8 Sfaturi de siguranță pentru câinele dvs

Corgi se joacă în frunze

Fall poate fi un sezon minunat pentru tine și câinii tăi. Temperaturile mai puțin extreme înseamnă că vă puteți bucura de plimbări lungi și mai active împreună, iar frunzele de cădere arată frumos și pot oferi o mulțime de distracție pentru un pui jucăuș. Este, de asemenea, sezonul de dovleac, iar tărtăcuța este sănătoasă și Fibre-plină Pentru tine și câinele tău.

Există câteva lucruri, totuși, merită să ne amintim când vine vorba de păstrarea puii în siguranță în acest timp al anului. Mai jos sunt câteva dintre sfaturile noastre de top pentru câini în timpul sezonului de autumnal.

Cunoașteți riscul de grămezi de frunze

De îndată ce vom ajunge la sosirea căderii, Internetul devine plâns cu videoclipuri virale drăguțe de câini care se joacă în frunze.

Poate fi o distracție fantastică pentru tine, familia ta și câinele tău. Doar asigurați-vă că rețineți câteva măsuri de siguranță:

  • Asigurați-vă că eliminați rake-urile ascuțite sau alte instrumente de grădină pe care le-ați folosi pentru a aduna frunzele în sus. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca câinele dvs. să vă dea o vătămare urâtă, scufundându-vă accidental în capătul punctului tău de metal.
  • Nu uitați că aceste grămezi de frunze pot deveni un loc de ascundere în siguranță pentru animalele sălbatice. Nu este necunoscut pentru arici sau alte animale mici să facă o zi în aceste locuri.
  • Dacă frunzele au mințit mult timp, mai ales dacă vremea a fost umedă, ele pot deveni un paradis pentru mucegai și alte bacterii riscante. Dacă grămada de frunze nu este proaspătă, nu ar trebui să lăsați câinele dvs. să-și sperie în altfel, ei ar putea să se îmbolnăvească.

Nu neglija tratamentele parazitare ale câinelui

Nu este neobișnuit ca oamenii să lase rutina lor tratamente anti-parazitare glisați ca vreme de cădere sosește. Este o concepție greșită comună că, odată ce am ieșit din vară, fleașii și numerele de tip sunt mult mai puțin.

Dacă încă mai experimentăm vremea ușoară în toamnă, atunci ar putea fi atunci când sunt cele mai răspândite, deoarece au avut tot primăvara și vara pentru a continua reproducerea.

Asigurați-vă că aveți la curent cu tratamentele de purici și bifați în timpul acestor luni pentru a evita orice surprize urâte.

Păstrați câinele dvs. în condiții de siguranță și fără stres în timpul sărbătorilor de toamnă

Căderea vede sosirea Halloweenului și, uneori, sărbătorile timpurii de Ziua Recunostintei.

Deși acest lucru poate fi un timp distractiv pentru a obține familia împreună, iar câinele dvs. poate iubi toți vizitatorii suplimentari, rețineți că câinii nervosi pot găsi inducția de anxietate suplimentară de agresiune și agitație.

Asigurați-vă că au un loc sigur și confortabil pentru a se retrage și, dacă există copii vizitați, asigurați-vă că vă dau spațiului dvs. de câine și tratați-le ușor. Copiii în trucuri elaborate sau trata costumele și măștile pot fi înspăimântătoare pentru câțiva câini. Daca esti Îmbrăcați-vă câinele în sus Pentru Halloween, asigurați-vă că sunt confortabil cu dvs.

Să fie atenți la locul în care bomboanele și alte trucuri sau tratați bunurile sunt stocate prea. O mulțime de bomboane pot conține ingrediente care nu sunt bune pentru câini. Ceva ca Xylitol, sunt atât de toxice încât pot dovedi fatale.

Utilizați produse de înaltă vizibilitate

Pe măsură ce ne mișcăm în toamnă, nopțile se bazează pe noi. Nu uitați să priviți produsele de înaltă vizibilitate dacă trebuie să vă luați câinele pentru plimbări la amurg sau zori sau chiar în întuneric.

Aveți grijă dacă vă plimbați aproape de drumurile aglomerate, o vestă de vizibilitate sau un guler de lumină poate fi utilă și poate fi mai sensibilă pentru a vă menține câinele pe lesa.

