplu oprește mișcarea înainte. O "așteptare" este perfectă pentru oprirea câinilor cu ușă. Pe măsură ce catelul se apropie de ușă, le spuneți să "așteptați", astfel încât să se întrerupă. Care vă permite să ieșiți mai întâi sau permite oaspeților să intre. "Așteptarea" îi permite să stea, să stea sau chiar să se întoarcă, atâta timp cât nu traversează această limită invizibilă.

De asemenea, puteți utiliza comanda "așteptați" pentru a opri cățelul de la sărind înainte într-o grămadă de a ajunge la castronul de cină, astfel încât să aștepte "politicos până când îl puneți pe podea. Apoi le dați permisiunea de a veni înainte și de a mânca.

Șapte pași pentru a pregăti cățelușii să aștepte

O cale eficientă și rapidă Învățați-vă catelul "așteptați" este de a folosi ușa ca instrument de instruire. Nu veți avea nevoie de niciun fel de recompensă. Să treacă prin ușă recompensează catelul mai bine decât orice tratament sau jucărie. Iată cum funcționează.

  1. Mergeți la ușă ca de obicei. Când catelul tău vine, spune-i "așteptați."
  2. Plasați-vă mâna pe ușă. Pupul probabil va dansa în jurul valorii de căutând să ajungă între picioare la ușă pe măsură ce deschideți ușa, dar doar o fisură.
  3. Când încep să împingă înainte să treci, spuneți "HEOPS!"(Sau" l-ați aruncat ") și închideți ușa.
  4. Așteaptă un moment. Când în cele din urmă fac contact vizual, spune-le din nou "așteptați" și ajungeți la ușă. Când se deplasează înainte, trageți-vă din nou mâna și spuneți "HEOPS!"
  5. Încă o dată, așteptați până când catelul dvs. este calm și vă privește. Ajunge la ușă. Dacă rămâne calm, începeți să o deschideți și să continuați atâta timp cât câinele așteaptă și nu merge mai departe. Poate să ia multe repetări înainte ca catelul dvs. să facă conexiunea. În cele din urmă, ei vor realiza că ușa se deschide numai dacă rămân în continuare.
  6. Recompensa câinele pentru o scurtă de trei până la cinci secunde "așteptați" dând o comandă de eliberare - "Bine!" într-o voce fericită, și aruncați deschiderea ușii, astfel încât catelul poate sprinta afară. Amintiți-vă să alegeți comenzile dvs. cu grijă și să utilizați aceleași cuvinte de fiecare dată când consistența ajută catelul să învețe ce înseamnă "așteptați" și "HEOPS".
  7. Când un catelus așteaptă în mod constant timp de cinci secunde când a fost întrebat, veți ști că cel puțin înțelege ceea ce doriți. În acel moment, practică extinderea timpului de așteptare la 10 secunde, 15 secunde, 30 de secunde și așa mai departe. Câinele dvs. ar trebui în cele din urmă să poată conține exuberanța și așteptați, chiar și atunci când ușa rămâne deschisă până când afirmați cuvântul de eliberare fericit.

Practicați la o varietate de uși în casă, astfel încât ei să înțeleagă că comanda se aplică indiferent de locul în care este dat. Porțile pentru copii, ușile mașinilor, ușile din față și din spate, porțile în gardul în aer liber și doar o ușă de sunet poate fi folosită pentru a instrui consistența pentru a vă asigura că catelul dvs. crește pentru a fi bine comportat și sigur.

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi catelul pentru a rămâne sau a aștepta