Cum să oprești puii de la sărituri pe oameni

Jack Russell Jumping

A sari pare drăguț când catelul tău este un tip mic, dar când crește într-un adolescent, sărituri pe oameni poate deveni mai mult decât nepoliticos. Acești câini delincvenți juvenili nu au învățat cum să-și controleze entuziasmul și pot să-i facă pe proprietari, să zgârie sau să bată pe ei înșiși și să urce în tine cu labele și ghearele lor. Cu câini mici și puii tineri, aceste sfaturi pentru a opri sărituri pot lucra.

Când catelul dvs. ajunge la adolescență, poate să nu poată controla impulsurile și să înceapă limitele de testare (la fel ca un copil uman). Adolescentul de sărituri în sus se poate transforma în "nasul în nas", care poate duce la pahare sparte sau chiar la un nas sângeros. Sărituri de multe ori combină cu comportamentul de gunoi în cazul în care puiul mușcături și apucați mâinile, îmbrăcămintea sau chiar derriere într-un joc de captură de etichetă.

În majoritatea cazurilor, un cățeluș nu înseamnă să fie rău și este pur și simplu Cum joacă el. Aceste sfaturi de sărituri de catelus pot rezolva probleme cu câinii tineri. Când aveți un delincvent juvenil de bază, o nouă abordare poate ajuta. Fiecare câine este diferit, deci nu toți lucrați cu fiecare puști. Aici sunt 10 sfaturi încercate și adevărate de la unii consultanți de comportament câine și colegii colegi pentru a vă ajuta să vă răciți jeturile câinelui.

Păstrați-o tasta redusă

Acasă și plecări sunt un moment primar pentru sărituri, deoarece puii doresc să vă salute sau să vă opriți să părăsiți. Întorcându-vă spatele pe unii dintre acești câini, îi revină și mai mult, așa că încercați să ignorați comportamentul rău. "Ignorarea" înseamnă că nu faceți niciun contact vizual, nu spuneți nimic și rămâneți încă ca un zombie care nu oferă nici o reacție la comportamentul prostie prostie.

Dansați-vă câinele

Când catelul tău sare, apuca labele din față și dansează-o în jurul camerei. Unii pui urăsc atât de mult încât este suficient de stimulativ pentru a opri sărituri. Cu toate acestea, cu alți pui care se bucură de dans, ar putea recompensa comportamentul. Dacă acest lucru provoacă o gunoi mai intensă și mușcările mâinilor, încercați un vârf diferit.

Joacă un joc

Învățați-vă catelul dvs. un comportament conflict, cum ar fi "Fă-ți mingea."Nu poate sări dacă alerga ca să-ți aducă mingea sau jucăria preferată. Doar numele unui joc special sau a unei jucări ... "Du-te să-ți iau ursul!"- Schimbați focalizarea câinelui și redirecționați comportamentul suficient de lung pentru a vă evita săriturile. Cu o repetare suficientă, catelul tău va începe să-ți asocieze casa cu "Go Fetch" în loc să sări.

1:34

Cum să-ți antrenezi câinele să ia

Ascunde o jucărie

Pentru puii care vă ambuscați și mușcați capătul din spate în timp ce jucați afară, ascundeți o jucărie sau două în curte și cereți-i să găsească jucăria. Vremea rea ​​poate oferi febra cabinei catelusi atunci cand nu au timp suficient in afara pentru a rula energia. Stimularea mentală îi poate purta și ea. Arătați-vă catelul dvs. o jucărie preferată și apoi rotiți-o în interiorul unui prosop vechi și nodați-l pentru a face un puzzle. Încurajați puii să se descopere și să ia jucăria. Puteți chiar să legați primul toy-in-the-prosop în cel de-al doilea pentru o provocare pentru a ușura plictiseala.

Practici de comenzi

Un comportament conflict atunci când veniți acasă "Stați" - adună enorm. Va trebui să practicați mai întâi "Sit" al catelusului în timpul momentelor calme, apoi cereți acest comportament politicos înainte de a pleca și când ajungeți acasă. Oaspeții vor aprecia un "stat" politicos atunci când ajung, de asemenea, deoarece nu vor aprecia cățelușul tău sărind și să-i încurce pentru atenție.

Strigăt și yelp

Multe pui nu-și cunosc puterea. Când se sare în sus și v-ați traversați brațele și încercați să le împingeți, ei pot crede că este un joc și apucă și mușcă mai greu. Spune-le că doare la fel ca un alt catelus, cu un yelp! Așezați-l pe gros, pe oțel și plângeți și plângeți ca puiul a făcut daune majore. Câțiva câini dur primesc mesajul folosind acest lucru. Pentru Grabby Out-of Control, tipul de joc de câine, dă-i un gust de propriul său medicament și țipă (foarte tare, dar foarte scurt), și cădea peste "mort."Nu vă mișcați și nu spune nimic. Joacă mort pentru cel puțin 15 până la 20 de secunde. Valoarea de șoc poate fi suficientă pentru a trimite un mesaj permanent că astfel de jocuri opresc toate interacțiunile, plus că vă rănesc - și jucați câinii nu sunteți interesați să vă răniți și nu doriți să plângeți.

Body Block Pokes nas

Un pui anxios sau jucăuș poate sări repede și brusc "Poke" la fața ta cu nasul lor. Care pot fi declanșate prin înclinarea peste partea de sus a acestora, mai ales atunci când se află într-o situație de exustare de mare ca un domiciliu sau în jurul altor câini. Poate fi o modalitate pentru că puii stresați să-și amelioreze anxietatea, așa că fiți conștienți de situațiile care determină aceste comportamente. Câinii își controlează mișcarea celorlalți cu ei limbajul trupului. Gândiți-vă cum a Collie de frontieră face ca oile să se miște doar prin apropierea. Puteți opri salturile puilor, trecând aproape de el chiar înainte de a sări. Traversați brațele și intrați în spațiul personal al puilor înainte de a face să salveze.

Utilizați o linie de tracțiune

Aceasta este o leșie lungă pe care puiul le poate "trage" de-a lungul pământului. Când puiul se apropie, pur și simplu pas pe linie înainte de a putea sări, ceea ce îl împiedică să sări. În timp ce treceți pe linie, nu faceți contact vizual sau nu îi dați atenție până când nu mai încearcă să sară.

Angajați o cravată

Cu o cravată, pur și simplu atașați dragonul dvs. la un obiect fix ca un gard, șarpe de scări sau un alt obiect imobiliar ca un șurub de ochi în perete. Acest exercițiu folosește aceleași principii ca și în predarea comenzii "așteptați", numai în loc să închideți o ușă sau o poartă, pupa este limitată de lesa. Care vă ține în siguranță de la gunoi și de gheare și împiedică puii sărind și să apuce. Practicați catelusul Sits și Downs în timp ce stați în afara domeniului. Doar recompensa catelul cu contactul de la tine când el rămâne calm cu toate cele patru picioare pe podea.

Recrutați ajutorul

Practicați exercițiul de egalitate cu mai mulți prieteni. Să le abordeze, unul după altul, și doar animalele de companie dacă nu sari. Dacă încearcă să salveze, înapoi din raza de acțiune și să spună: "Prea rău!"Sau ceva similar. Repetați exercițiul de 10 până la 20 de ori la rând, iar pupa va învăța lecția.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să oprești puii de la sărituri pe oameni