Țineți un ochi pentru ciuperci riscante

Ciupercile devin mult mai răspândite în lunile de toamnă. Bineînțeles, unii sunt în siguranță pentru oameni și câini să mănânce, dar unii pot fi toxici.

Dacă aveți un câine lacom, care este predispus să ridice orice mâncare pe care o găsesc la plimbare, este posibil să fiți cel mai bine să vă îndepărtați de zonele împădurite sau să le păstrați pe o lecție pentru a împiedica orice ingestie nedorită de la întâmplare. Dacă vedeți vreun germinare în grădina dvs. și nu sunteți sigur ce sunt, cel mai bun mod de acțiune este de a le elimina.

Dacă câinele dvs. a ingerat o ciupercă și bănuiți că ar putea fi un risc riscant, cel mai bun lucru de făcut este să căutați imediat sfaturi veterinare sau ați putea numi ASPCA Centrul de control al otrăvurilor animale (APCC) pentru orientări suplimentare.

Semne de toxicitate de ciuperci la câini

  • Vărsături
  • Diaree
  • Excesiv de drooling
  • Confuzie
  • Dezorientare
  • A scăzut sau a crescut ritmul cardiac
  • Tremurând
  • Letargie

Alergiile sezoniere pot fi flair

La fel ca în primăvară, când toate florile și ierburile noi încep să crească, toamna poate aduce și propriul set de flori care pot declanșa alergiile sezoniere ale unui câine. Sezonul ragweed, De exemplu, sosește în toamnă, iar acest lucru poate declanșa alergii umane și câine.

Adesea se poate manifesta ca și nase tivi, dar poate provoca, de asemenea, probleme respiratorii mai severe și mâncărime sau chiar erupții cutanate.

Dacă știți cum arată ragweed, încercați să evitați să vă luați câinele pentru o plimbare într-o zonă în care există multe despre. Puteți chiar să doriți să purtați un bodysuit de protecție pentru a minimiza contactul cu acesta dacă reacția lor cutanată este severă.

O ștergere în jos sau baie după ce au venit de la plimbare pot uneori să ajute. Încercați să utilizați cu sporire a produselor Șampon, deoarece utilizarea obișnuită poate îndepărta stratul câinelui dvs. de uleiuri naturale. De asemenea, este posibil să solicitați consultanță de la veterinarul dvs. pentru o alergie severă. Acestea pot fi capabile să ofere unele antihistaminice sau alte medicamente care pot ajuta la temperarea reacției.

Conkers sunt toxici pentru câini

Poate fi fantastic distractiv de vânătoare în toamnă, dar o mulțime de proprietari de câini nu-și dau seama că nucile care vin de la castane de cal sunt de fapt riscante pentru câini.

Dacă aveți un câine care iubește să-i iau și să se joace cu ei, sau mai rău, dacă încearcă să le mănânce, atunci ar trebui să le păstrați pe lesa și să le supravegheați îndeaproape în zone în care sunt abundente.

Acestea pot provoca blocaje dacă sunt ingerate și, dacă sunt suficiente, pot face ca câinele să fie foarte bolnav așa cum conține o substanță chimică numită Aesculină, care este toxică pentru ei. Fatalitățile de la ingestia de concerte sunt foarte rare, dar ei încă mai pot deveni rău.

Semne de otrăviri de concerte la câini

  • Vărsături
  • Diaree
  • Durere și disconfort
  • Deshidratare
  • Posibilă colaps

Ai grijă de veveriță sau șarpe

Toamna este sezonul atunci când o mulțime de faunei sălbatice se pregătesc pentru hibernare. Ei vor face ultimele liniuțe în jurul lor pentru a stoca pe mâncare și sunt adesea văzute în timpul zilei mai mult decât în ​​lunile de vară.

Dacă aveți un câine cu o unitate de înaltă pradă, atunci ar trebui să păstrați un ochi apropiat pe ele și să le leșați dacă credeți că veți merge într-o zonă în care sunt susceptibili să vă deranjeze încercarea de a urmări o veveriță.

Dacă locuiți pe teritoriul șarpelui, ele pot fi foarte active și uneori mai predispuse la agresiune în toamnă. Fiți foarte atenți dacă vă plimbați câinele în zone pe care v-ați putea aștepta să le găsiți. Chiar mușcăturile de șarpe non-otrăvitoare poate fi dureros.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi de siguranță pentru câinele dvs